Σκορπάει τρόμο η Βασίλισσα

6η αγωνιστική στην Primera, με την αυλαία να ανοίγει εχτές με τη νίκη 0-1 της Θέλτα επί της Έλτσε. Σήμερα Σάββατο αγωνίζονται όπως συνηθίζεται οι Ευρωπαίοι και πιο συγκεκριμένα οι ομάδες που εκπροσωπούν την χώρα στους ομίλους του Champion's League.





ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Ποιος είδε την Ρεάλ και δεν την φοβήθηκε, αφού μετά από τις 2 συνεχόμενες ήττες από Σοσιεδάδ εκτός και Ατλέτικο εντός, σκόρπισε τον τρόμο στα 3 τελευταία της παιχνίδια, πετυχαίνοντας 18 γκολ! Η Βιγιαρεάλ παρά τις σημαντικές απουσίες, στέκεται καλά μέχρι στιγμής, παίζει καλά, όχι όμως στο βαθμό εκείνο που μπορεί να πεις ακόμα ότι είναι για μεγάλα πράγματα φέτος. Την Τετάρτη έφερε ισοπαλία 1-1 με την Εϊμπάρ εκτός έδρας, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Εκτίμηση (ΔΙΠΛΟ): Θεωρητικά τα πολλά γκολ έχουν καλή τύχη στην αναμέτρηση, με την φόρα που έχει πάρει η Ρεάλ όμως, προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Μπορεί να έχει την έδρα και τη φανέλα να κοιτάζει τέτοιους αντίπαλους στα μάτια η Βιγιαρεάλ, αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως, αγωνιστικά, απέχει πολύ από το να κόψει βαθμούς από την Ρεάλ. Το ΔΙΠΛΟ πληρώνει 1,70 στο διαδίκτυο κι έτσι όπως δείχνει δαιμονισμένη η Ρεάλ δεν μένει άλλη επιλογή από το να πονταριστεί.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ


Χωρίς να εντυπωσιάσει η Μπαρτσελόνα, έφυγε με μια λευκή ισοπαλία στις αποσκευές της από το Ροσαλέδα μεσοβδόμαδα και περισσότερο μας απασχόλησε η κοκορομαχία του Μέσι με τον Ουέλιγκτον παρά το ίδιο το παιχνίδι. Η Γρανάδα, όπως είχα προβλέψει, σε ένα ματς που χρειάστηκε να έχει την πρωτοβουλία τα βρήκε μπαστούνια με αντίπαλο την Λεβάντε και ηττήθηκε δίκαια με 0-1 εντός έδρας. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα φέτος.

Εκτίμηση (ΝΟ-ΒΕΤ --> ΝΟ-ΓΚΟΛ): Χωρίς αξία ο ΑΣΟΣ, σε τοκογλυφικές τιμές και το μόνο που μένει να δούμε είναι, πότε θα παραβιαστεί η εστία της Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό στοιχηματικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, έτσι για το ονόρε που λένε, ένα ποντάρισμα στο ΝΟ-ΓΚΟΛ που πληρώνει μόλις 1,60 όμως, δεν θα ήταν υπερβολή. Κατά τ' άλλα ΝΟ-ΒΕΤ και πάμε παρακάτω.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ


Με γκολ του Μιράντα, που θα βγει πρώτος σκόρερ φέτος έτσι όπως το πάει (3 γκολ σε 5 αγώνες), η Ατλέτικο κατάφερε να αποδράσει από το Μεντιταρανέο και να κερδίσει με 0-1 την Αλμερία. Μεστή εμφάνιση από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος σήμερα επιστρέφει στον πάγκο αφού εξέτισε την τιμωρία του. Έπιασε κορυφή η Σεβίλλη (συγκατοικεί με Μπαρτσελόνα και Βαλένθια), μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Σοσιεδάδ μεσοβδόμαδα και φέτος κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα, σε αντίθεση με πέρυσι. Έκανε ροτέισον ο Ουνάι Έμερι στο ματς με την Σοσιεδάδ, γεγονός που δείχνει ότι θέλει σήμερα να χτυπήσει το ματς.

Εκτίμηση (2-3 ΓΚΟΛ): Με στημένες φάσεις σκοράρει κυρίως η Ατλέτικο προς το παρόν, δεν θα αργήσει όμως να βγάζει και γκολ από οργανωμένες προσπάθειες, απλά χρειάζεται χρόνος για να δέσουν μπροστά Τσέρτσι, Μάντζουκιτς και Γκριέζμαν. Η Σεβίλλη είναι πιο καλοδουλεμένη ομάδα αυτή τη στιγμή σε σχέση με την Ατλέτικο, αφού κράτησε τους περισσότερους παίκτες της από πέρυσι και άσχετα αν έχασε τον μαέστρο Ράκιτιτς, έχει ομοιογένεια. Ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε 2 καλές ομάδες και 2 πολύ έξυπνους προπονητές και πιστεύω πως δεν θα ξεφύγει το σκορ από το εύρος τερμάτων 2-3.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΪΜΠΑΡ


Μια μίνι εκδίκηση θα έχει την ευκαιρία να πάρει η Μπιλμπάο σήμερα, απέναντι στην Εϊμπάρ που την είχε αποκλείσει στο κύπελλο πρόπερυσι και μάλιστα μέσα στο Σαν Μαμές! Η Εϊμπάρ τότε αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία βέβαια, φέτος και για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίζεται στην Primera. Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα η Αθλέτικ, με 1 νίκη και 4 ήττες στις 5 πρώτες αγωνιστικές και η νίκη είναι μονόδρομος στο αποψινό παιχνίδι. Με έμφαση στην άμυνα η Εϊμπάρ, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 7 βαθμούς και να φιγουράρει έτσι στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Εκτίμηση (Χ ημίχρονο -1 τελικό): Φτύνουν αίμα όσοι παίζουν με αντίπαλο την Εϊμπάρ, αφού εκτός του ότι παίζει αμυντικά, έχει και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Το ρόστερ της Αθλέτικ είναι μικρό για να σηκώσει πρωτάθλημα και Champion's League μαζί και φάνηκε αυτό στον αγώνα της Τετάρτης με την Βαγιεκάνο εκτός έδρας, που οι παίκτες της δεν είχαν τα ανάλογα τρεξίματα. Πολύ χαμηλός ο ΑΣΟΣ και δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, πιστεύω όμως πως η Αθλέτικ θα επικρατήσει στο τέλος. Ένα μικρό ποντάρισμα στο Χ ημίχρονο - 1 τελικό, αφού η Εϊμπάρ με τον τρόπο που θα αγωνιστεί, μπορεί να κρατήσει την ισοπαλία στο ημίχρονο.

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ


Από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έρχονται και οι 2 ομάδες, με την Λεβάντε να επικρατεί εκτός έδρας της Γρανάδα με 0-1 και την Ράγιο να κερδίζει με 2 γκολ "δώρο" του Ιραϊθόθ 2-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Βαγιέκας. Από τις 2, αυτή που έδειξε σαφή βελτίωση ήταν η Λεβάντε, που ήταν πολύ πιο παθιασμένη και πειθαρχημένη στο ματς με την Γρανάδα. Η Ράγιο ήταν καλή για ακόμα ένα ματς φέτος, όχι τόσο εντυπωσιακή όμως όπως στο ματς της πρεμιέρας με την Ατλέτικο ή στο Ριαθόρ με την Λα Κορούνια.

Εκτίμηση (OVER 2,5 --> ΑΣΟΣ): Στο 2,12 το OVER 2,5 στο διαδίκτυο και η υψηλή του τιμή οφείλεται αποκλειστικά στο στυλ παιχνιδιού της Λεβάντε που σκοράρει με το σταγονόμετρο. Αυτό δεν ισχύει για τη Ράγιο βέβαια, που τρώει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία και ειδικά όταν βρίσκει απέναντι της καλά οργανωμένες άμυνες. Μέχρι να σφίξουν οι κώλοι, η ομάδα του Πάκο Χέμεθ θα ρισκάρει πολύ περισσότερο από όσο την παίρνει στο γήπεδο και θα δούμε κι άλλα ματς ροντέο με την Ράγιο. Περιμένω ματς αντίστοιχο με το Βαγιεκάνο - Έλτσε που έληξε 2-3, αφού και η Λεβάντε έχει παρόμοιο στυλ με την Έλτσε και θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον αντίπαλο στις αντεπιθέσεις. Πρώτη επιλογή το OVER 2,5 λοιπόν και δεύτερη ο ΑΣΟΣ, που άκουσον άκουσον προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ στο 2,70. Είπαμε, καλή ομάδα η Ράγιο, αλλά πολύ τρελή για να την παίζεις σε αποδόσεις φαβορί εκτός έδρας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2