CHAMPION'S LEAGUE 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ)

Πρεμιέρα για τη φάση των ομίλων απόψε στο Champion's League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο κατάμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ μεγάλο ματς αναμένεται και στο Βεστφάλεν, με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Άρσεναλ.





ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ


Παιχνίδι κλειδί για τους Τούρκους, αν θέλουν να λένε ότι έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού η Άντερλεχτ, θεωρητικά πάντα, είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, από τις Άρσεναλ και Ντόρμουντ. Ο Τσέζαρε Πραντέλι πάντως, επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, να μην υποτιμήσουν τον αποψινό αντίπαλο. Η Άντερλεχτ είναι αήττητη σε 7 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος για το πρωτάθλημα και σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Μπέσνικ Χάσι, δεν θα πάει στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να παρκάρει το λεωφορείο έξω από την εστία της, αλλά θα κοιτάξει να κάνει το παιχνίδι της στο μέγιστο δυνατό βαθμό και να διεκδικήσει κάτι καλό από το ματς.

Εκτίμηση (ΑΣΟΣ): Τα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε η Άντερλεχτ για το πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλα με 2-2, ενώ μόνο στα 3 από τα συνολικά 7, κράτησε ανέπαφη την εστία της. Η Γαλατά, στα 2 μόλις ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, δεν έχει δεχτεί γκολ και απέναντι της θα βρει ένα αρκετά νεανικό, αλλά άπειρο σύνολο στην Ευρώπη. Ευκαιρία για τους "έμπειρους" Τούρκους, να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη και ο ΑΣΟΣ που κυκλοφορεί μέχρι και 1,70 στο διαδίκτυο κρίνεται δίκαιος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΑΛΜΕ


Μπορεί τα τελευταία 3 χρόνια να κυριαρχεί στην Ιταλία, στην Ευρώπη όμως δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία της η Μεγάλη Κυρία. Μίνιμουμ στόχος για τον Αλέγκρι φέτος, να φτάσει η Γιουβέντους στα προημιτελικά του θεσμού, με σκοπό να ανακτήσει το χαμένο της κύρος στην Ευρώπη. Εντυπωσίασε η Μάλμε στα play off, αποκλείοντας την Σάλτσμπουργκ και είναι σίγουρο πως έχει όλα τα φόντα για να δημιουργήσει αρνητικές εκπλήξεις σε όσους την υποτιμήσουν. 2 σημαντικές απουσίες θα έχει η Γιούβε απόψε, αφού θα λείψουν ο μαέστρος της μεσαίας γραμμής Αντρέα Πίρλο και ο πολυτάλαντος μέσος Αρτούρο Βιδάλ.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ): Η Γιουβέντους, όπως και όλες οι Ιταλικές ομάδες, ξεκίνησε πρόσφατα τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα και έχει δώσει μόλις 2 επίσημα παιχνίδια. Μπορεί να μην δέχτηκε κάποιο γκολ σ' αυτά, απέναντι της όμως απόψε, θα έχει μια ομάδα, που είναι εδώ και καιρό σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, έχει επίθεση φωτιά, παίζει έξοχα στην κόντρα επίθεση και σίγουρα θα τρέξει πολύ μέσα στο γήπεδο. Σε απόδοση 2,45 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, αξίζει το ρίσκο, αν θέλει να ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον ΑΣΟ στο 1,13 και το OVER 2,5 στο 1,47, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο αξιόλογο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ


Μετά από 5 σεζόν, η Λίβερπουλ θα είναι παρούσα στη φάση των ομίλων του Champion's League και σίγουρα δεν θα θέλει να περάσει απαρατήρητη. Βασικός στόχος να προκριθεί στην επόμενη φάση κι έπειτα ότι καλύτερο προκύψει. Σε ένα γκρουπ με ομάδες όπως η Βασιλεία και η Ρεάλ Μαδρίτης, η πρωτάρα Λουντογκόρετς μοιάζει να είναι σίγουρα η πιο αδύναμη ομάδα. Οι Βούλγαροι, που έχουν κάνει τεράστια άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, προκρίθηκαν στους ομίλους φέτος με συγκλονιστικό τρόπο και σίγουρα, δεν θέλουν να γίνουν ο σάκος του μποξ του ομίλου. Αισιόδοξος ο προπονητής τους Γκεόργκι Ντερμέντζιεφ, πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να μαζέψει κάποιους πόντους σ' αυτό το δύσκολο γκρουπ, αλλά δεν ξέρει πότε και σε ποιο ματς θα μπορέσει να το καταφέρει αυτό.

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ): Με τον ΑΣΟ στο 1,10 και το OVER 2.5 στο 1,40, δε νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να ασχοληθεί κανείς με αυτό το παιχνίδι. Λογικά ταμπούρι θα παίξουν οι Βούλγαροι και θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζημιά στην κόντρα, ένα στυλ παιχνιδιού που το ξέρουν καλά πάντως και τους βοήθησε αρκετά πέρυσι, στο να προκριθούν από τους ομίλους του Europa League. Το επίπεδο δυσκολίας είναι διαφορετικό στο Champion's League πάντως και προβλέπω πως οι Κόκκινοι, θα φτάσουν εύκολα ή δύσκολα στην τελική επικράτηση.

ΜΟΝΑΚΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ


Επιστροφή στην μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση για τη Μονακό, μετά από 10 χρόνια, με τη χρονιά να ξεκινάει προβληματικά όμως φέτος, μετά τις πωλήσεις βασικότατων παιχτών όπως ο Φαλκάο, Ο Χάμες Ροντρίγκεζ και ο Αμπιντάλ, με αποτέλεσμα, να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του Σαμπιονά, μετά από 5 αγώνες. Η Λεβερκούζεν αντιθέτως, ξεκίνησε φουριόζα φέτος, έχοντας σημειώσει ήδη 9 γκολ στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα, το Σάββατο που μας πέρασε όμως, ήρθε ισόπαλη με 3-3 εντός έδρας με την Βέρντερ Βρέμης. Για τους Γερμανούς θα απουσιάσει ο κάπτεν της ομάδας Σίμον Ρολφς λόγω τραυματισμού. Ιδιαίτερη σημασία έχει το παιχνίδι για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της Λεβερκούζεν για 6 σεζόν (2001-2006) και ουσιαστικά εκεί έφτιαξε το όνομα του.

Εκτίμηση (ΔΙΠΛΟ): Μπορεί οι Γερμανοί να έφεραν 3-3 με την Βέρντερ το Σάββατο, έχουν ξεκινήσει όμως πολύ εντυπωσιακά τη σεζόν, σε αντίθεση με την Μονακό που αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι και δεν φρόντισε να βρει αντικαταστάτες για τους παίκτες που αποχώρησαν. Εκτός αυτού, είναι και σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι Γάλλοι και μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει σχεδόν σε κανένα ματς πρωταθλήματος. Στο 2,15 το ΔΙΠΛΟ, με καθοδικές τάσεις όμως και όσο παραμένει σ΄αυτά τα επίπεδα η απόδοση του, αξίζει να το ρισκάρουμε.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΕΝΙΤ


Δυνατό ματς στo Ντα Λουζ, με την περυσινή φιναλίστ του Europa League Μπενφίκα να υποδέχεται την Ζενίτ του Πορτογάλου Αντρέ Βίγιας - Μπόας. Αποκλειστικός στόχος για την Μπενφίκα η νίκη σύμφωνα με τον Ζόρζε Ζέσους, ενώ ο Αντρέ Βίγιας - Μπόας, σύμφωνα με δηλώσεις του, θα μείνει ικανοποιημένος με την ισοπαλία, δίνοντας το στίγμα, όσον αφορά τις βλέψεις του στο αποψινό παιχνίδι. Την Παρασκευή η Μπενφίκα για το πρωτάθλημα, διέλυσε με 0-5 εκτός έδρας την Σετούμπαλ, ενώ η Ζενίτ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα, με 7 στις 7 νίκες!

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ): Από τα πιο δύσκολα και πιο αμφίρροπα παιχνίδια της βραδιάς, με την Ζενίτ να έχει στις τάξεις της Πορτογάλο προπονητή και 3 παίκτες που έπαιξαν παλιότερα στην Μπενφίκα (Βίτσελ, Χάβι Γκαρσία και Γκαράι), που γνωρίζουν καλά τον τρόπο παιχνιδιού της παλιάς τους ομάδας. Σε καλύτερο αγωνιστικό οι Ρώσοι και εκτός των όσων προανέφερα, ο λόγος που δεν ψάχνω την κόντρα και δεν θέλω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο ματς, είναι το κόμπλεξ που βγάζουν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους στην Ευρώπη. Σαφώς και δεν βλέπω κάποια αξία και στο 1,90 του ΑΣΟΥ επίσης.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ


Να επαναλάβει την περυσινή της επιτυχία και να φύγει νικήτρια από το Βεστφάλεν θέλει η Άρσεναλ, που με αρκετά νέα πρόσωπα φέτος στην ενδεκάδα, αισιοδοξεί για μια καλύτερη πορεία σε Ευρώπη και Πρωτάθλημα. Αρκετά προβλήματα απουσιών προβληματίζουν τον Γιούγκεν Κλοπ στην Ντόρτμουντ, θα απουσιάσουν από το αποψινό παιχνίδι ο Μάρκο Ρόις και οι Μπλαζικόφσκι, Χούμελς, Γκουντογάν και Νούρι Σαχίν. Απουσίες σημαντικές θα έχει και η Άρσεναλ, όπως αυτή του Ζιρού στην επίθεση, αυτή που προβληματίζει περισσότερο όμως τον Αρσέν Βενγκέρ, είναι του Ντεμπισί στην άμυνα.

Εκτίμηση (ΔΙΠΛΟ): Ακόμα ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι στην αποψινή βραδιά, με τον Κλοπ να προσπαθεί να βρει χημεία και να καλύψει τις σημαντικές απουσίες στην ενδεκάδα της Ντόρτμουντ, ενώ η Άρσεναλ να δείχνει αρκετά πιο ισχυρή φέτος μετά και τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση στο σετ των αποδόσεων, με τον ΑΣΟ οριακά στο 2,00 και το ΔΙΠΛΟ να φτάνει μέχρι και 3,70. Καθαρά λόγω αποδόσεων, γνωρίζοντας τη δυναμική της Ντόρμουντ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, αλλά και ειδικά εντός έδρας, θα ρισκάρω με τη νίκη της Άρσεναλ που ελπίζω να προβληματίσει πολύ την άμυνα των Γερμανών με τους Σάντσες και Γουέλμπεκ μπροστά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Αρκετά δύσκολη η φετινή κλήρωση για τον πρωταθλητή Ελλάδος, αφού καλείται να αντιμετωπίσει 3 πρωταθλήτριες ομάδες, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε. Απόψε υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, που θέλει να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου σαν μια μεγάλη ομάδα πλέον, μετά την περυσινή καταπληκτική της πορεία σε Primera Division και Champion's League. Είναι πολύ πιθανό να δούμε μόνο έναν Έλληνα βασικό στον Ολυμπιακό για το αποψινό παιχνίδι, τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης, αφού Μανιάτης (έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας και είναι αμφίβολος) και Σιόβας που αγωνίζονται συνήθως βασικοί, είναι τραυματίες. Σύμφωνα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, το αποψινό ματς είναι το πιο δύσκολο που θα δώσει η ομάδα του στους ομίλους, δήλωση κάπως παραπλανητική θα μπορούσα να πω, που δείχνει όμως, πως ο αργεντινός κόουτς θέλει να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του και να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα από τη νίκη επί της Ρεάλ το Σάββατο.

Εκτίμηση (ΔΙΠΛΟ): Αρκετές αλλαγές είχαμε στο ρόστερ των 2 ομάδων το καλοκαίρι, περισσότερες όμως στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες παίζουν ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και το πόσο πολύ επηρεάστηκε η ομάδα από τις αποχωρήσεις βασικών παιχτών δεν μπορεί να φανεί εντός των συνόρων. Τη γνωστή Ατλέτικο περιμένω να δω, με πειθαρχία και συγκροτημένο ποδόσφαιρο, να κατέβει για ένα επαγγελματικό ΔΙΠΛΟ, το οποίο τιμάται σε απόδοση 2,00.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ


Άνω κάτω έχει γίνει η Βασίλισσα μετά την ήττα από την Ατλέτικο το Σαββάτο το βράδυ, με κύριο πρόσωπο των αποδοκιμασιών τον Ίκερ Κασίγιας, αλλά και τον Γκάρεθ Μπέιλ, που κάποιοι οπαδοί κλότσησαν το αυτοκίνητο του στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Αντσελότι με δηλώσεις του προσπάθησε να στηρίξει τον Κασίγιας, με τους  οπαδούς όμως να ζητάνε να αγωνιστεί ο Κέιλορ Νάβας, για τον οποίο ξοδεύτηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 10 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να χαίρεται ή να ανησυχεί η Βασιλεία με όλα όσα βλέπει στην αποψινή της αντίπαλο, αφού λογικά η Ρεάλ θα ψάξει για αντίδραση απόψε και να κλείσει στόματα με μια πειστική εμφάνιση.

Εκτίμηση (OVER 3,5, ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, 4-6 ΓΚΟΛ): 3 γκολ έφαγε από την Γκρασχόπερς το Σάββατο, ενώ από τα 8 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος  στο ελβετικό πρωτάθλημα, έχει κρατήσει μόνο σε 2 ανέπαφη την εστία της, Στον αντίποδα, διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 19 γκολ σε 8 αγώνες. Θεωρείται δεδομένο ότι η Ρεάλ θα ψάξει για αντίδραση, με τον Αντσελότι να ξεκινάει βασικούς όλα τα βαριά του χαρτιά, Μπέιλ, Ροντρίγκες, Μόντριτς, Κρόος, Ρονάλντο και Μπενζεμά μπροστά. Το ερώτημα βέβαια είναι το ποιος θα μαρκάρει και αν κάτσει τελικά ο Ίκερ Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, προβλέπω φεστιβάλ γκολ σ' αυτό το ματς, με τους επιθετικούς της Βασιλείας να μην αστειεύονται. Στο 1,90 το OVER 3,5, στο 2,20 το 4-6 ΓΚΟΛ (2,10 στον ΟΠΑΠ), στο 2,15 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, όλα έχουν εξίσου πολύ καλές πιθανότητες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2