PRIMERA DIVISION 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

Κόντρες "Ευρωπαίων" έχουμε στα ματς του Σαββάτου για την Primera Division, καθώς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπιλμπάο και η Ρεάλ την Ατλέτικο Μαδρίτης. Και οι 4 ομάδες δίνουν το παρόν στους ομίλους του Champion's League και έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους πριν ριχτούν στην μάχη των ομίλων την επόμενη εβδομάδα.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Χωρίς πολλές φανφάρες  ξεκίνησε τη σεζόν η Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, αν και εδώ που τα λέμε ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα φέτος στην Ευρώπη για μεταγραφές. Στην ομοιογένεια του συνόλου στηρίζεται και φέτος η Αθλέτικ, που ως γνωστόν δεν κάνει μεταγραφές εκτός από Βάσκους παίχτες και δεν κινήθηκε ζωηρά στο μεταγραφικό παζάρι. Η πρόκριση στους ομίλους του Champion's League θεωρείται μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 3-0 εντός έδρας την Λεβάντε.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, 2-3 ΓΚΟΛ): Δεν θα μπαίνω κάθε φορά στη διαδικασία να σχολιάζω τις χαμηλές αποδόσεις στον ΑΣΟ, όταν αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Αντιθέτως, θα ψάχνομαι με τα γκολ, αν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία εκεί. Το σκληροτράχηλο προφίλ των Βάσκων, μπορεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε και στην χειρότερη περίπτωση να κρατήσει το σκορ του παιχνιδιού σε χαμηλά επίπεδα. Δε νομίζω να κάνει περίπατο η Μπαρτσελόνα απέναντι σ' αυτή τη Μπιλμπάο και το ποντάρισμα στο εύρος τερμάτων είναι μια καλή επιλογή που πληρώνει 2,25 στο διαδίκτυο. Εναλλακτικά, υπάρχει και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ σε απόδοση όμως που προσωπικά δεν με συγκινεί, στο 1,70 περίπου.

ΜΑΛΑΓΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ


Μια νίκη και μια ήττα έχει στα μέχρι τώρα παιχνίδια της η Μάλαγα, χωρίς να παρουσιάσει κάτι εντυπωσιακό, η ουσία είναι όμως που μετράει. Μια ουσία που ψάχνει να βρει ακόμα η Λεβάντε, που εκτός του ότι δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα, δεν έχει καταφέρει να ματώσει και το πλεκτό.

Εκτίμηση (ΔΙΠΛΟ): Ανεξιχνίαστο μυστήριο παραμένει για μένα, πως αυτός ο ΑΣΟΣ κυκλοφορεί στην τραγική απόδοση του 1,50; Εντάξει, δεν ξεκίνησε καλά η Λεβάντε το πρωτάθλημα, με Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο έπαιξε όμως τις 2 πρώτες αγωνιστικές, όχι με Αλμερία και Κόρδοβα. Η διακοπή θα της έκανε καλό πιστεύω και θα έδωσε χρόνο στον Μεντιλίμπαρ να διορθώσει κάποιες ατέλειες. Όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο πάντως, με την Μάλαγα όμως, σίγουρα να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, σε λάθος τιμές. Ένα ματς που στραβώνει πολύ εύκολα έτσι και γίνει το 0-1 και μετά κλαις τα λεφτά σου και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που πόνταρες αυτό το 1,50. Στην χειρότερη περίπτωση έπρεπε να πληρώνει πάνω από 1,80 ο συγκεκριμένος ΑΣΟΣ, με τις 2 ομάδες να μην έχουν τόσο μεγάλη ποιοτική διαφορά όσο προδικάζουν οι αποδόσεις. ΔΙΠΛΟ κι ας το χάσω που λένε, με χαμηλότερο ρίσκο καλή και η διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 2,40.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Η ματσάρα της ημέρας στο Μπερναμπέου, με την Ρεάλ να τα έχει βρει σκούρα τα τελευταία χρόνια με την συμπολίτισσα που είχε συνηθίσει να έχει πελάτισσα. Πρόπερσι της πήρε το κύπελλο μέσα στην έδρα της, φέτος το σούπερ καπ και παραλίγο να της στερήσει και το 10ο τρόπαιο του Champion's League. Σπουδαία μπάλα ακόμα δεν έχουμε δει από τις 2 ομάδες είναι η αλήθεια, είμαστε στην αρχή της σεζόν, είχαν και οι 2 πολλούς παίκτες στο Μουντιάλ και ίσως ο συγκεκριμένος αγώνας έρχεται σχετικά νωρίς και μάλλον θα υστερήσει σε θέαμα και ρυθμό. Ακολουθούν και οι αγώνες για το Champion's League μέσα στην εβδομάδα και όπως είναι λογικό, οι προπονητές θα κρατήσουν δυνάμεις.

Εκτίμηση (2-3 ΓΚΟΛ): Παρόλο που η Ατλέτικο είναι η πρωταθλήτρια, προσφέρεται σε τιμές Οσασούνας μέσα στο Μπερναμπέου, τη στιγμή που έχουμε δει τουλάχιστον στα τελευταία 6-7 παιχνίδια των 2 ομάδων, πως έχει πάρει τον αέρα της Ρεάλ. Μια Ρεάλ που ναι μεν έχει καλύτερο υλικό, αλλά δεν είναι και σε εποχή "φορτσαρίσματος" για  να ποντάρουμε αυτό το 1,60 του ΑΣΟΥ. Με το γνωστό συντηρητικό στυλ θα πάει ο Σιμεόνε και το ματς δύσκολα θα ανοίξει, γι' αυτό και το 2-3 ΓΚΟΛ μοιάζει με μια λογική επιλογή.

ΘΕΛΤΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ


Παιχνίδι με γκολ και θέαμα υπόσχονται οι 2 ομάδες στο Μπαλαϊδος, που τις τελευταίες σεζόν, είτε δεν ξέρουν να παίζουν άμυνα, είτε δεν είναι αποφασισμένες να το πράξουν. Θετικό το ξεκίνημα της Θέλτα στο πρωτάθλημα, με 1 νίκη και 1 ισοπαλία στις 2 πρώτες αγωνιστικές, αν και θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη και από το Αρχάνκελ, στο παιχνίδι με την Κόρδοβα. Η Σοσιεδάδ πέταξε την βόμβα της αγωνιστικής την προηγούμενη Κυριακή κι ενώ έδειχνε ότι βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ στο Europa  League, αλλά και την ήττα της πρεμιέρας από την Εϊμπάρ, κατάφερε ενώ έχανε με 0-2 εντός έδρας από την Ρεάλ, να γυρίσει το ματς και να φτάσει σε μια θριαμβευτική νίκη με 4-2!

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, OVER 2,5): Η δύναμη και των 2 ομάδων είναι από τη μέση και μπροστά και όποιος από τους 2 προπονητές αποφασίσει να παίξει αμυντικά, μάλλον θα το μετανοιώσει. Η Θέλτα αναμένεται να είναι καταιγιστική μέσα στο Μπαλαϊδος, θα προσπαθήσει να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού από νωρίς και θα πιέσει από το 1ο λεπτό. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Αρασάτε, απεδείχθη όμως στο ματς με την Ρεάλ, πως όταν η ομάδα του βγήκε μπροστά έπαιξε μπάλα. Λογικά δεν θα πάει να παίξει αντιποδόσφαιρο απόψε, ένα στυλ ποδοσφαίρου που δεν ταιριάζει καθόλου στην φιλοσοφία της Σοσιεδάδ και κατ' επέκταση δεν το κατέχει. Αν μας κάνει τα κέφια και η μπάλα, το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5 θα βγουν λογικά εύκολα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2