PRIMERA DIVISION 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

Ημέρα των καυτών φαβορί η Κυριακή στην Primera της Ισπανίας και μένει να δούμε ποιες ομάδες θα μπορέσουν να επαληθεύσουν το ρόλο τους.







ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΕΛΤΣΕ


Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση της Ράγιο δνε συνοδεύτηκε με νίκη, αφού 2 τραγικά λάθη της άμυνας της στο παιχνίδι (ένα στην αρχή του αγώνα και ένα στο τέλος), της στέρησαν μια μεγάλη νίκη επί της Λα Κορούνια στο Ριαθόρ και έμεινε έτσι με την πικρή γεύση του 2-2. Δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την Έλτσε, αφού στα 2 επίσημα παιχνίδια που έδωσε, στο 1ο ηττήθηκε με 3-0 στο Καμπ Νου από την Μπαρτσελόνα και στο 2ο έφερε ισοπαλία εντός έδρας με τη Γρανάδα, σε ένα ματς που μπορούσε να πάει παντού αλλά έκατσε τελικά η μπίλια στην ισοπαλία.

Εκτίμηση (OVER 2,5): Στο 1,70 ο ΑΣΟΣ της Ράγιο, που έβγαλε μάτια στις 2 πρώτες αγωνιστικές με Ατλέτικο εντός και Λα Κορούνια εκτός παρότι ήρθε ισόπαλη και στα 2. Το ίδιο εντυπωσιακά ξεκίνησε και πέρυσι (με 3αρα επί της Έλτσε  στην πρεμιέρα), στη συνέχεια όμως και για μεγάλο χρονικό διάστημα, άρχισαν να έρχονται απανωτές σφαλιάρες. Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με τον τρόπο που αγωνίζεται, ένα άκρως επιθετικό στυλ, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Με αντεπιθέσεις θα παίξει η Έλτσε και δεν είναι λίγες οι φορές που η Ράγιο διασύρθηκε εντός έδρας (επί Πάκο Χέμεθ στον πάγκο), από κάτι τέτοιες ομάδες που την χτύπησαν στην κόντρα επίθεση. Με τα πολλά, την Ράγιο την παίζω σε αποδόσεις πάνω από 2,00, αφού πρόκειται για εντελώς αλλοπρόσαλλη ομάδα, πάντα όμως έχουν αξία τα πολλά γκολ στα παιχνίδια της. Στο υπερβολικό 2,15 το OVER 2,5, άσχετα αν η Έλτσε θα παίξει αμυντικά, σε παιχνίδι της Βαγιεκάνο, τέτοια απόδοση δεν την προσπερνάμε έτσι, ακόμα και αν αντιμετώπιζε τη Λαμία του Μπάμπη του Τεννέ!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ


Δυνατό ξεκίνημα για την Βαλένθια στο πρωτάθλημα, με καλές εμφανίσεις και στο Σάντσεθ Πιθχουάν που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σεβίλλη, αλλά και την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Μάλαγα εντός έδρας, την οποία κέρδισε δίκαια με 3-0. Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ενισχύθηκε και στην επίθεση με τον Νεγρέδο που ήρθε δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτυ. Δύσκολη χρονιά περιμένω για την Εσπανιόλ, που δεν ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές, έχει άπειρο προπονητή στον πάγκο (προέρχεται από την Β' ομάδα) και ήταν μέτρια στα 2 πρώτα της παιχνίδια.

Εκτίμηση (ΑΣΟΣ): Αν και είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε τις ομάδες και έχει μεσολαβήσει και οι διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, η Βαλένθια, με την αλλαγή στο ιδοκτησιακό καθεστώς και τις καλές μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι, δείχνει να έχει αποκτήσει άλλη δυναμική φέτος, που την έβγαλε άλλωστε και στα 2 πρώτα παιχνίδια που έδωσε. Σε ρηχά νερά κινείται προς το παρόν η Εσπανιόλ, που οι δυνατότητες της για φέτος είναι αβέβαιες και με την εικόνα που είχαμε από τα 2 πρώτα της παιχνίδια, δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό από το Μεστάγια απόψε. ΑΣΟΣ στο 1,60.

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ


Συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς με τους οποίους τελείωσε πέρυσι η Σεβίλλη, με τον Ουνάι Έμερι να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και την ομάδα του να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις που είχε το καλοκαίρι. 1 νίκη και 1 ήττα η Χετάφε στα 2 πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο όμως. Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της πάντως, λόγω θέματος που έχει προκύψει με τον ποιοτικότερο της ίσως ποδοσφαιριστή Πέδρο Λεόν, ο οποίος δεν δηλώθηκε για τη νέα σεζόν, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες κι αυτό γιατί έχει υψηλό συμβόλαιο και η Χετάφε αποφάσισε να τον πουλήσει το καλοκαίρι, χωρίς επιτυχία όμως!

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ): Στο 1,44 ο ΑΣΟΣ και δεν θα τον πόνταρα ακόμα κι αν έπαιζε η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Χετάφε. Σίγουρα η Σεβίλλη είναι το φαβορί, σίγουρα έχει καλύτερη ομάδα και παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο, ακόμα όμως δεν σηκώνει τέτοιους φαβοριτισμούς. Άσχετα με το πόσο καλή ή όχι είναι η Χετάφε και τι εσωτερικά προβλήματα μπορεί να έχει, ερχόμαστε από διακοπή, ακολουθούν αγώνες για το Europa League για τη Σεβίλλη και ακόμα δεν είναι και τόσο φορμαρισμένη. Χαμηλό και το OVER 2,5, μόλις στο 1,75 στο διαδίκτυο και αφού δεν μου κάνει κλικ κάτι άλλο, το βάζω στην άκρη αυτό το ματς.

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ


Ξεκίνησε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το πρωτάθλημα η Γρανάδα φέτος, με σκοπό να μην μπλέξει με σενάρια υποβιβασμού και τις ομάδες της ουράς όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά να σωθεί άνετα και να κοιτάξει ίσως και λίγο πιο ψηλά. Με υψηλούς στόχους η Βιγιαρεάλ και φέτος, θα κάνει την προσπάθεια να χτυπήσει 4αδα και δείχνει ότι μπορεί να είναι σ' αυτό το γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την έξοδο στο Champion's League.

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ): Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει καμία από τις 2 ομάδες φέτος και από τα στιγμιότυπα των αγώνων που είδα δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Σέβομαι πολύ τον Χοακίν Καπαρός, που φέτος καθοδηγεί την Γρανάδα και περιμένω αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι εδώ, το οποίο θα κάτσω να παρακολουθήσω κιόλας. Η αίσθηση μου είναι για ισοπαλία, αφού η Γρανάδα αντλεί δύναμη στο Λος Καρμένες και φέτος είναι και ενισχυμένη με καλές μεταγραφές. Δεν θα ποντάρω κάτι, ίσως στο LIVE μόνο, αν δω ότι προκύπτει κάποια ευκαιρία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2