PRIMERA DIVISION 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

4η αγωνιστική στην Primera Division, με την αυλαία να ανοίγει την Παρασκευή και την Εϊμπάρ να παίρνει σπουδαίο διπλό με 0-2 μέσα στην έδρα της Έλτσε. 4 παιχνίδια διεξάγονται σήμερα Σάββατο και πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν





ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΡΕΑΛ


Ξέσπασε η Βασίλισσα στο Champion's League επί της Βασιλείας, στο πρωτάθλημα όμως, με τις 2 ήττες που έχει σε 3 παιχνίδια, έχει μείνει πίσω και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Η Λα Κορούνια πέτυχε σημαντική νίκη εκτός έδρας με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα της Εϊμπάρ, από μπάλα όμως λίγα πράγματα, απλά ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και μετά έκανε καλά αυτό που ξέρει, ταμπουρώθηκε δηλαδή πίσω για να κρατήσει το σκορ.

Εκτίμηση (UNDER 2,5, ΝΟ-ΓΚΟΛ): 4 βαθμούς έχει συγκεντρώσει η Λα Κορούνια μέχρι στιγμής και ουσιαστικά δεν άξιζε κανέναν. Στην άμυνα τα πηγαίνει πολύ καλά, είναι από τις ομάδες εκείνες που ξέρουν να παίζουν καλά το ταμπούρι, δημιουργικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Με αυτό το στυλ παιχνιδιού πάντως κατάφερε να ανέβει στην Primera πέρυσι και ίσως αυτό θα είναι που θα την σώσει κιόλας. Περιμένω να δω αφηνιασμένη τη Ρεάλ, δεν θα βρει όμως μπροστά της τους χώρους και την άμυνα της Βασιλείας και μπορεί να δυσκολευτεί να βρει δίχτυα. Περιμένω να κερδίσει πάντως ή χωρίς να δεχτεί γκολ (γι' αυτό προτείνω και το ΝΟ-ΓΚΟΛ) ή με χαμηλό σκορ. Πιστεύω το ματς θα πάει σε σκορ τύπου 0-1 ή 0-2, άντε να σπάσει στο 0-3 το UNDER 2,5 που πληρώνει 2,70 στο διαδίκτυο. Στο 1,95 το ΝΟ-ΓΚΟΛ έχει επίσης αξία και μικρότερο ρίσκο, σε περίπτωση που πάρει φόρα η Ρεάλ, από την Λα Κορούνια περιμένω να παίξει 90 λεπτά άμυνα μπας και κλέψει κάνα βαθμό. Αυτά, για ένα ματς, που το ΔΙΠΛΟ κυμαίνεται περίπου στο 1,25.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΓΡΑΝΑΔΑ


Το στοίχημα φέτος για την Μπιλμπάο είναι να διαχειριστεί τους διπλούς αγώνες σχεδόν κάθε εβδομάδα, αφού οι απαιτήσεις στο Champion's League είναι υψηλές. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε δύσκολα με 2-0 από την Μπαρτσελόνα, ενώ μεσοβδόμαδα έφερε λευκή ισοπαλία με την Σαχτάρ εντός έδρας. Η Γρανάδα πάει αήττητη στο Σαν Μαμές, έχοντας μέχρι στιγμής 2 ισοπαλίες και 1 νίκη στο ενεργητικό της και καλές εμφανίσεις. Στον πάγκο της φέτος κάθεται ο Χοακίν Καπαρός, που έκανε έργο στην ΑΘλέτικ και την γνωρίζει καλά.

Εκτίμηση (UNDER 2,5, ΝΟ-ΓΚΟΛ): Δεν έχει το ρόστερ για να σταθεί σε 2 διοργανώσεις η Μπιλμπάο και φέτος που έχουν δυναμώσει Βαλένθια και Σεβίλλη την περιμένω πιο χαμηλά από πέρυσι. Η Γρανάδα είναι από τις ομάδες εκείνες που τρέχουν πολύ, άσχετα αν δεν σκοράρουν τόσο συχνά και περιμένω να είναι πολύ ανταγωνιστική στο Σαν Μαμές. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει ο ΑΣΟΣ του 1,50, προτιμότερο είναι το UNDER 2,5 του 1,80 ή το ΝΟ-ΓΚΟΛ στο 1,70. Από τα 2 θα προτιμούσα το πρώτο καθαρά λόγο απόδοσης.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΘΕΛΤΑ


Πιάστηκε στον ύπνο η Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα και γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-2 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στο πρωτάθλημα πάντως είναι αήττητη στις 3 πρώτες αγωνιστικές, έρχεται από μεγάλο ΔΙΠΛΟ μέσα στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ και θέλει σίγουρα ακόμα μία νίκη σήμερα για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή. Αήττητη είναι και η Θέλτα με 2 ισοπαλίες και 1 νίκη μέχρι στιγμής, αυτό που την χαρακτηρίζει όμως, είναι η ανωριμότητα στο παιχνίδι της, αφού την προηγούμενη αγωνιστική έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Προηγήθηκε 2-0 επί της Σοσιεδάδ εντός έδρας, έβγαλε πολλές τελικές να κάνει κι άλλα γκολ, μετά από το 60' χαλάρωσε όμως, δέχτηκε 2 γκολ και πάλι καλά να λένε που δεν έχασε κιόλας στο τέλος.

Εκτίμηση (ΑΣΟΣ): Αν ήταν λίγο πιο σοβαρή η Θέλτα προσφερόταν και για κόντρα σήμερα, στο 2ο ημίχρονο με την Σοσιεδάδ όμως, έδειξε σημάδια ανώριμης ομάδας. Πολύ πιο μεθοδική η Ατλέτικο, δύσκολα θα την ξαναπατήσει όπως με τον Ολυμπιακό και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς. Στο 1,50 ο ΑΣΟΣ παίζεται (μπορεί να γίνει στήριγμα σε κάποιο παρολί),

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΑΛΑΓΑ


Τα είχα γράψει την προηγούμενη αγωνιστική για την Εσπανιόλ ότι έχει άπειρο προπονητή στον πάγκο και φέτος προμηνύεται δύσκολη χρονιά, οι καμπάνες όμως στη Βαρκελώνη άρχισαν να βαράνε από τώρα. Χωρίς νίκη στα 3 πρώτα παιχνίδια, ήταν ανύπαρκτη στο εκτός έδρας ματς με την Βαλένθια και τα 3 γκολ που δέχτηκε και λίγα ήταν. Η Μάλαγα μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι η ίδια ομάδα πάνω κάτω με πέρυσι. Ποδόσφαιρο προσπαθεί να παίξει, άσχετα αν δεν έχει την ποιότητα του υλικού πριν 2 χρόνια, αν συνεχίσει όμως στο ίδιο τέμπο, μάλλον θα σωθεί άνετα. Για παραπάνω ούτε λόγος να γίνεται.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, OVER 2,5): Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην Εσπανιόλ, με το άγχος και την πίεση για τη νίκη, οι γηπεδούχοι θα παίξουν επιθετικά σήμερα για να καταφέρουν να πάρουν τους 3 βαθμούς αλλά και μια ένεση ηθικού για τη συνέχεια. Δεν θα φοβηθεί η Μάλαγα πιστεύω, θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα, επιδιώκοντας να σκοράρει και όχι κλεισμένη πίσω με 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Στο 1,90 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και στο 2,20 το OVER 2,5 είναι ικανοποιητικά και θα αποτελέσουν τις επιλογές μου. Τριπλή στα σημεία, το ματς μπορεί να πάει παντού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2