PRIMERA DIVISION 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

Ημέρα των φαβορί η Κυριακή στην Primera Division ή μήπως δεν είναι έτσι; 4 αγώνες στο πρόγραμμα, 2 χαμηλοί ΑΣΟΙ και 2 φιλοξενούμενοι (Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα) σε αποδόσεις φαβορίσ συνθέτουν το παζλ των αποψινών στοιχηματικών επιλογών.





2 στα 4 εχτές, έπεσα μέσα στο UNDER 2,5 της Αθλέτικ με την Γρανάδα και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 στο Εσπανιόλ - Μάλαγα, τι να πρωτοπείς για το 2-8 της Ρεάλ στο Ριαθόρ και τη νέα γκέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Θέλτα, που προηγήθηκε με 2-0 και ισοφαρίστηκε στη συνέχεια. 5 γκολ έχουν φάει οι πρωταθλητές στα 2 τελευταία τους παιχνίδια, ενώ πέρυσι για να φάνε τόσα έπρεπε να δώσουν πάνω από 10 ματς!

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΛΜΕΡΙΑ


Μεγάλα ψυχικά αποθέματα έδειξε η Σοσιεδάδ στα τελευταία της 2 παιχνίδια, αφού και στα 2 έμεινε πίσω στο σκορ με 2 γκολ, στο πρώτο κατάφερε να το γυρίσει και να κερδίσει με 4-2 την Ρεάλ, ενώ στο δεύτερο, την προηγούμενη αγωνιστική με τη Θέλτα στο Μπαλαϊδος, ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη στο τέλος. 2 ισοπαλίες και με 1 ήττα στις 3 πρώτες αγωνιστικές η Αλμερία, αναζητεί ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, σίγουρα όμως θα έχει πολύ δύσκολο έργο και σήμερα το μεσημέρι στο Ανοέτα. Όλα της τα παιχνίδια κινήθηκαν στο όριο πάντως και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ): Το ότι γύρισε 2 φορές από την κόλαση στον παράδεισο η Σοσιεδάδ δείχνει 2 πράγματα. Πρώτον ότι μπαίνει μουδιασμένα στα παιχνίδια της και δεύτερον ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα αλλά και την ποιότητα για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση. Στο Ανοέτα πάντως είναι παραδοσιακά ισχυρή και όταν αποθεραπευτεί με το καλό και ο Φινμπόγκασον την περιμένω ακόμα πιο δυνατή στην επίθεση. Η Αλμερία ελπίζει να σκοράρει σήμερα, όπως όλοι οι προηγούμενοι αντίπαλοι της Σοσιεδάδ. Πολύ χαμηλά ο ΑΣΟΣ και το OVER 2,5 και δεν αξίζουν το ρίσκο, αφού η Σοσιεδάδ αν σκοράρει πρώτη κατεβάζει συνήθως ταχύτητα και μπορεί να κουράσει. Ελπίζω να σκοράρει πρώτη η Αλμερία να γίνει ροντέο το ματς όπως τα προηγούμενα 2 της Σοσιεδάδ. Κρατάω μόνο το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ


Να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία ευελπιστεί η Βιγιαρεάλ, αφού με 1 νίκη στα 3 πρώτα της παιχνίδια βρίσκεται στην ενδέκατη θέση. Την Πέμπτη έπαιξε για το Europa League και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία, ενώ το χρυσό γκολ το πέτυχε Ούτσε, που μπήκε σαν αλλαγή, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε και ταυτόχρονα τραυματίστηκε (μα τόσο γκαντέμης!). Η Ράγιο απογοήτευσε την προηγούμενη αγωνιστική, η τραγική της άμυνα έκανε πάλι τη ζημιά, δέχτηκε 3 γκολ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Έλτσε και ηττήθηκε με 2-3. Στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχει μείνει με τις εντυπώσεις πάντως, αφού ήταν εξαιρετική στα παιχνίδια με Ατλέτικο Μαδρίτης και Λα Κορούνια, στα οποία ήρθε ισόπαλη. Για το σημερινό παιχνίδι πάντως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο ακραίος μέσος Ακίνο και ο επιθετικός Τζόναθαν Περέιρα, αφού είναι δανεικοί από τη Βιγιαρεάλ.

Εκτίμηση (OVER 2,5 --> ΔΙΠΛΟ): Στο 1,75 το OVER 2,5 και καλύτερη τιμή αυτή του ΟΠΑΠ στο 1,80, αλλά μάλλον δεν το πήραν πρέφα στην ελληνική εταιρεία και προφανώς θα αλλάξει από το μεσημέρι και μετά. Μπορεί η Βιγιαρεάλ να έχει ξεμείνει από φορ (εκτός ο Ντο Σάντος και αμφίβολος ο Ούτσε), θα παραβρεί χώρους όμως με το στυλ που αγωνίζεται η Ράγιο. Η απόδοση του ΑΣΟΥ αγγίζει τα όρια του γελοίου πάντως, η Βαγιεκάνο ήταν και λίγο άτυχη στο ματς με την Έλτσε, αφού ότι λάθος έκανε το πλήρωσε ακριβά, ενώ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα ματς με Ατλέτικο και Λα Κορούνια. Πρώτη επιλογή το OVER 2,5 και σαν δεύτερη το ΔΙΠΛΟ που ξεπερνάει τα 5,50 φράγκα.

ΚΟΡΔΟΒΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ


Την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα αναζητεί ακόμα η Κόρδοβα, που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και υποδέχεται σήμερα τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι υστερούν σε ποιότητα αυτή τη στιγμή από πολλές ομάδες, προσπαθούν να εξισορροπήσουν όμως την κατάσταση με το τρέξιμο και το πάθος που έχουν στο παιχνίδι τους. Η Σεβίλλη την Πέμπτη έδινε αγώνα για το Europa League, δεν συνάντησε όμως σοβαρά  προβλήματα από την Φέγενορντ και νίκησε εύκολα με 2-0. Θετικό το ξεκίνημα της και στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 1 ισοπαλία στις 3 πρώτες αγωνιστικές, με το σύνολο του Ουνάι Έμερι να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα φέτος για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champion's League.

Εκτίμηση (ΔΙΠΛΟ): Φιλότιμη η Κόρδοβα, τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως υστερεί σε ποιότητα και θα τα βρει μπαστούνια με αντίπαλο τη Σεβίλλη. ΔΙΠΛΟ σε λογικές τιμές που αγγίζουν το 2,00 στο διαδίκτυο που αξίζει να παιχτεί για την πολύ ανώτερη ποιοτικά Σεβίλλη.

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Ουραγός στη βαθμολογία η Λεβάντε, με 1 μόλις βαθμό και χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα. Σοβαρή η Μπαρτσελόνα φέτος, κοιτάζει περισσότερο την ουσία και δεν πρεσάρει σαν αφηνιασμένη σε όλο το γήπεδο για να πάρει την κατοχή της μπάλας (είδα πλάνο στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, με διπλή άμυνα ζώνης πίσω από τη σέντρα). Ενδεικτικό των όσων γράφω, ότι δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ σε 4 επίσημα ματς που έχει δώσει (3 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο).

Εκτίμηση (ΝΟ-ΓΚΟΛ): Δεν γνωρίζω αν ζήλεψε την επιτυχία του Σιμεόνε ο Λουίς Ενρίκε, η Μπαρτσελόνα όμως φέτος έμαθε να παίζει και άμυνα. Απέναντι σε μια Λεβάντε που έχει δημιουργήσει μισή ευκαιρία σε 3 παιχνίδια θεωρώ πως μπορεί να συνεχίσει το θετικό της σερί και να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Στο 1,60 το ΝΟ-ΓΚΟΛ στο διαδίκτυο, στον ΟΠΑΠ κοιμούνται ακόμα μην τους ξυπνάτε, στο 1,70 τη στιγμή που γράφω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2