SEGUNDA DIVISION 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

5 παιχνίδια στο πρόγραμμα του Σαββάτου για την Β' κατηγορία της Ισπανίας, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως προδικάζουν οι αποδόσεις τουλάχιστον και πάμε να δούμε 1 προς 1 τα παιχνίδια και τις επιλογές που μπορούν να προκύψουν.








ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ


 Έρχονται από καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αμφότερες, η Νουμάνθια πέρασε όσο άνετα δείχνει το τελικό 0-3 από την έδρα της Σαμπαντέλ, ενώ η Πονφεραντίνα, παρόλο που βρέθηκε με 0-1 πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα της από την Μπέτις, έκανε μεγάλη ανατροπή στο 2ο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη με το εμφατικό 4-1! Μεσοβδόμαδα η Νουμάνθια προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, κερδίζοντας στα πέναλτι την Λεγκανές, ενώ η Πονφεραντίνα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στην έδρα της Ουέλβα.

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ --> Χ): Εξέπληξαν ευχάριστα και οι 2 ομάδες με την παρουσία τους την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ πάνω κάτω έχουν και το ίδιο αγωνιστικό προφίλ. Καθαρή τριπλή για μένα το ματς, σωστό το σετ των αποδόσεων, δεν βρίσκω αξία σε κάποιο σημείο, μόνο το ρίσκο της ισοπαλίας αξίζει ίσως, για όσους κυνηγούν το συγκεκριμένο σημείο στη Β' κατηγορία που εμφανίζεται συχνά. Λογικά σφιχτό παιχνίδι θα γίνει, με αρκετή έμφαση και από τους 2 προπονητές στην άμυνα και το χώρο του κέντρου, πολύ δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υψηλά επίπεδα, με το UNDER 2,5 να προσφέρεται στην χαμηλή απόδοση του 1,60.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΟΥΕΛΒΑ


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει η Μαγιόρκα, που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από την Λας Πάλμας στο κύπελλο, γνωρίζοντας δίκαιη ήττα με 0-2, ενώ  για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή, ηττήθηκε κατά κράτος από την Λεγκανές εκτός έδρας με 3-1. Η Ουέλβα είναι η μία εκ των 5 αήττητων ομάδων αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-0 την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, τη νεοφώτιστη Γιαγκοστέρα. Μεσοβδόμαδα κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου, κερδίζοντας με 2-1 εντός έδρας την Πονφεραντίνα.

Εκτίμηση (Χ2): Δεν έχει ακόμα νίκη η Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα, δέχεται εύκολα γκολ ενώ παράλληλα σημειώνει δύσκολα. Ούτε η Ουέλβα εντυπωσιάζει, είναι όμως πιο σταθερή στην απόδοση της, έχει κρατήσει μηδέν παθητικό σε 3 παιχνίδια και με την άμυνα οδηγό θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα στο Ίμπεροσταρ σήμερα. Στο Χ2 είμαι, αφού η Μαγιόρκα είναι τραγική στο ξεκίνημα και δεν ξέρω πότε και αν θα ξυπνήσει αγωνιστικά.

ΑΛΑΒΕΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β'


2 κηδείες έκανε η Αλαβές στην Οσασούνα μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, την πρώτη μέσα στο Ελ Σαδάρ για το πρωτάθλημα κερδίζοντας την με 1-3 και τη δεύτερη μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, κερδίζοντας στην παράταση με 2-0. Η Μπαρτσελόνα Β' που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο, αγωνίστηκε μόνο για το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να επικρατήσει άνετα της Σαραγόσα με 4-1, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, OVER 2,5): Με συνταγή "Παμπλόνα" θα παρατάξει την Αλαβές ο Αλμπέρτο Λόπεζ, έχει κάποιες απουσίες η Μπαρτσελόνα Β' λόγω των εθνικών ομάδων κάτω των 21. Η ουσία είναι ότι και οι 2 ομάδες δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, βρίσκουν δίχτυα εύκολα, δημιουργούν αρκετές φάσεις και μπορούν να μας βγάλουν το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ του 1,70 και κατ' επέκταση το OVER 2,5 του 1,90. Οποιαδήποτε πρόβλεψη στα σημεία είναι παρακινδυνευμένη, αφού ειδικά η Μπαρτσελόνα Β', είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ


Μαζί με την Σαμπαντέλ η Ράσινγκ, είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται απόψε την Λας Πάλμας που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, είναι αήττητη σε 4 παιχνίδια (3 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο) και παίζει καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το πρόβλημα της Ράσινγκ εντοπίζεται κυρίως στην επίθεση, αφού η απουσία του επιθετικού της Μαμαντού Κονέ από την αρχή της σεζόν, έχει δείξει ότι την επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό.

Εκτίμηση(ΝΟ ΒΕΤ): Όλα δείχνουν Λας Πάλμας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού και καλύτερο ποδόσφαιρο έχει παίξει μέχρι στιγμής και δίχτυα βρίσκει σχετικά εύκολα και γκολ τρώει δύσκολα, σε αντίθεση με την Ράσινγκ που τα κάνει όλα ανάποδα προς το παρόν. Όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την Οσασούνα, έτσι τώρα και με την Λας Πάλμας, θα είμαι αρκετά επιφυλακτικός, αφού ναι μεν ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, χωρίς όμως να παίξει την μεγάλη μπάλα για να την θεωρούμε και τρένο. Εκτός αυτού, ούτε οι αντίπαλοι της ήταν ομάδες πρώτης γραμμής, για να την προτιμήσω σε τιμές φαβορί στο σημερινό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που έδωσε η Ράσινγκ εντός με την Μιραντές, ήταν καταιγιστική, έχασε ένα κάρο ευκαιρίες και στο τέλος ηττήθηκε με 1-2. Δεν είναι κακή ομάδα, μπορεί να χτυπήσει το σημερινό παιχνίδι, το οποίο αν της στραβώσει από νωρίς πάντως, θα βαρύνει με περισσότερο άγχος τα  πόδια των ποδοσφαιριστών της, Κοινώς ΝΟ ΒΕΤ και πάμε παρακάτω

ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ


Η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας μέχρι στιγμής η Γιαγκοστέρα, παρόλο που έχει κερδίσει ένα παιχνίδι, αυτό με την Λεγκανές στο οποίο κοιμήθηκε ο Θεός βέβαια. Φάγανε πρόλογο πολλοί με την Οσασούνα την προηγούμενη αγωνιστική, νόμιζαν πως επειδή κέρδισε εύκολα με 2-0 την Μπαρτσελόνα Β' στην πρεμιέρα και πήραν κι ένα Χ μέσα στην έδρα της Σαραγόσα, ότι θα κάμψουν εύκολα και την αντίσταση της Αλαβές. Μιαν Αλαβές που τους κέρδισε με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική και τους απέκλεισε και στο κύπελλο μεσοβδόμαδα με νίκη 2-0 στην παράταση.

Εκτίμηση (ΝΟ-ΓΚΟΛ, Χ): Στο γήπεδο - χωράφι της Γιαγκοστέρα, δεν περιμένω υψηλής ποιότητος θέαμα και παιχνίδι που αν κριθεί, αυτό θα γίνει στο γκολ. Ακόμα ψάχνεται στην κατηγορία η Οσασούνα, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν έδειχνε ότι έχει το ρόστερ για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, ενώ η Γιαγκοστέρα από την άλλη, παίζει άμυνα και όπου την βγάλει. Προβλέπεται κλωτσοπατινάδα, γι' αυτό και το UNDER 2,5  πληρώνει μόλις 1,50 στο διαδίκτυο, πιο συμπαθητικό το ΝΟ-ΓΚΟΛ στο 1,70, από κοντά και η ισοπαλία σε απόδοση 3,05.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2