SEGUNDA DIVISION 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

Με 6 αγώνες ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική για την Β' κατηγορία της Ισπανίας σήμερα Κυριακή, εκτός από την Μπέτις, δεν υπάρχει κάποιο άλλο ακλόνητο φαβορί, σύμφωνα πάντα με τα σετ των αποδόσεων.








ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΧΙΡΟΝΑ


Μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα των 2 ομάδων για το πρωτάθλημα, αφού και οι 2 παραμένουν αήττητες, με την Σπόρτινγκ να έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στο ενεργητικό της, ενώ η Χιρόνα 3 στις 3 νίκες! Πολύ νεανικό σύνολο η Χιχόν, τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο, έχει καλή φυσική κατάσταση, υστερεί όμως ακόμα σε εμπειρία, αλλά και ποιότητα, ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου. Κανείς δεν περίμενε η Χιρόνα να ξεκινήσει με 3 στα 3, είναι άκρως αποτελεσματική σ' αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και μένει να δούμε αν μπορεί να κρατηθεί ψηλά στη βαθμολογία.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ): Δεν ήταν καλή η Σπόρτινγκ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος εκτός έδρας με την Αλμπαθέτε, οι αγώνες στο Μολινόν όμως, είναι διαφορετική ιστορία. Θα παίξει με πιο ψηλά τις γραμμές, θα πρεσάρει και θα έχει ρυθμό στο παιχνίδι της. Χωρίς το άγχος του "φαβορί" η Χιρόνα, έχει τα όπλα, την εμπειρία αλλά και την αποτελεσματικότητα μπροστά για να πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένω και από την Σπόρτινγκ, γι' αυτό θα κρατήσω μόνο το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στην εξαιρετική απόδοση του 2,00 στο διαδίκτυο. Η Χιρόνα έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της μέχρι σήμερα, ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ήρθαν και τα 3 προηγούμενα της Χιχόν για το πρωτάθλημα.

ΛΟΥΓΚΟ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ


Μία έτσι μία αλλιώς για τη Λούγκο, που εκτός έδρας κατεβαίνει με σκοπό την ισοπαλία χωρίς να προσπαθεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και εντός έδρας προσπαθεί να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο με κατοχή μπάλας. Η Λεγκανές, αν και νεοφώτιστη, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έκανε την παρθενική της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Μαγιόρκα, παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να γυρίσει το ματς στο 2ο και να επικρατήσει τελικά με 3-1.

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ --> ΑΣΟΣ): Δύσκολο ματς για προγνωστικά, πιο έμπειρη ομάδα στην κατηγορία η Λούγκο, με τον Κίκε Σετιέν να είναι πολλά χρόνια στον πάγκο και να έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με ομοιογένεια, που εντός έδρας τουλάχιστον, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο λόγος που κλείνω προς τον ΑΣΟ, ο οποίος προσφέρεται σε καλή τιμή, γύρω στο 2,35 στο διαδίκτυο, είμαι όμως αρκετά επιφυλακτικός, καθώς η Λεγκανές έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ


Την πρώτη  τους νίκη στο πρωτάθλημα αναζητούν και οι 2 ομάδες, με την Σαραγόσα να έχει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στο ενεργητικό της και την Σαμπαντέλ 3 στις 3 ήττες. Μέτρια έως κακή η εικόνα τους μέχρι στιγμής, χωρίς φαντασία και καλή ανάπτυξη η Σαραγόσα στο παιχνίδι της, έφαγε 4 γκολ από τα δεύτερα των δευτέρων της Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική, πολλά τα προβλήματα και για την Σαμπαντέλ, κυρίως στην άμυνα, αφού έχει δεχτεί ήδη 9 γκολ (από 3 σε κάθε της παιχνίδι) και ηττήθηκε εύκολα την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας από τη Νουμάνθια με 0-3.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, OVER 2,5): Κακή εικόνα και οι 2 μέχρι στιγμής, ξεγελάει η εικόνα της Σαραγόσα που έχει 2 ισοπαλίες, καθώς δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις και απλά παίζει λίγο πιο συντηρητικά. Αν δεν στρώσει την άμυνα ο Όλμο στην Σαμπαντέλ, χλωμό τον βλέπω να προλαβαίνει την παρέλαση και μάλλον θα το πάει πιο προσεχτικά το παιχνίδι σήμερα. Το θέμα είναι αν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω όμως. Σε υπερβολικά υψηλές τιμές το OVER 2,5 και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ανοίξει εύκολα και από το πουθενά. Αρκετά υπερτιμημένος επίσης και ο ΑΣΟΣ της Σαραγόσα, που δείχνει ένα πιο σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο υποτίθεται, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει πείσει σε κάποιο της παιχνίδι. Στο 3,85 κυκλοφορεί το ΔΙΠΛΟ και όποιος το βρει πάνω από 4,00 αξίζει να το βάλει σε κάποιο σύστημα.

ΜΠΕΤΙΣ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ


Μεγάλα ξεφτιλίκια για την Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκε με 0-1 στην έδρα της Πονφεραντίνα στο ημίχρονο, στο 2ο όμως δεν κατάλαβε τι την χτύπησε και μέσα σε 30 λεπτά δέχτηκε 4 γκολ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 4-1. Κρύο ντουζ για την Αλμπαθέτε στην τελευταία φάση κυριολεκτικά του αγώνα με την Χιχόν, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις και έμεινε πάλι με άδεια χέρια και 2 βαθμούς στο ενεργητικό της. Το θετικό είναι ότι απέφυγε τα λάθη των 2 πρώτων αγωνιστικών στην άμυνα, έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, είχες τις ευκαιρίες και το πάνω χέρι, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας τελικά στο 1-1.

Εκτίμηση (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, OVER 2,5): ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 όλα τα παιχνίδια της Μπέτις μέχρι στιγμής, αφού μπροστά μπορεί να ζωγραφίζει, πίσω όμως μπάζει νερά και φάνηκε αυτό στο ματς με την Πονφεραντίνα. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ όλα τα παιχνίδια και της Αλμπαθέτε μέχρι στιγμής, που βγάζει φάσεις, πιστεύω θα βρει κενά στην άμυνα της Μπέτις και μπορεί να σκοράρει. Στο 1,83 το OVER 2,5 και στο 1,90 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ είναι οι καλύτερες και οι πιο σοφές επιλογές σ' αυτό το παιχνίδι. Μακριά από τον χαμηλό ΑΣΟ, Μπέτις είναι αυτή...

ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ


Θα μπορούσαμε να πούμε γι' αυτό το παιχνίδι, ότι πρόκειται για την κόντρα, των 2 πιο σοβαρών ομάδων στην κατηγορία μέχρι στιγμής. Έχουν καλό ρόστερ, γνωρίζουν τις δυνατότητες τους και παίζουν σύμφωνα με αυτές. Σαφώς πιο ποιοτική η Βαγιαδολίδ, αν και στο πρώτο τεστ που έδωσε εκτός έδρας στο Λούγκο, δεν ήταν καλή και ηττήθηκε με 1-0. Σε παρόμοιο γήπεδο θα αγωνιστεί απόψε, αφού το Σάντο Ντομίνγκο, έδρα της Αλκορκόν, είναι ένα κλουβάκι με μικρό αγωνιστικό χώρο και μικρής χωρητικότητας και αυτό ευνοεί ασφαλώς την γηπεδούχο.

Εκτίμηση (ΙΣΟΠΑΛΙΑ): Πέρυσι η Αλκορκόν είχε πρόβλημα στο γκολ, φέτος σκοράρει εύκολα, αλλά δέχεται επίσης πολύ εύκολα. Σταθερά καλή η Βαγιαδολίδ στα 2 παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας, στο μοναδικό όμως που έδωσε μακριά από το σπίτι της ήταν κακή. Ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, που περιμένω να ισορροπήσει η ζυγαριά και να λήξει ισόπαλο, πολύ πιθανό και με γκολ (σκορ τύπου 1-1 δηλαδή).

ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ


Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για την Τενερίφη, έχει μόλις 1 βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο από την Χιρόνα και αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Με 1 νίκη 1 ισοπαλία και 1 ήττα η Μιραντές στο πρωτάθλημα και το ξεκίνημα της θεωρείται θετικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Μεσοβδόμαδα απέκλεισε και την Φερόλ (ομάδα 3ης κατηγορίας) για το κύπελλο, κερδίζοντας την με 4-1.

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ): Στο 1,85 ο ΑΣΟΣ της Τενερίφη, που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και ήδη υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Το κλασσικό ταμπούρι θα στήσει η Μιραντές και αν κρατήσει έχει καλώς. Ο Τεράθας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να χτίσει μια αξιόλογη ομάδα που θα καταφέρει να παίξει καλύτερα στο 2ο γύρο πιθανολογώ. Προς το παρόν δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλα πράγματα από την Μιραντές, με σταθερά αμυντικό πλάνο όμως, μπορεί να μαζέψει βαθμούς. Πολλές από τις ελπίδες της στηρίζει η Τενερίφη στον δανεικό επιθετικό από την Τσέλσι, Ούλισες Ντάβιλα, για να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα. Η ομάδα όμως, παρά τις αλλαγές που έκανε, έπαιξε 120 λεπτά μεσοβδόμαδα για το κύπελλο και αν υπολογίσουμε και την πίεση και το άγχος για να κερδίσει, δεν συμφέρει να ποντάρουμε σε έναν τέτοιο ΑΣΟ. Από μακριά κι αγαπημένοι. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2