2 ΑΣΟΙ από Βραζιλία και 2 OVER από Champion's League

Τα όσα έγιναν εχτές στο Champion's League δεν έχουν προηγούμενο με 2 ομάδες να πετυχαίνουν 7 γκολ (Σαχτάρ και Μπάγερν) και συνολικά να σημειώνονται 40 γκολ σε 8 αγώνες, μέσος όρος δηλαδή 5 σε κάθε παιχνίδι. Φοβερά πράγματα, αν σκεφτεί κανείς πως πέρυσι τέτοια εποχή, στον ίδιο θεσμό, βλέπαμε τα γκολ με τα κιάλια. Ελπίζω να αποψινά παιχνίδια να βαδίσουν πάνω στην ίδια λογική με τα χτεσινά και να δούμε αρκετά γκολ και καλό θέαμα.









Οι σημερινές μου επιλογές όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και από τον τίτλο του άρθρου, προκύπτουν από Βραζιλία και Champion's League. ΝΑ ξεκινήσω με το CHL και τα 2 παιχνίδια στα οποία θα ποντάρω στα πολλά γκολ και το OVER 2,5. Άντερλεχτ - Άρσεναλ το πρώτο, με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα όπως είναι ευρέως γνωστό και την Άντερλεχτ να διαθέτει ένα αρκετά νεανικό σύνολο που θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς στα ίσια. Δε νομίζω πως είναι απαραίτητο να ειπωθούν πολλά για την συγκεκριμένη επιλογή, γνωρίζω πως ο περισσότερος κόσμος θα πάει ή με το OVER 2,5 ή με το ΔΙΠΛΟ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προσωπικά θα πάω με τα πολλά γκολ.
Το δεύτερο οβεράκι έρχεται από το παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Ζενίτ. Πολυβόλα και οι 2 ομάδες στην επίθεση, με τους Γερμανούς όμως να μπάζουν πίσω και όταν κερδίζεις με 0-3 μέσα στην Στουτγκάρδη και ισοφαρίζεσαι και κοντεύεις να χάσεις κιόλας στο τέλος, νομίζω πως αυτό μιλάει από μόνο του. Η Ζενίτ δεν χαρίζεται και προμηνύεται ματσάρα εδώ, επιλογή τα πολλά γκολ και στα υπόψη και η έκπληξη με το ΔΙΠΛΟ να πληρώνει κάτι 4αρια στο διαδίκτυο.

Πάμε και στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με τις επιλογές μου εκεί να επικεντρώνονται σε 2 σημεία. Το πρώτο είναι ο ΑΣΟΣ της Κρισιούμα που δίνει μάχη για την παραμονή. Ξεκάθαρα πράγματα εδώ, αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία είναι αρκετά αδύναμη εκτός έδρας (έχει να κερδίσει μακριά από το σπίτι της από τον Ιούλιο και στις τελευταίες 5 εξόδους της ηττήθηκε χωρίς να καταφέρει καν να σημειώσει κάποιο γκολ), είναι 6 παιχνίδια αήττητη εντός και στα 2 τελευταία εντός κέρδισε ομάδες πρώτης γραμμής όπως η Ατλέτικο Μινέιρο και η Σάντος με 3-1 και 3-0 αντίστοιχα.
Το δεύτερο σημείο που θα κρατήσω είναι ο ΑΣΟΣ της Σάντος στο παιχνίδι με την Φλουμινένσε. Ντέρμπι είναι φαινομενικά το συγκεκριμένο, με την Σάντος όμως να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση (4 νίκες στα 5 τελευταία) και η επιλογή μου στηρίζεται αποκλειστικά στη φόρμα των 2 ομάδων. 6 συνεχόμενες νίκες μετράει η Σάντος στα τελευταία της παιχνίδια εντός και ας τις κάνει 7 να πληρωθούμε τον ΑΣΟ.

Στα σημεία: 

Κρισιούμα - Ατλέτικο Παραναένσε ΑΣΟΣ 2,10 ΟΠΑΠ
Σάντος - Φλουμινένσε ΑΣΟΣ 1,90 ΟΠΑΠ

Στα γκολ:

Άντερλεχτ - Άρσεναλ OVER 2,5 1,55 ΟΠΑΠ
Λεβερκούζεν - Ζενίτ OVER 2,5 1,60 ΟΠΑΠ

Καλή τύχη στα δελτία σας και στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2