Ώρα αποδείξεων για την Βαλένθια

Το πιο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου στην Primera Division, είναι σίγουρα το Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια ευκαιρία ίσως για τις νυχτερίδες που είναι αήττητες μέχρι στιγμής, να αποδείξουν πως είναι ικανές για την υπέρβαση φέτος. Στα υπόλοιπα μέτωπα έχουμε 3 εξάποντα με ομάδες που έχουν θέσει σαν στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ η Ράγιο υποδέχεται την Μπαρτσελόνα που μεσοβδόμαδα γνώρισε την 1η ήττα της σεζόν και δέχτηκε συγχρόνως και τα πρώτα γκολ.
Αντιστοιχηματική η αγωνιστική στην Primera σήμερα, αφού τα 4 από τα 5 παιχνίδια είναι εξαιρετικά αμφίρροπα και θέλει αρκετή σκέψη για να καταλήξει κανείς κάπου. Το μόνο γεγονός που προκύπτει χωρίς βαθιά σκέψη είναι το OVER 2,5 στο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα, το οποίο πληρώνει ψίχουλα όμως σε απόδοση 1,35 στο διαδίκτυο.

Στις 17:00 το πρώτο παιχνίδι του προγράμματος, μεταξύ Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αήττητες και οι 2 στο πρωτάθλημα ισοβαθμούν στην 2η θέση με 14 βαθμούς. Η Βαλένθια στα 6 παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής, έκανε περίπατο με τις μικρομεσαίες ομάδες, ισόπαλη ήρθε με Σεβίλλη και Σοσιεδάδ. Η Ατλέτικο με εξαίρεση τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Θέλτα που έδειξε ότι έχει κάποιες αμυντικές αδυναμίες, συνήλθε αγωνιστικά και διέλυσε με 4-0 την Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα τόνωσε την ψυχολογία της. Το σετ των αποδόσεων είναι δίκαιο με το ελαφρύ προβάδισμα που δίνεται στην Ατλέτικο, ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξει κανείς με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ματς που είναι καλό για παρακολούθηση, κυρίως για να διαπιστώσει κανείς τις πραγματικές δυνατότητες της φετινής Βαλένθια.

Στο Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα που διεξάγεται στις 19:00 είναι λογικό να περιμένουμε γκολ και θέαμα, με την ανεβασμένη αγωνιστικά Ράγιο να προέρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες. Το 1,35 στο OVER 2,5 βέβαια δεν σε προδιαθέτει να ποντάρεις, ίσως το 1,90 στο OVER 3,5 να είναι πιο αξιόλογη επιλογή. Υπάρχει και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο 1,70 βέβαια, με την Μπαρτσελόνα όμως να μην έχει δεχτεί ακόμα γκολ εντός συνόρων. Με το στυλ που αγωνίζεται η Ράγιο πάντως, οτιδήποτε και να συμβεί στο παιχνίδι δεν θα μου κάνει εντύπωση, ακόμα κι αν κερδίσει.

Πάμε και στα εξάποντα τώρα, με πρώτο το Εϊμπάρ - Λεβάντε στις 21:00 το βράδυ. Ομάδες με αμυντική φιλοσοφία αμφότερες, με την Εϊμπάρ όμως να είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές. Το λογικό είναι να δούμε λίγα γκολ εδώ, με το UNDER 2,5 όμως να πληρώνει ψίχουλα στο 1,45 περίπου. Το προβάδισμα το έχει η Εϊμπάρ, ο ΑΣΟΣ όμως δεν είναι για 1,80, από 2,10 και πάνω ίσως άξιζε κάποια προσοχή. Η Λεβάντε θα παίξει ταμπούρι όπως στο παιχνίδι με τη Γρανάδα που έφυγε νικήτρια με 0-1. Επίθεση φωτιά δεν έχει η Εϊμπάρ και δεν αποκλείεται να δυσκολευτεί. Λογικά όποια ομάδα σκοράρει θα πάρει και το ματς, δεν αποκλείω όμως και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας χωρίς να δούμε γκολ εδώ. Το μόνο που θα μπορούσα να προτείνω είναι το Χ ή το 0-1 ΓΚΟΛ για να μπουν σε κάποιο σύστημα, κατά τ' άλλα δε νομίζω ότι είναι από τα παιχνίδια εκείνα που προσφέρουν κάποια άλλη καλή επιλογή.

Πάμε και στα άλλα 2 παιχνίδια της ημέρας που γίνονται στις 23:00 και πρώτα στο Αλμερία - Έλτσε. Εδώ η τιμή του ΑΣΟΥ μ' αρέσει και θα τον ποντάρω. Η Αλμερία μπορεί να μην έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης εντός έδρας, όλα της τα παιχνίδια όμως (εντός και εκτός) κινήθηκαν στο όριο και σύμφωνα με τις δυνατότητες της έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία σ' αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές. Η Έλτσε, με εξαίρεση τη νίκη της εκτός έδρας επί της Ράγιο με 2-3, σε ένα παιχνίδι που έκανε 4 σουτ κι έβαλε 3 γκολ, ήταν από πολύ μέτρια έως κακή στα υπόλοιπα 5. Μια ομάδα που είναι χτισμένη με αμυντική φιλοσοφία αλλά έχει δεχτεί 14 γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και τα 10 εξ αυτών εκτός έδρας. Πάω με τον ΑΣΟ εδώ, για την Αλμερία που έχει δείξει καλύτερη εικόνα μέχρι στιγμής και έχει και ποιοτικότερο ρόστερ.

Κλείνω με το παιχνίδι Μάλαγα - Γρανάδα και ακόμα ένα σετ αποδόσεων που θεωρώ ότι είναι λάθος. Στο 1,80 ο ΑΣΟΣ για τη Μάλαγα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, είναι ανταγωνιστική, έχει όμως μόλις 1 νίκη προς το παρόν σε 6 παιχνίδια. Καλύτερη σε σχέση με πέρυσι η Γρανάδα, έχει περιθώρια βελτίωσης και παρά το γεγονός ότι προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες (η μία εντός προγράμματος από την Μπαρτσελόνα με 6-0 εκτός έδρας), περιμένω να βγάλει αντίδραση απόψε. Διαισθητικά μου έχει καθίσει το OVER 2,5 στο μυαλό, το οποίο βρήκα σε απόδοση 2,35 στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ομάδες που έχουν ρυθμό στα παιχνίδια τους και παρόλο που δεν σκοράρουν συχνά, δημιουργούν μεγάλο αριθμό ευκαιριών, κυρίως η Μάλαγα εντός έδρας. Πονόματος δεν θα είναι το ματς σίγουρα, ούτε σε χαμηλό τέμπο για να ποντάρει κανείς το UNDER 2,5 του 1,55. Από εκεί και πέρα, περιθώρια υπάρχουν και για την κόντρα του ΑΣΟΥ, αφού οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια εδώ και μπορεί η Γρανάδα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Ροσαλέδα.

Στα σημεία:

Αλμερία - Έλτσε ΑΣΟΣ 

Στα γκολ: 

Μάλαγα - Γρανάδα OVER 2.5 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2