Το "τελεσίγραφο" του Κάρπιν, με αμούστακα η Οσασούνα.

Τελεσίγραφο έδωσε η διοίκηση της Μαγιόρκα στον Ρώσο προπονητή και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Αλαβές, θα δει την πόρτα της εξόδου. 7 παιχνίδια στο πρόγραμμα του Σαββάτου για την 8η αγωνιστική στην Segunda.





ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΑΛΑΒΕΣ


Όπως έγραψα και στην εισαγωγή, παίζει το κεφάλι του σήμερα ο Ρώσος τεχνικός, με την Μαγιόρκα να μην έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και να αντιμετωπίζει σήμερα μια ομάδα με "δυνατότητες" όπως αυτή της Αλαβές. Οι Βάσκοι δεν κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να διασπάσουν την άμυνα της Γιαγκοστέρα που έβαλε λεωφορείο μπροστά στην εστία, θεωρώ βέβαιο όμως πως στο σημερινό παιχνίδι θα βρουν χώρους. Η Μαγιόρκα  ηττήθηκε με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρομαρέδα από την Σαραγόσα, χάρη σε 2 τραγικά λάθη που έκαναν οι αμυντικοί της για ακόμα ένα παιχνίδι.

Εκτίμηση(ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, OVER 2,5): Όλα τα παιχνίδια της Μαγιόρκα μέχρι στιγμής ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, εκτός από το τελευταίο, αφού έπεσε πάνω σε μια "σοβαρή" άμυνα όπως αυτή της Σαραγόσα. Σκοράρουν οι νησιώτες, αλλά πίσω κάνουν τραγικά λάθη σε κάθε τους παιχνίδι. Η Αλαβές είναι ομάδα που επιδιώκει να σκοράρει και όχι να κλειστεί να πάρει το αποτέλεσμα με μισό μηδέν. Θα κατέβει να παίξει ποδόσφαιρο σήμερα και με αυτά τα δεδομένα το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το  OVER 2,5 έρχονται αβίαστα στο μυαλό μου. Ειδικά το OVER 2,5 που πληρώνει πάνω από 2,00 φράγκα στον ΟΠΑΠ μπορεί να αποδειχτεί και Value Bet, αφού δεν αποκλείω να βγει πιο εύκολα από όσο δείχνει η απόδοση του.

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ


Το απόλυτο έχει η Πονφεραντίνα μέχρι στιγμής εντός έδρας, προβλημάτισε όμως για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε με 3-0 από την Χιρόνα, σε ένα ματς που η αντίπαλος της έπαιξε με 10 παίκτες για σχεδόν ολόκληρο το 2ο ημίχρονο. Η Μιραντές κόντρα στα προγνωστικά, κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με 2-0 τη Νουμάνθια και πιστοποίησε έτσι την άποψη που λέει, πως  θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της και φέτος. Περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα, άμυνα θα κατέβει να παίξει στο σημερινό παιχνίδι με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο μέσος Πάμπλο Ινφάντε, που μέχρι πέρυσι και για 10 χρόνια αγωνίστηκε στην Μιραντές και ήταν ο εμβληματικός αρχηγός  της.

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ --> Χ ημίχρονο/1τελικό): Εντυπωσίασε η Πονφεραντίνα στα παιχνίδια με Μπέτις εντός και Νουμάνθια εκτός, έκτοτε όμως ήρθαν οι 2 σφαλιάρες εκτός έδρας και 1 νίκη εντός με την Αλμπαθέτε που δεν άξιζε. Η Μιραντές θα στήσει λεωφορείο μπροστά στην εστία και θα προσπαθήσει έτσι να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ο ΑΣΟΣ είναι πολύ χαμηλός για τα δεδομένα της κατηγορίας και δεν έχει αξία κατά την προσωπική μου άποψη. Μπορούν να αντέξουν οι φιλοξενούμενοι 1 ημίχρονο και να πάνε με την ισοπαλία στα αποδυτήρια, αυτά όμως είναι στοιχήματα της πλάκας για μένα. Όσοι παίζουν ημίχρονα/τελικά, είναι μια καλή περίπτωση το Χ ημίχρονο/1 τελικό πάντως, κατά τ' άλλα δεν προσφέρεται για κάτι άλλο ο συγκεκριμένος αγώνας, εκτός αν κάποιος τον παρακολουθήσει στο LIVE και δει ότι κρατάει καλά πίσω ο Μιραντές. Τότε μόνο και αναλόγως και την έμπνευση ας ρίξει κανένα ψιλό στο ΔΙΠΛΟ που πληρώνει κοντά στα 5 φράγκα.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β'


Την αγωνιστική της άνοδο πιστοποίησε και την προηγούμενη αγωνιστική η Ράσινγκ, κερδίζοντας εκτός έδρας την Οσασούνα με 0-2. 3 παιχνίδι χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπαρτσελόνα Β' και αξίζει να σημειωθεί πως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στα 2 τελευταία της εντός με Λούγκο και Γιαγκοστέρα (ηττήθηκε 0-1 και στα 2). Με σημαντικές απουσίες οι μικροί καταλανοί σήμερα στο Σαρδινέρο, αφού απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες 6 παίκτες, με πιο σημαντικούς τον Κροάτη επιτελικό μέσο Χαλίλοβιτς και τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα Οντόα.

Εκτίμηση (OVER 2,5, ΑΣΟΣ): Με του που γύρισε ο Μαμαντού Κονέ στην Ράσινγκ δεν είναι τυχαίο πως ήρθαν και τα αποτελέσματα. 1 ισοπαλία και 2 νίκες μετράει η Σανταντέρ από την στιγμή που επέστρεψε ο Ιβοριανός ΑΣΟΣ και ελπίζει σήμερα να κατακτήσει την 3η συνεχόμενη νίκη απέναντι στην ελλειπή Μπαρτσελόνα Β'. Σημαντική η απώλεια του μαέστρου της μεσαίας γραμμής Χαλίλοβιτς για τους Καταλανούς, που δεν πρόκειται να αλλάξουν πάντως και το στυλ παιχνιδιού τους και σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να κλειστούν πίσω. Χαμηλό αλλά αρκετά πιθανό το OVER 2,5 για τα γούστα μου, πιο αξιόλογος ο ΑΣΟΣ τον οποίο ποντάρω σε αποδόσεις από 2,10 και πάνω.

ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ


Δεν είχαμε συνηθίσει την Αλκορκόν να δέχεται τόσο εύκολα γκολ τα τελευταία χρόνια, φέτος το πρωτάθλημα όμως έχει ξεκινήσει διαφορετικά για την ομάδα της Μαδρίτης. Έχει δεχτεί γκολ στα 6 από τα 7 παιχνίδια που έχει δώσει προς το παρόν και έχει γνωρίσει την ήττα στα 3 από τα τελευταία της 4 παιχνίδια. Μια του ύψους μια του βάθους η Οσασούνα, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών στο σημερινό παιχνίδι, κυρίως λόγω παικτών της που απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες. Με 11 επαγγελματίες έχουν μείνει οι Βάσκοι στο ρόστερ και το χειρότερο είναι πως απουσιάζουν αρκετοί βασικοί από την άμυνα της, που έχει δεχτεί και 9 γκολ στα 3 τελευταία της παιχνίδια!

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ --> ΑΣΟΣ): Καμία από τις 2 δεν εμπνέει ιδιαίτερα αυτή την εποχή, ιδιαίτερα η Οσασούνα. Ο Μπορνταλάς ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα στην Αλκορκόν, η οποία σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης, σύμφωνα και με τις απουσίες που θα έχουν οι Βάσκοι. Πολλές φορές βέβαια διαβάζουμε για απουσίες και θα μπουν μέσα 2-3 πιτσιρικάδες από την Β' ομάδα και θα βγάλουν μάτια, με το αγωνιστικό δείγμα που έχουμε όμως από την Οσασούνα, θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα συμβεί αυτό. Έβαλα το NO BET πρώτο στην εκτίμηση, γιατί δεν με γεμίζει η απόδοση του 1,90, ούτε και η Αλκορκόν αγωνιστικά για να το ρισκάρω. Αν δεν κερδίσει και σήμερα πάντως αυτή την ελλειπή Οσασούνα, είναι άξια της μοίρας της.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΧΙΡΟΝΑ


Να σταματήσει την ελεύθερη πτώση θα επιδιώξει σήμερα η Αλμπαθέτε, αφού προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, με πιο βαριά, αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με 6-1 εκτός έδρας από την Σαμπαντέλ. Δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο πάντως, απέναντι σε μια άκρως αποτελεσματική ομάδα όπως η Χιρόνα, που μέχρι στιγμής μπορεί να μην παίζει μεγάλη μπάλα, βρίσκει τον τρόπο όμως να παίρνει τα αποτελέσματα και ισοβαθμεί με Λας Πάλμας και Βαγιαδολίδ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εκτίμηση (ΝΟ ΒΕΤ --> ΙΣΟΠΑΛΙΑ): Δεν είναι τόσο κακή ομάδα η Αλμπαθέτε για να βρίσκεται στην προτελευταία θέση, ήταν κάκιστη όμως στο προηγούμενο της παιχνίδι και η βαριά ήττα με 6-1 θα αναγκάσει τους παίκτες της να ψάξουν για αντίδραση σήμερα. Η Χιρόνα αντιθέτως, μπορεί να μην παίζει και τόσο καλά, είναι όμως πολύ αποτελεσματική και πάντα επικίνδυνη. Διαισθητικά καθαρά μου κάθισε καλά η ισοπαλία εδώ, την οποία όμως δεν μπορώ να στηρίξω με επιχειρήματα. Κατά τ' άλλα ΝΟ ΒΕΤ για μένα και πάμε παρακάτω.

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ


Σε 2 παιχνίδια δεν δέχτηκε γκολ η Νουμάνθια και κατάφερε να τα κερδίσει, σε όλα τα υπόλοιπα δέχτηκε και κατάφερε να πάρει μόνο 1 ισοπαλία και να ηττηθεί σε άλλα 4. Χτίζει σερί η Βαγιαδολίδ, που έχει συμποληρώσει 5 παιχνίδια αήττητη και ήρθε ισόπαλη στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπέτις εντός έδρας με 0-0.

Εκτίμηση (ΔΙΠΛΟ): Την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας έχει αυτή τη στιγμή η Βαγιαδολίδ, αν και η αγωνιστική παρουσία της εκτός έδρας δεν είναι και τόσο καλή προς το παρόν. Η Νουμάνθια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα πίσω, ειδικά στις στημένες φάσεις, μπροστά πάντως βγάζει πιο εύκολα φάσεις σε σχέση με άλλες χρονιές. Θα ρισκάρω εδώ και θα πάω με τη νίκη των φιλοξενούμενων, ελπίζοντας πως η άμυνα θα κάνει την διαφορά. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Βαγιαδολίδ, άσχετα αν δεν πείθει στα εκτός έδρας της μέχρι στιγμής, σε μια κατηγορία όμως που η άμυνα παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο και δίνει βαθμούς και νίκες, μπορεί να κάνει την διαφορά σήμερα.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΟΥΕΛΒΑ


Αγωνιστική σταθερότητα αναζητείται στην Τενερίφη, που εντός έδρας είναι αήττητη προς το παρόν με 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 παιχνίδια, μακριά από το σπίτι της όμως έχει 4/4 ήττες. Η Ουέλβα όπου βρει άμυνα της πλάκας κάνει γλέντι, έτσι κέρδισε και την Αλκορκόν με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, χωρίς να πιάσει και ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, ο προπονητής της Ουέλβα Χοσέ Λουίς Όλτρα, που είναι ρέκορντμαν συμμετοχών στον πάγκο της Τενερίφη, στον οποίο κάθισε 3 σεζόν (2007-2010) και έφυγε με δάκρυα στα μάτια με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β' κατηγορία τότε.

Εκτίμηση (ΑΣΟΣ): Τραγική η παράδοση για την Ουέλβα στα Κανάρια Νησιά, αφού στις τελευταίες 23 αναμετρήσεις με την Τενερίφη, έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο 3, τελευταία την περίοδο 1999-2000. Εκτός αυτού, θα έχει και 2 σημαντικές απουσίες σήμερα, η μία του βασικού τερματοφύλακα Ντάνι Σότρες (λόγω εθνικών ομάδων) και του μέσου Άνχελ Μοντορό που έχει πετύχει τα 2 από τα 6 συνολικά γκολ της ομάδας του φέτος. Τα δείγματα της Τενερίφη εντός έδρας είναι θετικά μέχρι στιγμής, ο ΑΣΟΣ πληρώνει πάνω από 2,10 και όχι πως είναι και καμιά τρελή ευκαιρία, έχει όμως λογική σύμφωνα με τα παραπάνω.

Στα σημεία:

Σανταντέρ - Μπαρτσελόνα Β' ΑΣΟΣ
Νουμάνθια - Βαγιαδολίδ ΔΙΠΛΟ
Τενερίφη - Ουέλβα ΑΣΟΣ

Στα γκολ:

Μαγιόρκα - Αλαβές OVER 2,5
Σανταντέρ - Μπαρτσελόνα Β' OVER 2,5

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2