Ντεμπούτο Αγκάνθο στην Λούγκο

Έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Λούγκο ο Νταβίντ Αγκάνθο που άφησε το στίγμα του στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης. Είναι στη διάθεση του Κίκε Σετιέν για το σημερινό δύσκολο παιχνίδι με την Σαραγόσα και μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί βασικός ή θα περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή.


Δοκάρια βρήκα και χτες και δεν ξέρω πόσοι παρακολούθησαν ή παρακολουθούν από κοντά τα ισπανικά παιχνίδια, πληγώθηκα όμως με Μαγιόρκα και Ράσινγκ. Οι νησιώτες χόρευαν ζεϊμπεκιές στην άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι, η Αλαβές όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και δίκαια ηττήθηκε με 2-0, 1 γκολ ακόμα ήθελα για το OVER 2,5 εδώ, ενώ η Ράσινγκ έχανε μαλλιά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπαρτσελόνα Β' και το τελικό 0-0 την αδικεί. Πέρασε το ΔΙΠΛΟ της Βαγιαδολίδ, αν και δεν είχα εικόνα από εκεί, έτσι το περίμενα όμως το παιχνίδι με τη Νουμάνθια, με επαγγελματικό 0-1 όπως είχα γράψει, ενώ στα άλλα παιχνίδια τα οποία πρότεινα αλλά ήμουν επιφυλακτικός, πέρασε εύκολα ο ΑΣΟΣ της Αλκορκόν και το Χ ημίχρονο/1 Τελικό της Πονφεραντίνα με την Μιραντές.

Στα φρέσκα ψάρια τώρα, 4 παιχνίδια έμειναν σήμερα για να ολοκληρώσουν την 8η αγωνιστική και το μεσημέρι ανοίγει η αυλαία με το ντέρμπι Μπέτις - Λας Πάλμας το οποίο δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά. Ο λόγος...; οι χαμηλές τιμές σε ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5, γεγονότα πιθανά και τα 2, που οι αποδόσεις τους όμως δεν με καλύπτουν για να ρισκάρω τα λεφτά μου. Ομάδες με πολλές αρετές από τη μέση και μπροστά και οι 2, πολύ αμφιβάλλω όμως αν θα πάει η Λας Πάλμας με αέρα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και το πιο πιθανό είναι να παίξει κλειστά. Για UNDER 2,5 ούτε λόγος να γίνεται φυσικά, αλλά το σκεπτικό μου λέει πως όταν ποντάρω OVER 2,5 στη συγκεκριμένη κατηγορία στο 1,85, δεν θέλω να τρώω τα νύχια μου μέχρι το τέλος. Καλώς να βγει, ας είναι και στο 90' για όσους το επιλέξουν να πληρωθούν, προσωπικά δεν θα αγοράσω. Στα σημεία δεν βλέπω κάτι, δίκαιο φαβορί η Μπέτις πάντως στο 2,10.

Στο Χιχόν - Λεγκανές μυρίζομαι έκπληξη... Αήττητη ακόμα η Χιχόν στο πρωτάθλημα, έβγαλε και μια δύσκολη δυάδα αγώνων με Βαγιαδολίδ εντός και Λας Πάλμας εκτός, ματς στα οποία ήρθε ισόπαλη, δεν αναγκάστηκε όμως να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Η Λεγκανές προς το παρόν δείχνει ότι στηρίζεται πολύ στην έδρα της, δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός έδρας στα 3 παιχνίδια που έχει δώσει και όλα συνηγορούν πως θα είναι το εύκολο θύμα σήμερα. Δεν το πιστεύω, είναι καλή ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Όλα τα παιχνίδια της Χιχόν κινούνται στο όριο και κάπου θα στραβώσει η δουλειά και γιατί όχι σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται σωστά. Διαγράφω τον ΑΣΟ λοιπόν και πάω προς το Χ2 ή ακόμα και το ξερό ΔΙΠΛΟ για τους ρισκαδόρους. Για όσους παίζουν στο διαδίκτυο υπάρχει και το ΔΙΠΛΟ με draw no bet.

Πιο ζεστός είμαι για το παιχνίδι της Λούγκο με την Σαραγόσα. Πολύ δυσκοίλιοι οι γηπεδούχοι στο γκολ και μένει να δούμε αν θα λύσει το πρόβλημα τους ο Αγκάνθο που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σήμερα. Η δουλειά του Μουνιόθ άρχισε να φαίνεται στη Σαραγόσα, η οποία έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες στις οποίες κράτησε και το μηδέν στην άμυνα. Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι βλέπω εδώ, τείνει προς την ισοπαλία και λογικά όποιος σκοράρει θα πάρει και το ματς. Προσωπικά θα ρισκάρω με το 0-1 ΓΚΟΛ, αφού δεν περιμένω να μπουν περισσότερα τέρματα.

Κλείνω με το Γιαγκοστέρα - Σαμπαντέλ, ένα μίνι καταλανικό ντέρμπι. 2 νίκες με τα ψέμματα έχει κάνει η Γιαγκοστέρα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ηρωική ισοπαλία με 0-0 εκτός έδρας από την Αλαβές. Ομάδα που ξέρει μόνο να καταστρέφει παιχνίδι και όχι να φτιάχνει και βολεύεται στο δημοτικό στάδιο του Παλαμός που χρησιμοποιεί σαν έδρα και είναι και χωράφι. Ξέσπασε η Σαμπαντέλ την προηγούμενη αγωνιστική και διέσυρε με 6-1 την Αλμπαθέτε. Νίκη ψυχολογίας καθαρά, αφού τόσο καιρό μπάλα έπαιζε αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονταν. Μεγάλος βραχνάς βέβαια τα εκτός έδρας παιχνίδια, όχι μόνο φέτος, αλλά και τις 3 προηγούμενες σεζόν στην Σεγούντα, αφού να φανταστεί κανείς, ότι σε 66 παιχνίδια εκτός έχει κάνει μόλις 7 νίκες. Παρόλα αυτά θα την προτιμήσω, σκεπτόμενος ότι παίζει με τους πουθενάδες της κατηγορίας σήμερα και η τιμή του ΔΙΠΛΟΥ στο 2,80 με καλύπτει. Σε τιμές φαβορί δεν θα έκανα συζήτηση καν, αλλά σαν αουτσάιντερ αξίζει τον κόπο. Πολύ πιο ποιοτική ομάδα η Σαμπαντέλ, αν προσέξει λίγο την άμυνα της θα το πάρει το ματς σήμερα. Στη δύναμη και το ξύλο στηρίζεται η Γιαγκοστέρα, στοιχεία που δίνουν βαθμούς σ' αυτή την κατηγορία, δεν ευνοούν όμως πάντα, ειδικά σε ματς εντός έδρας που πρέπει να έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στα ΓΚΟΛ:

Λούγκο - Σαραγόσα 0-1 ΓΚΟΛ

Στα ΣΗΜΕΙΑ:

Γιαγκοστέρα - Σαμπαντέλ ΔΙΠΛΟ

Μπομπίτσα:

Χιχόν - Λεγκανές ΔΙΠΛΟ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2