ΤΡΙΑΔΑ παντεσπάνι

Επιτέλους τελείωσε αυτό το δεκαπενθήμερο των εθνικών ομάδων, το οποίο είναι άκρως ξενερωτικό από στοιχηματικής άποψης και επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Κλασσικό παρασκευιάτικο κουπόνι στα χέρια μας, με Β' Γαλλίες, Β' Ολλανδίες, Β' Γερμανίες κτλ, πρόγευμα για το σαββατοκύριακο είναι αυτό, ενώ ακολουθεί και εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων.












Αποκλειστικά στις Β' κατηγορίες η προσοχή μου στραμμένη σήμερα, όχι πως είμαι μαλωμένος με τους "μεγάλους", απλά μετά την καθιερωμένη "μελέτη" του κουπονιού, τα σημεία που προκύψαν έρχονται από Β' Γερμανίας, Β' Ιταλίας και Β' Βραζιλίας.
Λίγη προσοχή δεν βλάπτει πάντως, για όσους ασχοληθούν από σήμερα με τα μεγάλα πρωταθλήματα, αφού εκτός του ότι είχαμε διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και αρκετές ομάδες έχουν πολλούς διεθνείς που έκαναν ταξίδια, ακολουθούν και παιχνίδια για το Europa League και το Champion's League μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται. Αυτά τα ολίγα σαν πρόλογο και πάμε στο ζουμί.

Στη Β' Γερμανίας η Μπόχουμ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ και θα στηρίξω τους γηπεδούχους στον ΑΣΟ. Δεν έχει νίκη ακόμα στο γήπεδο της η Μπόχουμ φέτος, με τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει εκεί να έρχονται όλα ισόπαλα. Σκληροτράχηλη ομάδα η Ντέρμασταντ, την είχα παρακολουθήσει πριν αρκετό καιρό στο εκτός έδρας της παιχνίδι με τη Μόναχο 1860, με οργανωμένη άμυνα θα κατέβει πιστεύω στο σημερινό παιχνίδι, με σκοπό την ισοπαλία κατά πρώτο λόγο ή ότι άλλο καλύτερο μπορεί να προκύψει. Μακριά από το σπίτι της δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μέχρι σήμερα και θα αβαντάρω την ανώτερη ποιοτικά Μπόχουμ να φτάσει στην πρώτη της εντός έδρας νίκη για φέτος.

Στη Β' Ιταλίας τώρα, στο Βιτσέντζα - Πεσκάρα. Για να είμαι ειλικρινής έχω δει μόνο την Πεσκάρα να αγωνίζεται και φαίνεται πως είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην Serie B'. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, συνήθως έτσι συμβαίνει όμως με ανώτερα ποιοτικά ομάδες σ΄αυτές τις κατηγορίες μέχρι να βρουν ρυθμό, αφού οι αντίπαλοι τους παίζουν πολύ κλειστά είτε εντός είτε εκτός έδρας. Φαίνεται να βρήκε ρυθμό η Πεσκάρα, προέρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες με Βίρτους Εντέλα εντός (4-0) και Κροτόνε εκτός (1-4) και μπορεί να συνεχίσει απόψε το θετικό της σερί. Διαβάζω ότι στην Βιτσέντζα το κλίμα είναι άσχημο, θέλουν να διώξουν τον προπονητή, έχουν την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 4 γκολ σε 8 αγώνες, δίχτυα δεν βρήκε στα τελευταία 3 της παιχνίδια και όλα αυτά μου αρκούν για να πάω με το ΔΙΠΛΟ που πληρώνει 2,15 στον ΟΠΑΠ.

Κλείνω με Β' Βραζιλίας και το παιχνίδι Πορτουγκέσα - Πόντε Πρέτα. Έχει υποβιβαστεί η Πορτουγκέσα ουσιαστικά και απλά περιμένει την μαθηματική επιβεβαίωση. Με 3 νίκες σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος και -12 βαθμούς από την παραμονή οι ελπίδες της είναι απειροελάχιστες. Πρωτοπόρος η Πόντε Πρέτα, αήττητη στα 8 τελευταία της παιχνίδια (6 νίκες, 2 ισοπαλίες), με την μάχη για την άνοδο να έχει πάρει φωτιά, αφού 6 ομάδες είναι κοντά και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Πριν 2 εβδομάδες άκουσα και το εξής για την Πορτουγκέσα στο ραδιόφωνο, πως έφεραν λέει μάγο - υπνωτιστή μπας και αφυπνίσει τους παίκτες. Τραγικά πράγματα, αν σκεφτεί κανείς πως 10-11 αγωνιστικές πριν το τέλος αυτό σκέφτηκαν σαν λύση οι διοικούντες της ομάδας. Επιλογή κι εδώ το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 1,90.

Είμαι αρκετά αισιόδοξος για απόψε, υπάρχουν καλά δεδομένα στην επιλογή και των 3 σημείων που διάλεξα και οι αποδόσεις τους είναι εξίσου ελκυστικές. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν μετά το τέλος των αγώνων αν ισχύουν. 3 ματς λοιπόν, που μπορούν να παιχτούν σε σύστημα 2-3 που είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος παιχνιδιού σε τριάδα ή και ξερά για τα παντηράκια...

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ή ΤΡΙΑΔΑ 

Μπόχουμ - Ντάρμσταντ ΑΣΟΣ 1,95 ΟΠΑΠ
Βιτσέντζα - Πεσκάρα ΔΙΠΛΟ 2,15 ΟΠΑΠ
Πορτουγκέσα - Πόντε Πρέτα ΔΙΠΛΟ 1,90 ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στα δελτία σας και σε ότι άλλο επιλέξετε σήμερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2