ΔΙΠΛΑ για Σεβίλλη και Βαλένθια

Θα γίνει μεγάλη μάχη φέτος για την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champion's League και οι 2 βασικές υποψήφιες με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα είναι η Βαλένθια και η Σεβίλλη. Αμφότερες αγωνίζονται εκτός έδρας, με αντιπάλους όμως που είναι στα μέτρα τους και μπορούν να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης.





Όπως και χτες Σάββατο, έτσι και σήμερα, τα 2 παιχνίδια της Primera Division είναι εντελώς αντιστοιχηματικά και αναφέρομαι φυσικά στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ - Αλμερία. Όποιος θέλει να ψαχτεί με καμιά βόμβα πάντως, ας κοιτάξει καλύτερα το παιχνίδι στο Μαδριγάλ, αφού η φετινή Βιγιαρεάλ δεν σηκώνει ακόμα τέτοιες αποδόσεις φαβορί τύπου 1,30 στον ΑΣΟ. Ούτε και η Ατλέτικο είναι τόσο αξιόπιστη όσο πέρυσι, αλλά δεν εμπνέει καθόλου η Εσπανιόλ αυτή τη στιγμή για να ψάξει κανείς την κόντρα.
Στα άλλα 2 παιχνίδια της ημέρας τώρα, στο Ριαθόρ η Λα Κορούνια υποδέχεται την Βαλένθια, η οποία έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά το πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως η φετινή σεζόν για τις νυχτερίδες δεν θα έχει καμία σχέση με την περυσινή αποτυχημένη. Η Λα Κορούνια είναι ουραγός και στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της Βίκτωρ Φερνάντεζ μάλλον παίζει το κεφάλι του. 4 συνεχόμενες ήττες για την Ντέπορ που δεν στρίβει με τίποτα, αήττητη η Βαλένθια μέχρι στιγμής, στο 1,85 παίζεται το ΔΙΠΛΟ.
Λίγο αργότερα το βράδυ έχουμε το Έλτσε - Σεβίλλη, παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της Βαλένθια, αν υπολογίσουμε την δυναμικότητα των 2 αντιπάλων. Μία νίκη έχει στο πρωτάθλημα η Έλτσε κι αυτή με αρκετή δόση τύχης στο παιχνίδι με την Βαγιεκάνο εκτός έδρας, κατά τ' άλλα δείχνει ότι φέτος θα έχει πολύ πιο δύσκολη σεζόν σε σχέση με πέρυσι. Η Σεβίλλη με εξαίρεση την εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-0, δεν έχει δώσει δικαιώματα φέτος, δε νομίζω να καίγεται ιδιαίτερα για το Europa League, στο οποίο θα περάσει άνετα στη νοκ άουτ φάση ακόμα κι αν παίζει με τα δεύτερα και ο μεγάλος στόχος για φέτος είναι η έξοδος στο Champion's League. Σε απόδοση 2,00 το ΔΙΠΛΟ το κρατάω κι αυτό.

Στη Segunda τώρα, εκεί που το ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι μικρότερο σε σχέση με χτες, παρόλο που έχουμε 5 αγώνες στο πρόγραμμα. Το μεσημέρι στις 13:00 διεξάγεται το Ουέλβα - Χιχόν, ένα ματς που γυροφέρνει στην ισοπαλία. Παρόμοιο το στυλ των 2 ομάδων, παραδόξως αήττητη η Χιχόν μέχρι στιγμής (κοιμήθηκε ο Θεός για να κερδίσει την Λεγκανές με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική) και λογικά θα πάμε σε ματς που θα κινηθεί στο όριο και ίσως στο γκολ.
Στο Γιαγκοστέρα - Μαγιόρκα τώρα, με τον Βαλερί Κάρπιν να προετοιμάζει την Μαγιόρκα μειώνοντας τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου στο προπονητικό κέντρο, προκειμένου οι παίκτες του να πάρουν μια γεύση από αυτό που θα αντιμετωπίσουν στο μικρό δημοτικό στάδιο του Παλαμός. Κανένα σημάδι βελτίωσης για την Γιαγκοστέρα, ούτε στο παιχνίδι με την Σαμπαντέλ, στο οποίο ηττήθηκε με 0-1, δεν εμπιστεύομαι όμως ακόμα την Μαγιόρκα επειδή κέρδισε ένα ματς. Ακόμα και η Γιαγκοστέρα μπορεί να βρει τον τρόπο να σκοράρει σε αυτή την άμυνα, που δεν απέφυγε τα λάθη και την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με την Αλαβές, παρά το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ. Στο 1,95 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο διαδίκτυο, θεωρώ πως έχει αξία.

Στο Λεγκανές - Μπέτις τώρα, το παιχνίδι είναι τόσο αμφίρροπο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Άδικη η ήττα της Λεγκανές στο Μολινόν, ήταν καλύτερη στο 2ο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε την Χιχόν, σκόραρε πρώτη, κατέστρεψε όμως τα πάντα στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεχόμενη 2 γκολ. Η Μπέτις δεν αποδίδει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι μεσοβδόμαδα για να αποκλείσει την Λούγκο στο κύπελλο, εκτός έδρας όμως, μακριά από την γκρίνια των οπαδών στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, ίσως παρουσιαστεί πιο απελευθερωμένη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η Λεγκανές εντός έδρας είναι αήττητη (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), με πολύ καλές εμφανίσεις. Δεν ξέρω που θα πάει το ματς, καθαρή τριπλή είναι στα δικά μου μάτια και δεν σκοπεύω να μπλέξω, καθώς ούτε στα γκολ βλέπω κάτι.

Στο Λας Πάλμας - Νουμάνθια, έχουμε λογικό φαβορί, το 1,55 του ΑΣΟΥ όμως δεν εμπνέει ιδιαίτερα, όσο κι αν η Λας Πάλμας δείχνει κατά πολύ ανώτερη αυτή τη στιγμή από τη Νουμάνθια.

Κλείνω  με το Μπαρτσελόνα Β' - Αλκορκόν, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη νίκη στα 4 τελευταία τους παιχνίδια και να είναι κακοί και στο προηγούμενο παιχνίδι τους με την Σανταντέρ εκτός έδρας, παρότι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. OVER 2,5 και τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει η Αλκορκόν στο πρωτάθλημα και στηριζόμενος στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα Β' πάντα παίζει επιθετικά εντός έδρας και αυτή τη φορά θα ψάξει με περισσότερο πάθος τη νίκη, περιμένω σίγουρα ανοιχτό παιχνίδι εδώ. Το OVER 2,5 βέβαια πληρώνει το πενιχρό 1,65 στο διαδίκτυο, για πέταμα και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο 1,55 και δεν θα κρατήσω τίποτα.

Στα σημεία:

Λα Κορούνια - Βαλένθια ΔΙΠΛΟ
Έλτσε - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ


Στα γκολ:

Γιαγκοστέρα - Μαγιόρκα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2