Μπάτμαν και Ρόμπιν

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Το ότι η Αμερική είναι το κέντρο του καπιταλισμού το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν ξέραμε είναι, πως η εταιρεία DC Comics που έχει τα δικαιώματα του Μπάτμαν, θα έφτανε στο σημείο να μηνύσει την Βαλένθια για το νέο της λογότυπο. Πάλι καλά που δεν μήνυσαν και την Λεβάντε δηλαδή, αφού τα χρώματα της παραπέμπουν στον Ρόμπιν!


Για την ιστορία, το οικόσημο της πόλης που χρονολογείται από το μακρινό 1238 έχει σαν σύμβολο τη νυχτερίδα, την οποία χρησιμοποιεί και η Λεβάντε στο έμβλημα της ομάδας, όπως και αρκετές
στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Το έμβλημα της πόλης της Βαλένθια
άλλες ομάδες της ευρύτερης περιοχής. Οι λόγοι που η νυχτερίδα αποτελεί σύμβολο της πόλης διίστανται και 2 είναι οι επικρατέστερες θεωρίες. Η πρώτη, λόγω του μεγάλου πληθυσμού του εν λόγω θηλαστικού στην περιοχή και η δεύτερη, όταν ο Βασιλιάς Ιάκωβος της Αραγονίας απελευθέρωσε την πόλη από τους Μαυριτανούς και μια νυχτερίδα προσγειώθηκε πάνω στη σημαία, με αποτέλεσμα αυτό να κριθεί σαν ένα καλός οιωνός.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα, το σημερινό Clasico της πόλης, να αναχθεί σε μάχη του Μπάτμαν με τον Ρόμπιν, αφού τα χρώματα της Λεβάντε δεν απέχουν και πολύ από αυτά που φοράει ο βοηθός του μασκοφόρου εκδικητή!

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Ράγιο
στην υπόθεση της κυρίας Κάρμεν
Αυτά για τις νυχτερίδες και πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια. Βαγιεκάνο - Θέλτα το μεσημέρι, με την Ράγιο να έχει συμπληρώσει 3 σερί ήττες δεχόμενη 12 τέρματα και τη Θέλτα να είναι αήττητη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα αλλά και στα 4 τελευταία της παιχνίδια. Σωστό φαβορί το ΔΙΠΛΟ, σε ένα παιχνίδι πάντως που έχουμε να κάνουμε με 2 ομάδες που υπόσχονται γκολ και θέαμα. Πιο ασφαλής επιλογή το OVER 2,5 στο 1,65 λοιπόν. Αξίζει να αναφερθεί και μια σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε η τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βαγιέκας, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Ράγιο Πάκο Χέμεθ, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του συλλόγου, θα βοηθήσουν την 85χρονη Κάρμεν Αγιούθο Μαρτίνεθ, που η τράπεζα την κάνει έξωση από το σπίτι της στο οποίο διαμένει τα τελευταία 50 χρόνια και βρίσκεται στην περιοχή του Βαγιέκας στην Μαδρίτη.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Και η Λεβάντε έχει σαν έμβλημα τη νυχτερίδα,
ακούτε εκεί στην DC;
Στο τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια τώρα, με την Λεβάντε να υποδέχεται την Βαλένθια. Πιο ποιοτικό σύνολο οι "νυχτερίδες", εντυπωσιάζουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους, μακριά από το Μεστάγια όμως αντιμετωπίζουν προβλήματα, ειδικά όταν έρχονται αντιμέτωπες με καλά οργανωμένες άμυνες. Η γηπεδούχος τώρα, δείχνει να συνέρχεται μετά την πρόσληψη του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο, πήρε σημαντικό βαθμό μέσα στο Πιθχουάν με αντίπαλο την Σεβίλλη και χρειάζεται βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Τοπικό ντέρμπι με ότι συνεπάγεται αυτό, γνώρισε την ήττα τις 2 τελευταίες φορές που επισκέφτηκε το συγκεκριμένο γήπεδο η Βαλένθια, λογικά θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό του παιχνιδιού η Λεβάντε, σε απόδοση 1,75 το UNDER 2,5. Αστείο το 1,65 στο ΔΙΠΛΟ, παρά το γεγονός ότι η Βαλένθια είναι κατά πολύ ανώτερη.

Στο Έλτσε - Κόρδοβα τώρα έχουμε μάχη του τυφλού με τον μονόφθαλμο. Μάχη παραμονής, παιχνίδι εξάποντο και όλα τα σχετικά, με την Έλτσε να έχει 1 νίκη στο πρωτάθλημα και την Κόρδοβα καμία. Οι αποδόσεις αδικούν σίγουρα τους φιλοξενούμενους πάντως, αφού η Έλτσε δεν έχει δείξει κάτι πολύ καλύτερο αγωνιστικά για να δικαιολογήσει αυτό το 1,80 στον ΑΣΟ. Κόντρα η πάσο λοιπόν εδώ, με το Χ2 να  πληρώνει 1,87 και το ξερό ΔΙΠΛΟ πάνω από 4,00 στο διαδίκτυο.

Ακόμα πιο αστείο είναι το σετ των αποδόσεων στο Βιγιαρεάλ - Χετάφε, με τις ομάδες να χωρίζει μόλις 1 βαθμός και το κίτρινο υποβρύχιο να έρχεται από 3 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Βολεύεται περισσότερο η Χετάφε όταν αγωνίζεται εκτός έδρας (κέρδισε και τα 2 τελευταία με Σοσιεδάδ και Λα Κορούνια) και περιμένω τουλάχιστον να σκοράρει σήμερα στο Μαδριγάλ. Στο 1,90 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ μπορεί να αποτελέσει επιλογή, ενώ και τα 7αρια του ΔΙΠΛΟΥ άνετα μπαίνουν σε κάποιο σύστημα με εκπλήξεις.

Στη Segunda τώρα, το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει το μεσημέρι με ντερμπάκι και την Βαγιαδολίδ να υποδέχεται την Λας Πάλμας. Μιλάμε για τις 2 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αυτή τη στιγμή, που παίζουν και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Σωστό το σετ των αποδόσεων, φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά προσωπικά δεν θα κρατήσω κάτι, σε ένα παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο που μπορεί να πάει παντού.

Στο Μιραντές - Λεγκανές τώρα, με τους γηπεδούχους να αντλούν δύναμη από το κλουβί της Αντούβα, συνηθισμένη όμως και η νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι που έχουν σαν έδρα παρόμοιο γήπεδο και έχουν φάει με το κουτάλι τα χωράφια της 2ης και 3ης κατηγορίας. Πιθανή ισοπαλία εδώ και πάμε παρακάτω.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Χιρόνα
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Χιρόνα, που βγάζει μεγάλα αποθέματα δυνάμεων και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας στην κορυφή της βαθμολογίας με Λας Πάλμας και Βαγιαδολίδ. Άνοιξαν πολύ τα τελευταία παιχνίδια της Ουέλβα, που ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική στην Αλμπαθέτε, κερδίζοντας την με 4-1. Τα 4 τελευταία της παιχνίδια ήρθαν OVER 2,5, ενώ 4 από τα 6 που έχει δώσει συνολικά εκτός έδρας είχαν πάνω από 2,5 γκολ. Περίεργο ματς στα μάτια μου, με την Χιρόνα να έχει μόλις 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και σπανίως να μην σκοράρει. Μπορούμε να κοιτάξουμε προς το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ εδώ σε απόδοση 1,90 και να μην μπλέξουμε με κάτι άλλο.

Στην Μπέτις συνεχίζουν το ίδιο βιολί, αφού δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, με αποτέλεσμα να χάνουν βαθμούς και νίκες. Ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι σε μια ψυχωμένη Σαραγόσα. Κουράζει η Αλαβές πολλές φορές, παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά από τα άκρα, θυμίζοντας αγγλικό σύλλογο της δεκαετίας του 80'. Γιόμες και Άγιος ο Θεός, αν και έχει την ποιότητα να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο. Στο 1,70 παίζεται ο ΑΣΟΣ.

Στο Αλμπαθέτε - Οσασούνα έχουμε αγώνα ντεφορμέ ομάδων, με την Αλμπαθέτε να μην μπορεί να λύσει τα αμυντικά της προβλήματα και να γνωρίζει την 8η ήττα της στα 9 τελευταία της παιχνίδια την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ουέλβα, με το βαρύ 4-1. Μία η άλλη η Οσασούνα, που δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και τα πάντα είναι ανοιχτά εδώ.

Ολοκληρώνω και τα παιχνίδια της Segunda, με το Αλκορκόν - Λούγκο, ένα παιχνίδι που θα πάω με την έδρα. Πάντα με αμυντικούς προσανατολισμούς η Λούγκο όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, ανεβασμένη η Αλκορκόν η οποία βρίσκεται 1 βαθμό πιο κάτω από την σημερινή της αντίπαλο. Αυστηρή κριτική άσκησε στη συνέντευξη τύπου μεσοβδόμαδα ο Κίκε Σετιέν, προπονητής της Λούγκο, σχετικά με το "σκληρό" παιχνίδι που παίζει η Αλκορκόν πολλές φορές, ειδικά στα 2 τελευταία της εκτός έδρας με Αλαβές και Μαγιόρκα, ματς στα οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1, δέχτηκε όμως 3 αποβολές και αρκετές κίτρινες κάρτες. Λάδι στη φωτιά ήταν με λίγα λόγια οι δηλώσεις αυτές του τεχνικού της Λούγκο, η οποία στα εκτός έδρας παίζει εκνευριστικό ποδόσφαιρο και κοιτάει να καταστρέψει παρά να δημιουργήσει. Στο 1,95 παίζεται ο ΑΣΟΣ στο διαδίκτυο, χαμηλό το 1,80 του ΟΠΑΠ σε σχέση με το ρίσκο που πρέπει να πάρουμε.

Από την Primera Division:

Βαγιεκάνο - Θέλτα OVER 2,5 1,60 ΟΠΑΠ
Λεβάντε - Βαλένθια UNDER 2,5 1,70 ΟΠΑΠ
Βιγιαρεάλ - Χετάφε ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,90 STOIXIMAN

Από την Segunda Division:

Μιραντές - Λεγκανές Χ 3,00 ΟΠΑΠ
Χιρόνα - Ουέλβα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,90 STOIXIMAN
Μπέτις - Αλαβές ΑΣΟΣ 1,70 STOIXIMAN
Αλκορκόν - Λούγκο ΑΣΟΣ 1,95 STOIXIMAN

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2