ΤΡΙΑΔΑ επιλογών σε ΓΚΟΛ

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Champion's League, προγνωστικά Champion's League,
Ολοκληρώνεται απόψε η 5η αγωνιστική για το Champion's League και το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στην μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στην Ισπανία με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Λίβερπουλ στην Βουλγαρία, να αποφύγει το κάζο θέλει η Γιουβέντους που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάλμε.





Ζενίτ - Μπενφίκα: Στο παγωμένο Πετρόφσκι της Αγίας Πετρούπολης, αναμένεται να δούμε μια μεγάλη μάχη, που θα κρίνει το μέλλον των 2 ομάδων στη διοργάνωση. Ζενίτ και Μπενφίκα ισοβαθμούν στην 3η θέση με 4 πόντους, ενώ στη 2η βρίσκεται η Μονακό με 5. Από τους πιο αμφίρροπους αγώνες της βραδιάς, με την Ζενίτ να έχει σαφώς το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και των καιρικών συνθηκών και η Μπενφίκα την ευρωπαϊκή της εμπειρία. Η ισοπαλία μάλλον δεν βολεύει καμία από τις 2 ομάδες και δεν αποκλείεται να ανοίξει το παιχνίδι, ακόμα και από τα μισά του 2ου ημιχρόνου. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες και ουσιαστικά το ματς δεν αγγίζεται, γι' αυτό και δεν θα ασχοληθώ.

Άντερλεχτ - Γαλατασαράι: Τελικός για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League, με τους Βέλγους βέβαια να έχουν θεωρητικές ελπίδες ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση των 16 του Champion's League. Κάκιστο το κλίμα στην Γαλατασαράι, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να είναι υπ' ατμόν. Παιχνίδι που μπορεί εύκολα να πάει παντού και αν στηριχτούμε στις δηλώσεις του Πραντέλι που σκοπεύει να κατεβάσει επιθετικά την Γαλατά, τότε πιο ασφαλής επιλογή είναι να στραφούμε στα γκολ και το OVER 2,5.

Άρσεναλ - Ντόρτμουντ: Το κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής καλείται να ξεπεράσει η Άρσεναλ, για να μην έχει αναγούλες την τελευταία αγωνιστική, αν και σε ενδεχόμενη ήττα ή ισοπαλία της Άντερλεχτ, προκρίνεται από σήμερα ακόμα και με ήττα. Η προσοχή της Ντόρτμουντ στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα, αφού εκεί κάνει πορεία υποβιβασμού, ενώ στο Champion's League, έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Οι Γερμανοί βέβαια θέλουν την πρώτη θέση στον όμιλο και μπορούν να την κατακτήσουν είτε με ισοπαλία απόψε ή αν κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική την Γαλατά. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα και για τις 2 ομάδες, που δεν πάνε καλά στα εγχώρια πρωταθλήματα και προτιμώ να μην μπλέξω με αυτό το παιχνίδι.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός απόψε, ερχόμενος αντιμέτωπος με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν. Μεγάλο ντεσαβαντάζ για τους Πειραιώτες, η αγωνιστική απραξία με την διακοπή του Ελληνικού πρωταθλήματος, την στιγμή που η Ατλέτικο θα είναι σίγουρα διαφορετική από το ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, οι Ισπανοί είναι το λογικό φαβορί στην αναμέτρηση και περιμένω από τον Ολυμπιακό να κάνει ακόμα ένα "έξυπνο" παιχνίδι, αφού ευνοϊκό αποτέλεσμα θα θεωρηθεί ακόμα και η ισοπαλία. Όπως και να 'χει, για να πάρει κάτι ο Ολυμπιακός από το αποψινό παιχνίδι, θα πρέπει να βρει δίχτυα, κάτι που κατάφερε μέσα στο Τορίνο. Σε απόδοση 1,85 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στον ΟΠΑΠ θα είναι η επιλογή μου, με την Ατλέτικο να μην δείχνει σ' αυτό το πρώτο μισό της σεζόν, την ίδια αμυντική σταθερότητα σε σχέση με πέρυσι.

Βασιλεία - Ρεάλ Μαδρίτης: Μοναδικό αντίπαλο τον εαυτό της έχει η Ρεάλ φέτος, αφού δείχνει ασταμάτητη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του CHL σαν πρώτη στον όμιλο, έχοντας σημειώσει 11 τέρματα στις 4 πρώτες αγωνιστικές, τα 5 από αυτά στην Βασιλεία! Οι Ελβετοί θέλουν να το πάνε λάου λάου το αποψινό παιχνίδι, αφού με 6 βαθμούς βρίσκονται στην 2η θέση κι έχουν από κάτω τους Λίβερπουλ και Λουντογκόρετς. Η ισοπαλία δεν θα τους πέσει άσχημα, αφού θα διατηρήσουν την θέση τους και θα πάνε να παίξουν την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική στο Λίβερπουλ. Μόνο τα ρεκόρ κυνηγάει η Ρεάλ, η οποία ναι μεν είναι ασταμάτητη και σε εξαιρετική κατάσταση, δεν μπορώ να στηριχτώ όμως σε τέτοια δεδομένα για να την ποντάρω. Πολύ μεγαλύτερο το ενδιαφέρον της Βασιλείας, που μπορεί τουλάχιστον να κρατήσει χαμηλά το σκορ, αν ηττηθεί τελικά, που είναι και το πιο λογικό. Με αρκετό ρίσκο σε απόδοση 2,60 βρίσκουμε το UNDER 2,5 στον ΟΠΑΠ, ενώ πιο βατή επιλογή μοιάζει και το 2-3 ΓΚΟΛ στο 2,20, πάντα με την λογική πως η Βασιλεία θα παίξει πολύ κλειστά και οι παίκτες της Ρεάλ δεν θα βάλουν και τα πόδια τους στη φωτιά αν δουν πως το ματς δεν τους βγαίνει.

Λεβερκούζεν - Μονακό: Τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον όμιλο θέλουν απόψε οι ασπιρίνες, που υποδέχονται την Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι Μονεγάσκοι, αν και στερούνται της ποιότητας όλων των υπόλοιπων ομάδων στον όμιλο, έχουν καταφέρει με την αμυντική τους τακτική, να βρίσκονται στην 2η θέση με 5 βαθμούς και να διατηρούν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την μία έχουμε την Γερμανική ομάδα που μπάζει αμυντικά και από την άλλη την σκληροτράχηλη Μονακό, που δέχτηκε το 1ο της τέρμα την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπενφίκα, έχει σημειώσει όμως μόλις 1 τέρμα σε αυτά τα 4 παιχνίδια στους ομίλους. Αναλόγως το αποτέλεσμα του Ζενίτ - Μπενφίκα, η ισοπαλία ενδεχομένως να βολέψει και τις 2 ομάδες. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν.

Λουντογκόρετς - Λίβερπουλ: Το μαγικό ταξίδι συνεχίζεται για τους Βούλγαρους, που ακόμα διατηρούν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση και η πίεση είναι όλη προς την μεριά της Λίβερπουλ που απογοητεύει φέτος. Οι 2 ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση με 3 πόντους, με την Λουντογκόρετς να ταξιδεύει την τελευταία αγωνιστική στην Μαδρίτη και την Λίβερπουλ να υποδέχεται την Βασιλεία. Αν κερδίσουν οι Βούλγαροι απόψε με 1-0, εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στο Europa League, αν κερδίσουν με 2-1 θα παίξει ρόλο η συνολική διαφορά τερμάτων, ενώ αν κερδίσουν με 1 γκολ διαφορά αλλά η Λίβερπουλ πετύχει πάνω από 2 γκολ, τότε θα θέλουν στραβοπάτημα της την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται την Βασιλεία. Στη Βουλγαρία ζορίστηκε ακόμα και η Ρεάλ και προμηνύεται δύσκολο παιχνίδι απόψε, αν και το ΔΙΠΛΟ φορτώνεται πολύ. Παιχνίδι που προσφέρεται για κόντρα, δεν με καλύπτουν όμως οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον ΑΣΟ ή στο 1Χ για να πάρω το ρίσκο. Μια εναλλακτική επιλογή θα είναι τα λίγα γκολ στο παιχνίδι, ούτε εκεί όμως υπάρχει κάποια αξία και θα το αφήσω στην άκρη.

Μάλμε - Γιουβέντους: Νίκη και μόνο νίκη θέλει απόψε η Μεγάλη Κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου και να περιμένει τα καλά νέα από την Μαδρίτη και την ήττα του Ολυμπιακού. Χωρίς άγχος η Μάλμε, που με νίκη μπορεί να κάνει το μπαμ και να μπει κι αυτή θεωρητικά στο κόλπο της πρόκρισης, ή έστω στην διεκδίκηση της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Οι Σουηδοί είναι ουσιαστικά η πιο αδύναμη ομάδα από τις 32 των ομίλων και αν τυχόν δεν περάσει το εμπόδιο της η Γιουβέντους, καλύτερα να μην επιστρέψει στο Τορίνο. Το ΔΙΠΛΟ βέβαια προσφέρεται σε τοκογλυφικές τιμές, χωρίς να σημαίνει κιόλας ότι είναι τσιμέντο. Ποιος μπορεί να εμπιστευτεί την "ευρωπαία" Γιουβέντους των τελευταίων ετών; Εναλλακτικά μπορεί να δει κανείς στο αξιόλογο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 1,80 στον ΟΠΑΠ ή το OVER 2,5 στο 1,60, από τη στιγμή που οι Σουηδοί θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και δεν αποκλείεται να δούμε την Γιουβέντους να τρέχει και να μην φτάνει σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Άντερλεχτ - Γαλατασαράι OVER 2,5 1,65 ΟΠΑΠ
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,85 ΟΠΑΠ
Βασιλεία - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 ΓΚΟΛ 2,20 ΟΠΑΠ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2