Καλύτερα να τα φάμε στις πίτσες

4η αγωνιστική στο Champion's League, με αποδόσεις που αγγίζουν τα όρια της παράνοιας στα φαβορί και μην έχοντας πολλές επιλογές, είναι προτιμότερο τα λεφτά για το κουμάρι (όσα μπορεί να διαθέσει κανείς), να τα κάνει πίτσες!








Σήμερα Τρίτη έχουμε την μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού, που με θετικό αποτέλεσμα στο Juventus Stadium θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακόμα και η ισοπαλία είναι βολική για τους Πειραιώτες, αφού με μια νίκη μετά επί της Μάλμε στο Καραϊσκάκη, καθαρίζουν την μπουγάδα και αφήνουν Ισπανούς και Ιταλούς να σφαχτούν για την άλλη θέση του ομίλου.

Με εξαίρεση τους ΑΣΟΥΣ Ζενίτ, Βασιλείας και Μπενφίκα, όλα τα υπόλοιπα φαβορί της βραδιάς πληρώνουν κάτω από 1,30 και ή ντύνεται κανείς βομβιστής και πετάει 2-3 μολότοφ στους ΜΠΟΥΚ, ή δεν ασχολείται καθόλου με την αστερόεσσα μπάλα.

2 παιχνίδια έχω υποψήφια για να σκάσουν εκπλήξεις, το πρώτο είναι το Βασιλεία - Λουντογκόρετς και το δεύτερο το Ρεάλ - Λίβερπουλ. Για το πρώτο, απλά σέβομαι τους Βούλγαρους, τους οποίους δεν σέβονται οι ΜΠΟΥΚ. Πολύ αξιόλογη η παρουσία τους στο θεσμό μέχρι στιγμής, δυσκόλεψαν πολύ την Λίβερπουλ και την Ρεάλ, κέρδισαν την Βασιλεία. Γιατί να μην ρισκάρει κανείς το ΔΙΠΛΟ δηλαδή σε απόδοση 4,25, όταν θα πάνε να παίξουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα απόψε, το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

προγνωστικά Champion's League
Για το Ρεάλ - Λίβερπουλ τώρα, τα 10αρια στο ΔΙΠΛΟ προσβάλουν την ιστορία των "κόκκινων". Υπερηχητική, διαστημική, εξωγήινη η Ρεάλ τον τελευταίο 1,5 μήνα, το 0-3 στο Άνφιλντ πριν 2 εβδομάδες ήταν πλασματικό κατά την προσωπική μου άποψη. Μίλησε η ποιότητα των παικτών της Ρεάλ απλά, οι οποίοι πέτυχαν 3 εξαιρετικά πανέμορφα γκολ. Είχε φάσεις η Λίβερπουλ, ΝΑΙ, έπαιξε στα ίσια το ματς, ΝΑΙ, ήταν ισάξια, ΝΑΙ. Το Μπερναμπέου μπορεί να είναι από τα πιο κατηφορικά γήπεδα του κόσμου βέβαια, από την άλλη όμως, η φανέλα της Λίβερπουλ από τις πιο βαριές. Τηρουμένων των αναλογιών, όταν ο ΑΣΟΣ προσφέρεται στο 1,15-1,20 περιμένεις διασυρμό του αντιπάλου ή στην χειρότερη περίπτωση μια άνετη νίκη από το 1ο ημίχρονο με 2-0 ή 3-0, χωρίς άγχος και χωρίς να πάρεις χάπια για το έλκος. Το στοίχημα είπαμε είναι παιχνίδι αποδόσεων και όχι χρηματιστήριο, γι' αυτό επιβάλλεται απόψε ένα μικρό ποντάρισμα στο ΔΙΠΛΟ. Ένα ΔΙΠΛΟ που αν τυχόν σκοράρει πρώτη η Λίβερπουλ καλύπτεται πανεύκολα, βγάζεις το κέρδος σου άνετος και χαλαρός στον καναπέ και απολαμβάνεις μετά την πίτσα σου. FUN BET λοιπόν και χέστηκες αν δεν βγει, αφού ξέρεις τι πόνταρες.

Από τα λογικά σημεία της βραδιάς θεωρώ πως είναι ο ΑΣΟΣ της Μπενφίκα. Τελευταία ευκαιρία για τους Πορτογάλους, που αν δεν κερδίσουν και απόψε πετούν λευκή πετσέτα. Κερδίζουν και ελπίζουν, σ' έναν όμιλο που τα πάντα είναι ανοιχτά. Η Μονακό από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, παίζει την χειρότερη μπάλα και μέχρι στιγμής καταφέρνει να επιβιώνει λόγω της αμυντικής της προσήλωσης. Δεν το θεωρώ απίθανο να μην πάρει ούτε πονταλάκι στο 2ο γύρο, τώρα ειδικά που σφίξαν οι κώλοι.

Ντόρτμουντ και Άρσεναλ λογικά θα περάσουν, αν και με την ομάδα του Βενγκέρ τα πάντα είναι πιθανά. Μεγάλος γρίφος το ματς του Ολυμπιακού, αφού η ομάδα του Πειραιά έπιασε αδιάβαστη την Ατλέτικο στην πρεμιέρα, ενώ οι Ιταλοί πριν 2 εβδομάδες νόμιζαν πως θα κερδίσουν κατεβάζοντας μόνο τις φανέλες στο γήπεδο. Θα είναι πολύ διαφορετικό το αποψινό παιχνίδι, με την Μεγάλη Κυρία να αναζητεί εξιλέωση μπροστά στο κοινό της και τώρα ξεκινά η πραγματική δοκιμασία για τον Ολυμπιακό. Θα αντέξει ο Ολυμπιακός, θα του βγει το αμυντικό πλάνο του Μίτσελ σε μια τόσο δύσκολη έδρα; ερωτήματα τα οποία θα λυθούν μετά τις 21:45 το βράδυ. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός πλέον δεν φοβάται, έχει αποκτήσει εμπειρία στην Ευρώπη και μπορεί να κοιτάζει τα μεγαθήρια στα μάτια.

Οι προτάσεις της ημέρας:

Μονά αποδεκτά: 

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ ΔΙΠΛΟ 10,50 ΟΠΑΠ
Βασιλεία - Λουντογκόρετς ΔΙΠΛΟ 4,35 ΟΠΑΠ

Σύστημα 2-3

Μπενφίκα - Μονακό ΑΣΟΣ 1,75 ΟΠΑΠ
Βασιλεία - Λουντογκόρετς Χ2 1,97 ΟΠΑΠ
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ Χ2 3,88 ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές και τα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2