May the "FORCE" be with us!


Μετά καθιερωμένη μελέτη του Σαββάτου σε Primera και Segunda Division. προκύπτουν καλές και δυνατές επιλογές, σε ένα αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα, στο οποίο βέβαια αναμένονται και αρκετές εκπλήξεις. Με λίγη τύχη, την βοήθεια της Παναγιάς αλλά για τις ευλογίες του "Yoda" θα είμαστε καλά απόψε το βράδυ.



Είμαι αρκετά αισιόδοξος για πρώτη φορά φέτος και έπρεπε να πιάσουμε Νοέμβρη για να ξεκαθαρίσει η εικόνα, αλλά να βολέψουν και τα σταυρώματα των ομάδων, προκειμένου να προκύψουν "καλές" στοιχηματικές ευκαιρίες από τις 2 ισπανικές λίγκες.

Χωρίς πολλά πολλά κατευθείαν στο ζουμί λοιπόν και ξεκίνημα όπως πάντα από Primera Division. 5 παιχνίδια στο πρόγραμμα σήμερα, με τέσσερα καυτά φαβορί (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μάλαγα και Θέλτα), κι ένα μικρομεσαίο (Χετάφε). Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα ματς της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, αφού η διαφορά με τους αντιπάλους τους είναι χαώδης. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έκανε την γκέλα με την Θέλτα την προηγούμενη αγωνιστική, η Αλμερία όμως δεν είναι στο ίδιο επίπεδο για να την απειλήσει σοβαρά σήμερα. Ύστερα είναι και οι 2 συνεχόμενες ήττες για τους Μπλαουγκράνα (από Ρεάλ και Θέλτα) και λογικά θα ψάξουν μια πειστική εμφάνιση απόψε. Στο Μπερναμπέου έχω την Βαγιεκάνο ικανή να σκοράρει, για όσους ενδιαφέρονται για το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 1,83 στο διαδίκτυο, από εκεί και πέρα το θέμα είναι που θα πατήσει φρένο η Ρεάλ. Μην περιμένετε από την Ράγιο να παίξει ταμπούρι πάντως, παίξτε κάνα τρελό σκορ όσοι είχατε κέρδη μεσοβδόμαδα, κάνα 7+ στον ΟΠΑΠ, κάνα 6-2, αφού το λογικό είναι να δούμε πολλά γκολ.
Στα άλλα 2 φαβορί της ημέρας τώρα, Μάλαγα και Θέλτα, που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχουν και βατούς αντιπάλους. Βατούς στα χαρτιά βέβαια, αφού και η Γρανάδα αλλά και η Εϊμπάρ, είναι 2 ομάδες με εντελώς διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, πολύ αμυντικογενείς, με καλούς προπονητές στους πάγκους τους. Θεωρώ πολύ δύσκολο να περάσουν και οι 2 ΑΣΟΙ της Θέλτα  και της Μάλαγα, όχι επειδή είμαι προληπτικός, ούτε επειδή θα γίνει κάποια πιανόλα λόγο του ότι θα φορτωθούν από αρκετό κόσμο. Πιο πιθανό θεωρώ να σπάσει είναι αυτός της Μάλαγα, αφού η Εϊμπάρ μέχρι στιγμής δείχνει εξαιρετικά συμπαγής, και η μόνη ήττα που γνώρισε με πάνω από 1 γκολ διαφορά είναι το 3-0 στο Καμπ Νου από την Μπαρτσελόνα. Μαύρα χάλια η Γρανάδα, υπό πίεση ο Καπαρός, μόλις 1 ήττα η Θέλτα σε 10 ματς (αυτή με την Βιγιαρεάλ σε ένα ματς που χτυπήθηκε στις αντεπιθέσεις) και θα έχει δύσκολο έργο στο Μπαλαϊδος απόψε. Βέβαια ο ΑΣΟΣ για την ομάδα της Γαλικίας σε απόδοση 1,55 δεν έχει απολύτως καμία αξία και μάλλον θα ψαχτώ περισσότερο με την έκπληξη στο Μάλαγα - Εϊμπάρ. 2,45 πληρώνει η διπλή ευκαιρία του Χ2 για την
στοίχημα, προγνωστικά, αναλύσεις Ισπανίας, Primera Division, Segunda Division
Ο μέσος Karim Yoda της Χετάφε που
εντυπωσιάζει στα τελευταία ματς
Εϊμπάρ που νομίζω ότι μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το Ροσαλέδα.
Αντίθετα με τα προαναφερθέντα, νομίζω υπάρχει αξία στον ΑΣΟ της Χετάφε. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Μαδριλένοι, έχουν 1 ήττα στα τελευταία 5 τους παιχνίδια (αυτή με την Ατλέτικο εντός έδρας με 0-1 σε ένα ματς όμως που αγωνίστηκαν με 10 παίκτες και δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία), απέναντι σε μια Έλτσε που ναι μεν κέρδισε με 2-1 την Εσπανιόλ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά είναι το φάντασμα την περυσινής ομάδας. Την Χετάφε δεν την χωνεύω γενικά σαν ομάδα, αφού εκεί που σου δείχνει πως είναι σε φόρμα θα σου κάνει την πιανόλα στο πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι. Σκέφτομαι ύστερα, μην τυχόν βραχυκυκλώσει στο ταμπούρι που θα παίξει η Έλτσε, αφού μέχρι στιγμής δείχνει να βολεύεται περισσότερο όταν παίζει στην κόντρα. Τα δεδομένα του αγώνα πάντως δείχνουν ΑΣΟ και αν η Χετάφε πιάσει την απόδοση που είχε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο πριν 2 εβδομάδες, βλέπω να κερδίζει εύκολα. Στο 1,97 ο ΑΣΟΣ στο διαδίκτυο παίζεται, δεν τρελαίνομαι με το 1,85 του ΟΠΑΠ

στοίχημα, προγνωστικά, αναλύσεις Ισπανίας, Primera Division, Segunda Division
Στην Segunda τώρα, εκεί που διεξάγονται 6 αναμετρήσεις. Θα εμπιστευτώ πάλι την Βαγιαδολίδ, η οποία με έβγαλε ασπροπρόσωπο στο υποτιθέμενο ντέρμπι με την Χιρόνα την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1. Μαχητική και πάντα επικίνδυνη η Μιραντές, ειδικά εντός έδρας, με 7 ήττες στα 9 τελευταία της παιχνίδια όμως, δυσκολεύομαι πολύ να φανταστώ τι καλύτερο μπορεί να κάνει απόψε απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας. Νορμάλ φαβορί η πρωτοπόρος Βαγιαδολίδ σε τιμές κοντά στο 2,20 που είναι δίκαιες.
Στο Μπέτις - Μπαρτσελόνα Β', με τις άμυνες που έχουν οι 2 ομάδες, το OVER 2,5 πρέπει να θεωρείται "τσιμέντο" και με το 1,60 που πληρώνει μπαίνει άνετα σε κάποιο παρολί. Λογικά θα δούμε πολλά γκολ εδώ και προσωπικά θα ρισκάρω με το OVER 3,5, αφού μιλάμε για 2 ομάδες που διαθέτουν ίσως τους  καλύτερους επιθετικούς της λίγκας, σκοράρουν για πλάκα και η άμυνες τους είναι τρύπιες.
Στο Αλμπαθέτε - Λεγκανές, όποιος πιστεύει πως η γηπεδούχος θα σπάσει το αρνητικό σερί των 7 συνεχόμενων ηττών ας ποντάρει στον ΑΣΟ. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα η Αλμπαθέτε, άδικα βρίσκεται στην τελευταία θέση, έλα όμως που η σημερινή της αντίπαλος τρώει σίδερα σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Κακό σταύρωμα εδώ και το αφήνω στην άκρη αφού μπορεί να πάει παντού το ματς και στα σημεία και στα γκολ.
Δύσκολο και το Νουμάνθια -Οσασούνα και θα σκεφτόμουν ζεστά το OVER 2,5 εδώ, αν δεν ήταν αντίπαλος η Νουμάνθια. Μια Νουμάνθια, που φέτος μας το λέει αλλιώς το έργο, χάνοντας βαθμούς εντός έδρας και κερδίζοντας εκτός. Η Οσασούνα έχει μπει στη λίστα με τις ομάδες που παίζουν επιθετικά για τα στάνταρ της κατηγορίας, τα περισσότερα παιχνίδια της είναι σκέτη απόλαυση να τα  παρακολουθείς, ίσως παρουσιαστεί πιο μαζεμένη όμως σήμερα στο Παχαρίτος.
Πιο ζεστά βλέπω το ΔΙΠΛΟ της Λας Πάλμας, αφού αυτή η φούσκα που λέγεται Χιρόνα έσκασε την περασμένη Κυριακή στο ματς με την Βαγιαδολίδ. Εντάξει, μπορεί να έπιασε στον ύπνο πολλές ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν είναι κακή ομάδα, βρίσκεται όμως πολύ ψηλότερα από τις δυνατότητες της, Η Χιρόνα παίζει με μακρινές μπαλιές κυρίως, στηριζόμενη στους πολύ γρήγορους επιθετικούς της, ελπίζοντας να πιάσει την αντίπαλη άμυνα στον ύπνο. Η Βαγιαδολίδ που έβαλε κάτω την μπάλα την κέρδισε άνετα και κάτι αντίστοιχο περιμένω να πράξει σήμερα και η Λας Πάλμας. Δεν λέω πως θα κερδίσει με 0-3 (μακάρι δηλαδή), μαζί με την Βαγιαδολίδ όμως, είναι η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή και οι αποδόσεις του ΔΙΠΛΟΥ στο 2,85 με καλύπτουν για να ποντάρω επάνω της.
Κλείνω με το σημείο της ημέρας που δεν είναι άλλο από τον ΑΣΟ της Αλκορκόν στο παιχνίδι με την Γιαγκοστέρα. Η μέρα με τη νύχτα οι 2 ομάδες και μόνο αν γίνουν όργια εδώ θα σπάσει ο ΑΣΟΣ. Μπορεί να έχει τα θέματα της στην άμυνα η Αλκορκόν, ελάχιστα θα απειληθεί από την Γιαγκοστέρα όμως που οι επιθετικοί της δίνουν την εντύπωση ότι φοράνε τα παπούτσια ανάποδα. Παραπάνω από 2 πάσες δεν μπορούν να αλλάξουν οι νεοφώτιστοι, που είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή. Στο 1,70 ο ΑΣΟΣ εδώ, οριακά αποδεκτός, αφού μιλάμε για Segunda Division και όχι για κάποιο άλλο πρωτάθλημα που οι διαφορές των ομάδων είναι χαώδεις. Παρόλα αυτά, μ' αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα και από τις 2 αυτές ομάδες, ο ΑΣΟΣ θα πρέπει να θεωρείται κολόνα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, τα δυνατά σημεία για σήμερα είναι, ο ΑΣΟΣ της Χετάφε, ο ΑΣΟΣ της Αλκορκόν και το OVER 2,5 στο Μπέτις - Μπαρτσελόνα Β'. Ρίσκο θα πάρω στο Χ2 της Εϊμπάρ, το ΔΙΠΛΟ της Λας Πάλμας και το ΔΙΠΛΟ της Βαγιαδολίδ. Νομίζω μπορεί να γίνει καλό παιχνίδι σήμερα, αρκεί να τα συνδυάσουμε καλά μεταξύ τους, να βρούμε την σωστή χημεία. Έτσι όπως έγραψα τα παιχνίδια, μπορεί να πάρει κάποιος τα 3 πρώτα σε ένα παρολί και τα υπόλοιπα 3 σε ένα σύστημα 2-3.
Άλλος τρόπος είναι, να βάλουμε 2 στάνταρ, το πρώτο τον ΑΣΟ της Αλκορκόν και το δεύτερο το OVER 2,5 στο Μπέτις - Μπαρτσελόνα Β' και όλα τα υπόλοιπα σε ένα σύστημα 3-4. Καλή πρόταση αυτή για κάποιους μικροπαίχτες.
Τρίτος τρόπος είναι να τα σπάσουμε όλα σε ΔΥΑΔΕΣ, βάζοντας τον ΑΣΟ της Αλκορκόν και το OVER 2,5 της Μπέτις μαζί, μια δεύτερη ΔΥΑΔΑ τον ΑΣΟ της Χετάφε μαζί με το ΔΙΠΛΟ της Βαγιαδολίδ και μια τρίτη, το Χ2 της Εϊμπάρ μαζί με το ΔΙΠΛΟ της Λας Πάλμας.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Χετάφε - Έλτσε ΑΣΟΣ 1,85 ΟΠΑΠ
Αλκορκόν - Γιαγκοστέρα ΑΣΟΣ 1,65 ΟΠΑΠ
Μπέτις - Μπαρτσελόνα Β' OVER 2,5 1,45 ΟΠΑΠ

Πρόταση 2: Σύστημα 2-3

Μάλαγα - Εϊμπάρ Χ2 2,27 ΟΠΑΠ
Μιραντές - Βαγιαδολίδ ΔΙΠΛΟ 2,00 ΟΠΑΠ
Χιρόνα - Λας Πάλμας ΔΙΠΛΟ 2,60 ΟΠΑΠ


Πρόταση 3: Σύστημα 3-4 με 2 στάνταρ

Αλκορκόν - Γιαγκοστέρα ΑΣΟΣ 1,65 ΟΠΑΠ ΣΤΑΝΤΑΡ
Μπέτις - Μπαρτσελόνα Β' OVER 2,5 1,45 ΟΠΑΠ ΣΤΑΝΤΑΡ

Χετάφε - Έλτσε ΑΣΟΣ 1,85 ΟΠΑΠ
Μάλαγα - Εϊμπάρ Χ2 2,27 ΟΠΑΠ
Μιραντές - Βαγιαδολίδ ΔΙΠΛΟ 2,00 ΟΠΑΠ
Χιρόνα - Λας Πάλμας ΔΙΠΛΟ 2,60 ΟΠΑΠ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2