Μεγάλα ματς σε Σαν Μαμές και Μαδριγάλ, ΑΣΟΙ με αξία στην Segunda

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας, Primera Division, Segunda Division
2 σημαντικά παιχνίδια επιφυλάσσει η Κυριακή στην Primera Division της Ισπανίας, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σεβίλλη διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ενώ μεγάλο τοπικό ντέρμπι διεξάγεται στο Μαδριγάλ μεταξύ Βιγιαρεάλ και Βαλένθια. Οι πιο αξιόλογες επιλογές έρχονται από την Segunda, με τον ΑΣΟ της Βαγιαδολίδ να αποτελεί στήριγμα.



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να ξεκινήσουμε από την Primera. Στη 13:00 το μεσημέρι το Σαν Μαμές θα είναι στις επάλξεις για το παιχνίδι της Αθλέτικ με την Σεβίλλη. Προσπαθούν να πάρουν τα πάνω τους οι Βάσκοι και να αναρριχηθούν στην βαθμολογία, πριν είναι αργά και καταλήξουν να είναι φέτος κομπάρσοι στο πρωτάθλημα. Η εκπληκτική φέτος Σεβίλλη, ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας και η αίσθηση που είχα στην αρχή της σεζόν, πως θα διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο στο Champion's League, δείχνει να επιβεβαιώνεται. Καλό ματς για να το παρακολουθήσει κανείς, αφού η Αθλέτικ τρώει πάντα σίδερα εντός έδρας, αντιστοιχηματικό από την άλλη, αφού μπορεί να κάτσει παντού η μπίλια. Ούτε και στα γκολ μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη, δεν είμαι αντίθετος όμως σε όσους προτιμήσουν το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ή το OVER 2,5, απλά εμένα δεν με συγκινούν οι αποδόσεις στα συγκεκριμένα γεγονότα για να ρισκάρω τα λεφτά μου.

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας, Primera Division, Segunda Division
Το βαρόμετρο στην απόδοση της Βιγιαρεάλ είναι
 ο Μεξικανός φορ Τζιοβάνι ντος Σάντος
Λίγες ώρες μετά, στις 18:00 το απόγευμα, ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, μεταξύ Βιγιαρεάλ και Βαλένθια. 2 ομάδες που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champion's League, με την Βιγιαρεάλ όμως  να έχει μείνει αρκετά πίσω από τους πρωτοπόρους. Η Βαλένθια είναι αυτή που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή, κυρίως όμως εντός έδρας, καθώς μακριά από το σπίτι της έχει 1 νίκη σε 4 παιχνίδια. Με την επιστροφή του Ντος Σάντος η Βιγιαρεάλ έχει ανεβάσει την απόδοση της και όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του ο Μεξικάνος φορ και ανεβάζει ρυθμούς, ωφελούνται άπαντες στην ομάδα. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Βαλένθια, παραδοσιακά μπαίνουν πολλά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και όσοι ακολουθούν την παράδοση, να πω ότι η Βαλένθια έχει να κερδίσει στο Μαδριγάλ από το 2007. Τριπλή κι εδώ, αν και οι αποδόσεις αδικούν τις νυχτερίδες και βρίσκω υπερβολικό το 3,25 στο ΔΙΠΛΟ. Πιο συνετή επιλογή το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5, αν και στον ΟΠΑΠ δεν έχουν απολύτως καμία αξία.

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας, Primera Division, Segunda Division
Ο Λούκας Αλκαράθ
Στη Λεβάντε τώρα, εκεί που είχαμε αλλαγή προπονητή και τα ηνία ανέλαβε ο Λούκας Αλκαράθ, γνωστός από το σύντομο πέρασμα του από τον πάγκο του Άρη. Ο Ισπανός τεχνικός έχει καλή φήμη, ειδικά με ομάδες που αναλαμβάνει για να τις οδηγήσει στη σωτηρία. Από 2 συνεχόμενες ήττες έρχεται η Αλμερία και 3 ματς συνολικά χωρίς νίκη, αν και έχει δείξει πολλά περισσότερα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, από την αποψινή της αντίπαλο. Εξάποντο παραμονής έχουμε με λίγα λόγια εδώ, με τον Αλκαράθ να βουτάει από νωρίς στα βαθιά, αφού η Λεβάντε είναι ουραγός και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει κάτι διαφορετικό. Η Λεβάντε δεν βλεπόταν σ' αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και καλύτερα να μην μπλέξουμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δε νομίζω να βγάλει μαγικό ραβδάκι ο νέος της προπονητής και να διορθώσει τα πάντα σε 1-2 εβδομάδες.

Η ημέρα αγωνιστικά ολοκληρώνεται με το Έλτσε - Εσπανιόλ. 2 ομάδες με πολύ μέτρια παρουσία μέχρι στιγμής, ειδικά η Έλτσε η οποία έχει πάρει μόλις 1 βαθμό στα τελευταία της 6 παιχνίδια. Σε ρηχά νερά κινείται και η Εσπανιόλ φέτος και όλα δείχνουν πως θα βολευτεί για ακόμα μια σεζόν κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Παιχνίδι βαθμοθηρίας περιμένω από τους φιλοξενούμενους, με το άγχος και την πίεση να είναι κυρίως  στην πλευρά της Έλτσε. Τριπλή κι εδώ, δίνω όμως τις μεγαλύτερες πιθανότητες στην ισοπαλία.

Κλείσαμε από την Primera, εκεί όπου τα ματς είναι αρκετά αμφίρροπα και δύσκολα θα ποντάρω κάτι και πάμε σ' αυτά της Segunda.
Στο μεσημεριανό παιχνίδι στην Παμπλόνα, περιμένω γκολ και θέαμα από Οσασούνα και Μπέτις. 5 παιχνίδια έχει δώσει η Οσασούνα εντός έδρας μέχρι στιγμής, τα 3 βγήκαν OVER 2,5 και στα άλλα 2 μπήκαν 2 γκολ και το OVER 2,5 δεν βγήκε καθαρά από συγκυρίες. Η Μπέτις μετά από καιρό, ήταν καλή στο ματς με την Ουέλβα, έναν δυνατό αντίπαλο που του δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις. Τα θέματα στην άμυνα της παραμένουν πάντως και το πιο πιθανό είναι να γίνει ροντέο το σημερινό παιχνίδι. Το OVER 2,5 πληρώνει το ικανοποιητικό 1,90 στον ΟΠΑΠ, στο διαδίκτυο σίγουρα κυκλοφορεί πάνω από 2,00 και είναι το Value Bet της ημέρας κατά την προσωπική μου άποψη.

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ισπανίας, Primera Division, Segunda Division
κερδίζει και πιάνει κορυφή απόψε η Βαγιαδολίδ
Ντέρμπι πρωτοπόρων το επόμενο παιχνίδι, μεταξύ Βαγιαδολίδ και Χιρόνα. Ποιος θα το πίστευε δηλαδή, πως η Χιρόνα θα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετά από 10 αγωνιστικές, η αλήθεια είναι όμως πως δείχνει αξιοθαύμαστη σταθερότητα προς το παρόν. Η Βαγιαδολίδ όπως έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην κατηγορία, έχει την πιο σοβαρή ομάδα και τρέχει ένα αήττητο σερί 8 αγωνιστικών. Υπερβολικό το σερί των 4 συνεχόμενων νικών της Χιρόνα, βρήκε και τα έκανε με ομάδες όπως η Αλμπαθέτε, η Σαμπαντέλ και η Μιραντές (την οποία κέρδισε με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά τελείωσε το ματς με 9 παίκτες). Στο μοναδικό δυνατό τεστ με ομάδα πρώτης γραμμής που έδωσε σ΄αυτές τις 10 πρώτες αγωνιστικές, έφαγε ένα ξεγυρισμένο τρίμπαλο μέσα στο σπίτι της από την Μπέτις. Θεωρώ κολόνα τον ΑΣΟ εδώ, καλή χρυσή η Χιρόνα, αλλά και αρκετά τυχερή και με ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι στιγμής.

Δύσκολο σταύρωμα έχουμε στο Ουέλβα - Νουμάνθια, με τους γηπεδούχους να είναι μεν αήττητοι στο Νουέβο Κολομπίνο, χωρίς όμως να εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα. Σε πολύ κακή κατάσταση η Νουμάνθια, προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, 5 αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και θα ψάξει για αντίδραση σήμερα. Σφιχτό ματς περιμένω εδώ, καμία από τις 2 ομάδες δεν έχει δείξει ότι μπορεί να διασπάσει κλειστές άμυνες και λογικά θα μπουν λίγα γκολ, με το UNDER 2,5 να πληρώνει πάντως ψίχουλα. Μέση λύση η ισοπαλία, για όσους τις κυνηγούν στην συγκεκριμένη κατηγορία, με τη Νουμάνθια να μην έχει φέρει ακόμα κάποια στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας, γεγονός παράδοξο σύμφωνα με τον τρόπο που αγωνίζεται μακριά από το Παχαρίτος.

Ολοκληρώνω το σημερινό μου άρθρο με το Λεγκανές - Πονφεραντίνα, ένα ματς που οι γηπεδούχοι έχουν το λογικό προβάδισμα για τη νίκη. Πολύ καλές οι εμφανίσεις των νεοφώτιστων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ειδικά εντός έδρας που είναι και αήττητοι, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όπως η Μπέτις την οποία κέρδισε με 3-0. Ομάδα με νεύρο και πάντα επικίνδυνη η Πονφεραντίνα, αρκετά νωθρή όμως στα εκτός έδρας  παιχνίδια της μέχρι στιγμής, ειδικά τα 3 τελευταία, σε 2 από τα οποία ηττήθηκε εύκολα και 1 με την Βαγιαδολίδ που πήρε με πολύ τύχη την ισοπαλία με 0-0. Οι αποδόσεις πάνω από 2,00 είναι απλά δίκαιες για νίκη της Λεγκανές και ο ΑΣΟΣ θα μπει στο παιχνίδι μου.

Στο δια ταύτα λοιπόν, δεν θα παίξω τίποτα από Primera Division σήμερα και θα κρατήσω μόνο ένα TRIXIE από την Segunda με το OVER 2,5 στο Οσασούνα - Μπέτις και τους ΑΣΟΥΣ της Βαγιαδολίδ και της Λεγκανές.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Οσασούνα - Μπέτις OVER 2,5 1,90 ΟΠΑΠ
Βαγιαδολίδ - Χιρόνα ΑΣΟΣ 1,90 ΟΠΑΠ
Λεγκανές - Πονφεραντίνα ΑΣΟΣ 2,00 ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2