Μπετατζής vs Οδηγός Λεωφορείου

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, Champion's League, προγνωστικά Champion's League,
5η αγωνιστική στο Champion's League και κρίνονται αρκετές προκρίσεις στα αποψινά παιχνίδια. Στους συγκεκριμένους ομίλους έχουμε χορτάσει γκολ και θέαμα πάντως και λογικό είναι να περιμένουμε να συμβεί κάτι ανάλογο κι απόψε. Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει το Σάλκε - Τσέλσι, αφού στους πάγκους των 2 ομάδων βρίσκονται 2 προπονητές, που πολλές φορές θυσιάζουν το θέαμα για το αποτέλεσμα.


2 παιχνίδια διεξάγονται στις 19:00 το απόγευμα. στα παγωμένα γήπεδα της πρώην ΕΣΣΔ. Στο Μπόρισοφ η Μπάτε υποδέχεται την Πόρτο και αν οι Πορτογάλοι κάνουν τα τυπικά, θα είναι από σήμερα στην επόμενη φάση και σαν πρώτοι στον όμιλο. Την χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης έχουν οι Λευκορώσοι με 19 γκολ παθητικό, διατηρούν όμως ελπίδες για έξοδο στο Europa League και το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι καθόλου αδιάφοροι. Με την εικόνα που έδειξαν οι Λευκορώσοι στα τελευταία τους παιχνίδια, το ΔΙΠΛΟ δεν θα μπορούσε να πληρώνει και πολύ περισσότερο και είναι στην κρίση του καθενός για το αν υπάρχει αξία. Αξίζει και το ρίσκο στα πολλά γκολ πάντως και το OVER 2,5, με τη λογική πως η άμυνα της Μπάτε είναι τρύπια και αν δεχτεί ένα γκολ νωρίς, το ματς θα γίνει "τι είχαμε τι χάσαμε μετά".

Πιο αμφίρροπο το άλλο παιχνίδι την ίδια ώρα, το ΤΣΣΚΑ - Ρόμα, με τις 2 ομάδες να ισοβαθμούν στην 2η θέση με 4 πόντους. Εκτός από τον παγωμένο αγωνιστικό χώρο, κρύες θα είναι και οι κερκίδες του γηπέδου, αφού το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της ΤΣΣΚΑ. Αμφότερες έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων που έδωσαν μέχρι στιγμής και δεν είναι παράλογο να ψαχτεί με τα γκολ κάποιος εδώ, προκειμένου να μην μπλέξει με σημεία.

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, Champion's League, προγνωστικά Champion's League,
Στο ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα, οι Κύπριοι προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για έξοδο στο Europa League και οι Μπλαουγκράνα κυνηγούν την 1η θέση του ομίλου, που λογικά θα τους φέρει πιο ευνοϊκή κλήρωση στην επόμενη φάση. 4/4 UNDER 2,5 μέχρι στιγμής το ΑΠΟΕΛ στους ομίλους, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ μέχρι στιγμής και νομίζω πως όσοι επιλέξουν το UNDER 2,5 ή το UNDER 3,5 εδώ, νομίζω θα πράξουν σωστά.

Ματς με ανάλογο ενδιαφέρον είναι και το Παρί - Άγιαξ. Λογικά ΑΣΟΣ, αφού η Παρί ενδιαφέρεται για την 1η θέση του ομίλου, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια παικτική αξία στις αποδόσεις.

Στο Σάλκε - Τσέλσι τώρα, με την πρόκριση να είναι ανοιχτή και για τις 2 ομάδες, το προβάδισμα να έχει η Τσέλσι όμως, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 8 βαθμούς. Ο Μουρίνιο δήλωσε πως θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα και θα συμφωνήσω μαζί του, ενώ από την άλλη, ο Ντι Ματέο, πρέπει να είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει το Champion's League, αλλά δεν κατάφερε να φτιάξει το όνομα του. Φημίζονται και οι 2 για τον κυνισμό τους πάντως (όλοι θυμόμαστε πως κατέκτησε το Champion's League η Τσέλσι με τον Ντι Ματέο), αν και για να μην αδικώ τον Μουρίνιο, ο οποίος στον πάγκο της Ρεάλ την 2η χρονιά, έκανε πολλά ρεκόρ (επίτευξης τερμάτων, συγκομιδής βαθμών). Νομίζω η Τσέλσι θα περάσει σήμερα έστω και δύσκολα και το ΔΙΠΛΟ είναι δίκαια φαβορί.

στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, Champion's League, προγνωστικά Champion's League,
Στο Σαχτάρ - Μπιλμπάο, ίσως παίξει ρόλο το παιχνίδι για τον ίδιο όμιλο που διεξάγεται νωρίτερα και αναφέρομαι στο Μπάτε - Πόρτο. Αυτό θα κρίνει κατά πολύ αν η Σαχτάρ θα προκριθεί ακόμα και με ήττα και αν η Αθλέτικ θα διατηρήσει ελπίδες για να συνεχίσει στο Europa League. πολύ μεγαλύτερη η ευρωπαϊκή εμπειρία των Ουκρανών, η Αθλέτικ έχει βελτιωθεί όμως αρκετά τον τελευταίο μήνα και καθαρά αγωνιστικά η τιμή του ΑΣΟΥ δεν εμπνέει καμία απολύτως σιγουριά. Πάνω από 2,10 πληρώνει η ΔΙΠΛΗ ευκαιρία του Χ2, ενώ και το ΔΙΠΛΟ νομίζω έχει αξία για όσους θέλουν να κυνηγήσουν την έκπληξη.

Κλείνουμε με το Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μάριμπορ, με τις 2 ομάδες να διατηρούν ακόμα ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν μπορώ να καταλάβω τον φαβοριτισμό των Πορτογάλων, που σίγουρα προέρχονται από πιο προηγμένο πρωτάθλημα, ποια η διαφορά τους όμως όταν έχουν μόλις 1 νίκη στον όμιλο και οι Σλοβένοι μόλις 1 ήττα από την Τσέλσι στο Λονδίνο. Μπορεί να έχουμε την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς εδώ, με την Σπόρτινγκ να μην είναι και κάνα θηρίο δα στη διοργάνωση και τους Σλοβένους να έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βάλουν δύσκολα σε ομάδες ανάλογου βεληνεκούς. Προς το Χ2 κλίνω, βρίσκω όμως και αρκετά αξιόλογη την επιλογή του Χ ημίχρονο σε απόδοση 2,60 στον ΟΠΑΠ, αφού λογικά θα προσέξουν πολύ τα νώτα τους και οι 2 ομάδες.

Στα σημεία:

Σάλκε - Τσέλσι ΔΙΠΛΟ 1,75 ΟΠΑΠ
Σαχτάρ - Αθλέτικ Μπιλμπάο Χ2 2,12 ΟΠΑΠ
Σπόρτινγκ Λ. - Μάριμπορ Χ ημίχρονο 2,60 ΟΠΑΠ

Στα γκολ:

Μπάτε Μπόρισοφ - Πόρτο OVER 2,5 1,80 ΟΠΑΠ
ΤΣΣΚΑ - Ρόμα OVER 2,5 1,65 ΟΠΑΠ
ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα UNDER 2,5 2,30 ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2