Άμα τα κοιτάς και τα ξανακοιτάς...

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Champion's League, προγνωστικά Champion's League,
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και δεν εξαιρείται το στοίχημα από το συγκεκριμένο ρητό. Βέβαια, αν δεν τελειώσουν οι αγώνες πως μπορεί κάποιος να μιλήσει για "καλή" ή "κακή" μέρα, έλα όμως που όταν διαβάζεις τα παιχνίδια, τα κοιτάς, τα ξανακοιτάς και δεν μπορείς να καταλήξεις κάπου... Η τύχη παίζει τα παιχνίδια της, όσο διαβασμένος και να είσαι, χάνεις ή κερδίζεις από εκεί που δεν το περιμένεις.




Όλοι οι τζογαδόροι το ζουν αυτό που λέω, να χάνουν σε μέρες που θεωρούν ότι υπάρχουν καλές παικτικές ευκαιρίες και να κερδίζουν κάποιες άλλες που το κουπόνι είναι φτωχό και δεν προσφέρει κάτι σπουδαίο.
Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει το σημερινό κουπόνι, τουλάχιστον για μένα, που το κοιτάζω και το ξανακοιτάζω από το πρωί και δύσκολα καταλήγω κάπου. Θα παίξω ναι, αλλά θα κάνω λάθος. Δύσκολο να αντισταθείς όταν ο τζόγος κυλάει στο αίμα, γι' αυτό η λύση είναι να παίξεις λίγα, ίσα ίσα για το ξεχαρμάνιασμα.
Τους σημερινούς αγώνες για το Champion's League ο επαγγελματίας τζογαδόρος δεν θα του ρίξει ούτε πρώτη ματιά, όχι απλά δεύτερη, γιατί απλά δεν κρύβουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Κουπόνι για τα θύματα είναι το σημερινό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις από την άλλη... Εύχομαι να εμφανιστούν πολλοί που θα τ' αρπάξουν ποντάροντας λίγα και πηγαίνοντας για πολλά, γιατί μόνο αυτό αξίζει σήμερα, χτες και αύριο στο συγκεκριμένο κουπόνι.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Champion's League, προγνωστικά Champion's League,
Βλέπεις το Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα και διαβάζεις ότι θα είναι κλειστό ματς. Τολμάς να παίξεις UNDER 2,5 Ολλανδική ομάδα που αγωνίζεται μάλιστα και εντός έδρας; 21 γκολ έχει πετύχει ο Άγιαξ στα τελευταία του 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, από την άλλη όμως έχεις τον ΑΠΟΕΛ του Δώνη που παραδοσιακά στην Ευρώπη παίζει πολύ σφιχτά. 1 γκολ έχουν πετύχει όλο κι όλο οι Κύπριοι στη διοργάνωση αλλά δέχτηκαν 8, τα μισά όμως  στο τελευταίο ματς με την Μπαρτσελόνα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κύπρο, ο Άγιαξ είχε 63% κατοχή μπάλας και 13 τελικές προσπάθειες, έναντι 6 του ΑΠΟΕΛ και το ματς έληξε 1-1. Με τα πολλά, το παιχνίδι είναι ΑΣΟΣ για μένα, αν και η απόδοση δεν ικανοποιεί, μόνο αυτούς που παίζουν παρολί με 4-5 αγώνες ή καμιά ΔΥΑΔΑ φορτωμένη (δεν ενδείκνυται η μέρα για κάτι τέτοιο). Με τα γκολ δεν λέει να μπλέξει εδώ κανείς, γι' αυτό κι οι ΜΠΟΥΚ έχουν βγάλει μοιρασμένες τις αποδόσεις σε UNDER και OVER, δεν είναι κορόιδα. Μόνο ο ΑΣΟΣ από το ημίχρονο αξίζει, αν και οι Ολλανδοί βγαίνουν 3οι και με την ισοπαλία και η λογική λέει πως δεν θα ρισκάρουν, προσωπικά όμως δεν περιμένω από Ολλανδική ομάδα και δη των Άγιαξ, να παίξει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας και ειδικά εντός έδρας.

Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπάτε Μπόρισοφ, βλέπεις το ζευγάρι και αναρωτιέσαι πως οι Βάσκοι έχασαν στην Λευκορωσία από αυτό το καφενείο. Κρίνεται η 3η θέση που οδηγεί στο Europa League κι εδώ, με τους Βάσκους να την κατακτούν και με ισοπαλία. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε ρόλο η απειρία και η ανετοιμότητα της ομάδας του Βαλβέρδε, που λογικά σήμερα θα κερδίσει. Καμία αξία όμως στον ΑΣΟ του 1,20 ή στον ΑΣΟ από το ημίχρονο που πληρώνει 1,60. Κάτι ψιλά πληρώνει και το OVER 2,5 στο 1,70, με τους Λευκορώσους να έχουν δεχτεί 22 γκολ σε 5 ματς! 9 έφαγαν από την Πόρτο κι άλλα 12 από την Σαχτάρ και μόνο η Αθλέτικ κατάφερε να τους βάλει 1! άμα ανοίξει η κάνουλα πάντως το σκορ μπορεί να πάρει επικές διαστάσεις, αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν και το Σαν Μαμές που έχει και καλή κατηφόρα, άνετα μπορεί να καταπιεί τέτοιες ομάδες. Η' ρίσκο με το 4-6 ΓΚΟΛ στο 2,40 ή το OVER 3,5 στο διαδίκτυο ή πάς παρακάτω.

Μάριμπορ - Σάλκε το επόμενο ματς κι εδώ παίζονται πολλά. Οι Γερμανοί θέλουν μόνο νίκη και ήττα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Τσέλσι για να προκριθούν στην επόμενη φάση, αλλά σε περίπτωση που χάσουν θα μείνουν και εκτός του Europa League! Από την Σλοβενία δεν πέρασε ούτε η Τσέλσι, ούτε η Σπόρτινγκ (1-1 έληξαν και τα 2 παιχνίδια), ενώ το Σάλκε - Μάριμπορ έληξε 1-1 στον πρώτο γύρο. Αν κερδίσουν οι Σλοβένοι, συνεχίζουν στο Europa League και στέλνουν την Σάλκε εκτός Ευρώπης για φέτος. Με τα πολλά, το ΔΙΠΛΟ του 1,65 είναι το λιγότερο αστείο... ΑΣΟΣ ξερός, 1Χ, 1 με draw no bet, 1 με ασιατικό χάντικαπ και ότι άλλο μπορεί να παιχτεί στην κόντρα έχει αξία για μένα.

Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ τώρα. Τουρισμό θα κάνει η Μπάγερν σ' αυτό το ματς, ομάδα όμως τέτοιου διαμετρήματος όπως η γερμανική, θεωρώ πως δεν θα κάτσει να χάσει κιόλας. Οι Ρώσοι ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση, αρκεί να μην κερδίσει η Ρόμα την Σίτι και να κερδίσουν οι ίδιοι. Το ερώτημα είναι βέβαια αν μπορούν να κερδίσουν μέσα στο Μόναχο και προσωπικά πιστεύω  ότι δεν μπορούν. Για να μην χάσουν θα πάνε μπας και συνεχίσουν στο Europa League. Αλλά άντε ας πούμε ότι θέλουν να κερδίσουν, πως θα το καταφέρουν αυτό; παίζοντας την Μπάγερν στα ίσια; Η Ρόμα πήγε να το κάνει αυτό και ξεφτιλίστηκε. Οι πολλοί θα πέσουν με τα  μούτρα εδώ στο OVER 2,5, στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και στο OVER 3,5 περιμένοντας φεστιβάλ γκολ. Εγώ λέω πως αξίζει το ρίσκο στο UNDER 2,5 που πληρώνει μέχρι και 2,85 στο διαδίκτυο ή έστω στο 2-3 ΓΚΟΛ του 2,20, για να μην πω και το 0-1 ΓΚΟΛ που πληρώνει 5,50 απόδοση! (τα 2 τελευταία της Μπάγερν για το πρωτάθλημα ήταν 0-1 ΓΚΟΛ με Χέρτα εκτός και Λεβερκούζεν εντός).

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Champion's League, προγνωστικά Champion's League,
Θα στηθούμε όλοι στις τηλεοράσεις το βράδυ να δούμε το Μπαρτσελόνα - Παρί.  Αμφότερες έχουν προκριθεί και θα παλέψουν για την 1η θέση του ομίλου που θα τους φέρει πιο ευνοϊκό αντίπαλο στην επόμενη φάση. 1,40 ο ΑΣΟΣ της Μπαρτσελόνα λες και παίζει με την Εσπανιόλ. Από την άλλη, ούτε και η Παρί εμπνέει ιδιαίτερα με το κωλοποδόσφαιρο που παίζει. Εγώ λέω πως δεν θα σκυλιάσει καμία από τις 2, αφού μιλάμε για ομάδες που δίνουν πάνω από 60 ματς το χρόνο. Τσίκι τσίκι θα δούμε και πιθανόν άσχημο θέαμα με λίγα γκολ. Η Παρί τουλάχιστον έτσι παίζει στα εκτός έδρας. Σιγά μην βάλει τα πόδια του στη φωτιά ο Μέσι σε ένα τέτοιο παιχνίδι για να κυνηγήσει τάχα μου δήθεν τα ρεκόρ... Η' UNDER 2,5 ή τίποτα εδώ.

Παντελώς αδιάφορο το Πόρτο - Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Πορτογάλους να έχουν προκριθεί σαν 1οι και τους Ουκρανούς σαν 2οι. Η Πόρτο έχει να σκέφτεται και το ντέρμπι με την Μπενφίκα το σαββατοκύριακο, ότι σας φωτίσει ο Θεός εδώ.

Κορμιά θα πέσουν στο Ρόμα - Μάντσεστερ Σίτυ, αφού όποιος κερδίσει λογικά περνάει στην επόμενη φάση. (εκτός αν κάνει το θαύμα η ΤΣΣΚΑ και κερδίσει μέσα στο Μόναχο την Μπάγερν). Από τα ματς που παίζεις μόνο αν είσαι απελπισμένος.

Ολοκληρώνω με το Τσέλσι - Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τ' αγγέλου του νερό δεν δίνει ο Μουρίνιο και δύσκολα θα δούμε χάρες απόψε. Η Σπόρτινγκ θέλει 1 πονταλάκι για να προκριθεί σίγουρα στην επόμενη φάση και θα κατέβει με αυτή τη λογική στο αποψινό ματς. Θα περάσει ακόμα και με ήττα, αρκεί να μην κερδίσει η Σάλκε την Μάριμπορ στη Σλοβενία. Δεν ξέρω αν θα τα κάνουν πλακάκια οι Άγγλοι με τους Πορτογάλους, αν θέλουν όμως οι δεύτεροι να φύγουν με την πρόκριση στις αποσκευές τους από την Αγγλία, μάλλον θα πρέπει να κατέβουν να παίξουν πολύ κλειστά. Κι εδώ με το UNDER 2,5 είμαι, που στον ΟΠΑΠ πληρώνει 1,80, στο διαδίκτυο όμως είναι στο 1,75. Η ισοπαλία στο ημίχρονο επίσης είναι μια επιλογή, αλλά από την στιγμή που δεν πληρώνει και κάτι σπουδαίο, την θεωρώ αρκετά ριψοκίνδυνη. Τελική λύση το 0-1 ΓΚΟΛ που πληρώνει 3,50 στον ΟΠΑΠ και νομίζω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες από όσο δείχνει η απόδοση του.

Δηλαδή εδώ που τα λέμε, η μέρα είναι για τα μπάζα κι εγώ έκατσα κι έγραψα ολόκληρο κατεβατό! Είχα μέρες να γράψω και μου έλειψε, αλλά και οι σκέψεις είναι περισσότερες όταν η μέρα δεν προσφέρεται. Ξαναλέω, πως σήμερα η μέρα ενδείκνυται μόνο για ρίσκο. Κυνηγήστε να πάρετε πολλά με λίγα και αφήστε στην άκρη τις φαβόρες και τα χαμηλά OVER. Χτες το βράδυ ανέβασα το δελτιάκι μου που είχα ρίξει και με χάλασε με το γκολ της Μονακό στο 90'. Όσοι μπήκαν στο facebook και το είδαν θα καταλάβουν πως κάπως έτσι θα κινηθώ και σήμερα.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4 ή 2-3-4

Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ 1 ημίχρονο/1 τελικό 2,35 ΟΠΑΠ
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπάτε Μπόρισοφ 4-6 ΓΚΟΛ 2,40 ΟΠΑΠ
Μάριμπορ - Σάλκε ΑΣΟΣ 4,05 ΟΠΑΠ
Μπάγερν Μ. - ΤΣΣΚΑ UNDER 2,5 2,60 ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2