"ΔΑΓΚΩΝΕΙ" ο Νεγρέδο

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας,
Επιστροφή στις νίκες θέλει η Βαλένθια που αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο την Ράγιο Βαγιεκάνο στο Μεστάγια και βλέπει τον Αλφάρο Νεγρέδο να ξαναβρίσκει την φόρμα του. Βρίσκει ρυθμό η αγία τριάδα της Μπαρτσελόνα (Σουάρεζ, Νεϊμάρ, Μέσσι) και η Χετάφε δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση, αμφίρροπα τα Κόρδοβα - Λεβάντε και Μάλαγα - Θέλτα.



15η αγωνιστική στην Primera Division, πλησιάζουμε στο κλείσιμο του 1ου γύρου και το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 4 ματς.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας,
Βρίσκουν χημεία Σουάρεζ, Μέσσι και Νεϊμάρ
Όσον αφορά το Χετάφε - Μπαρτσελόνα δεν έχω να πω πολλά πράγματα, δύσκολα βλέπω από την ομάδα της Μαδρίτης να κόβει βαθμούς από τους Μπλαουγκράνα, ειδικά τώρα που η τριπλέτα Σουάρεζ-Νεϊμάρ-Μέσσι αρχίζει να βρίσκει ρυθμό μπροστά. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι εξαιρετικό μέχρι σήμερα η Χετάφε προκειμένου να με βάλει σε σκέψεις για την κόντρα του φαβορί.

 Το σημείο της ημέρας έρχεται μάλλον από το Μεστάγια, με την Βαλένθια να υποδέχεται την Βαγιεκάνο. 4 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι νυχτερίδες και βλέπουν την 4η θέση να απομακρύνεται, οπότε δεν υπάρχουν νέα περιθώρια για απώλειες. Βρίσκει ξανά τα πατήματα του ο Αλφάρο Νεγρέδο, που ήταν πολύ καλός στο προηγούμενο παιχνίδι της Βαλένθια με την Γρανάδα εκτός έδρας, πέτυχε το γκολ για την ομάδα του και είχε κι ένα δοκάρι. Να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική κρίση των νυχτερίδων θα προσπαθήσει η Ράγιο, σύμφωνα με δηλώσεις του Πάκο Χέμεθ, δύσκολα βλέπω να φεύγει όμως με κάποιο θετικό αποτέλεσμα απόψε. Τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια των νυχτερίδων ήταν με ομάδες που παίζουν πολύ σφιχτά (Λεβάντε και Γρανάδα εκτός και Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός), ενώ το 4ο ήταν η ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Μεστάγια με 0-1. Απόψε θα βρει χώρους σίγουρα, απέναντι σε μια Ράγιο που παίζει πάντα ανοιχτά και αρκετά συχνά κάνει τραγικά λάθη στην άμυνα. Επιλογή ο ΑΣΟΣ λοιπόν σε απόδοση 1,50 περίπου στο διαδίκτυο κι από κοντά τα πολλά γκολ και το OVER 2,5 στο 1,60.

 Σφιχτό ματς περιμένω στο Κόρδοβα - Λεβάντε, αφού στους πάγκους των 2 ομάδων κάθονται προπονητές με αμυντική φιλοσοφία στο παιχνίδι τους. Από την μια έχουμε τον Τζούκιτς που πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο με την Κόρδοβα μέσα στο Σαν Μαμές την προηγούμενη αγωνιστική και από την άλλη τον Αλκαράθ της Λεβάντε που πάντα παίζει κυνικά, ειδικά εκτός έδρας, κοιτάζοντας πρώτα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Αναμενόμενα χαμηλό εδώ το UNDER 2,5 σε απόδοση 1,50 και λογικά όποια από τις 2 προηγηθεί θα κερδίσει και το παιχνίδι.

 Κλείνω με την Primera Division με το Μάλαγα - Θέλτα, ένα εξίσου αμφίρροπο παιχνίδι με το προηγούμενο, αλλά με διαφορετική φιλοσοφία στις 2 ομάδες. Σαφώς πιο επιθετικής φιλοσοφίας η Μάλαγα με την Θέλτα, που φέτος θα δώσουν μάχη για μια θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Παραδόξως  Θέλτα δεν σκόραρε σε κανένα από τα 4 τελευταία της παιχνίδια, αν και οι αντίπαλοι ήταν βατοί, με εξαίρεση την Ρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική. 5 νίκες και 2 ήττες στα 7 τελευταία της η Μάλαγα, που είναι εξαιρετική το τελευταίο 2μηνο και έχασε μόνο από Ρεάλ εντός και Ατλέτικο Μ. εκτός έδρας. Περιμένω ματς με ρυθμό εδώ και νομίζω πως αξίζει το ρίσκο στο OVER 2,5 που πληρώνει περίπου 2,00 στο διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα, δίκαιες οι τιμές στον ΑΣΟ, η Θέλτα όμως παραμένει μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στο ανοιχτό γήπεδο και το απέδειξε πρόσφατα αυτό με τη νίκη της με 0-1 στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα.

 Φτωχό το πρόγραμμα και στην Segunda, με μόλις 4 παιχνίδια και πρώτο στη σειρά το Μπαρτσελόνα Β' - Μιραντές. Έχει υπογράψει σύμβαση με τους ΜΠΟΥΚ η Μπάρτσα Β' και όταν την βλέπετε σε τιμές φαβορί να τρέχετε μακριά. Όποτε θέλει παίζει, η ομαδικότητα απουσιάζει από το λεξιλόγιο των πιτσιρικάδων της και ο καθένας παίζει για πάρτι του. Κοιμήθηκε ο Θεός την προηγούμενη αγωνιστική και πέρασε με 0-1 από την έδρα της Χιρόνα, χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Άλεν Χαλίλοβιτς που διέσχισε τα 2/3 του γηπέδου. Ομάδα που ξεχειλίζει από τσαμπουκά η Μιραντές, κέρδισε με το "έτσι θέλω" την Οσασούνα με 1-0, αν και η φιλοξενούμενη δίκαια διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι προς το τέλος του αγώνα. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για την Μιραντές, όλες με 1-0 και απομακρύνθηκε έτσι 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.



Από την μία λοιπόν έχουμε την ομάδα περιοδεύων θίασο της κατηγορίας και από την άλλη την Μιραντές του εργατικότατου Κάρλος Τεράθα που έχει φάει με το κουτάλι τις μικρές κατηγορίες και ξέρει  να παρκάρει καλά το λεωφορείο μπροστά στην εστία, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ΔΙΠΛΟ ή τίποτα με λίγα λόγια σ' αυτό το παιχνίδι και πάμε στο επόμενο.

Την ίδια ώρα διεξάγεται και το Ράσινγκ Σανταντέρ - Χιχόν και τους γηπεδούχους να φιλοδοξούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα σπάσει το αήττητο της Σπόρτινγκ. Χωρίς τον Κονέ η Ράσινγκ μοιάζει με φαγητό χωρίς αλάτι πάντως, αφού ουσιαστικά δεν μπορεί ούτε να κερδίσει αλλά πολλές φορές να πετύχει και γκολ ακόμα. Στην Χιχόν ο Αμπελάρδο έχει βρει την συνταγή φαίνεται που αρμόζει σ' αυτή την κατηγορία, με πολύ τρέξιμο και καλή φυσική κατάσταση από το νεαρό του σύνολο. Την προηγούμενη αγωνιστική χρειάστηκε και την συνδρομή της διαιτησίας πάντως, για να πάρει τους 3 βαθμούς στο παιχνίδι με την Λούγκο, όταν στην τελευταία φάση του αγώνα ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ των φιλοξενούμενων, σαν επιθετικό φάουλ. Δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Χιχόν, αν και δείχνει ότι έχει αποκτήσει μέταλλο σαν ομάδα κι εκεί οφείλεται άλλωστε το μεγάλο αήττητο σερί που τρέχει από την αρχή της σεζόν. Ξέρει να πατάει κάτω την μπάλα η Ράσινγκ, δεν της πάνε τα ματς όμως πολλές φορές και μόνο αν έπαιζε ο Κονέ μπροστά θα σκεφτόμουν σοβαρά τον ΑΣΟ. Πιο κοντά στην ισοπαλία είμαι, αλλά θα προσπεράσω...

Στο Άντσο Κάρο τώρα, η Λούγκο υποδέχεται την Μπέτις, η οποία βάσει ρόστερ θα έπρεπε να κάνει περίπατο στην κατηγορία, αλλά προς το παρόν κινείται στην μετριότητα. Αήττητη η Λούγκο εντός έδρας, πάντα παίζει καλά μπροστά στο κοινό της και ουσιαστικά εκεί στηρίζεται για να την βγάζει καθαρή κάθε χρόνο. Η Μπέτις συνεχίζει να είναι σε αναζήτηση προπονητή πάντως και για ακόμα ένα παιχνίδι θα κάτσει στον πάγκο της ο στρατιώτης  του συλλόγου Χουάν Μερίνο. Δεν βγάζω άκρη σ'΄αυτό το παιχνίδι, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Μπέτις ακόμα παρά τις 2 συνεχόμενες νίκες, θα την κοντράρει στα ίσια η Λούγκο, τα πάντα είναι πιθανά εδώ.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας,
Συνεχίζει απτόητος στα 39 του
ο Χουάν Κάρλος Βαλερόν της Λας Πάλμας
Κλείνω με το Ουέλβα - Λας Πάλμας, ένα παιχνίδι με λογικό φαβορί και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι. Η Ουέλβα ξεκίνησε και φέτος εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, έχει πέσει πολύ όμως το τελευταίο διάστημα και χαρακτηριστικό είναι πως μετράει μόλις 1 νίκη στα 8 τελευταία της παιχνίδια και 3 συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρει μάλιστα στα πιο πρόσφατα. Η Λας Πάλμας έχει συμπληρώσει 10 παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, έχασε μόνο από την Τενερίφη φέτος στο τοπικό ντέρμπι των Κανάριων νήσων και δικαίως οδηγεί την κούρσα. Εκτός έδρας βέβαια παίζει πιο συντηρητικά, όπως κάνουν άλλωστε σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας. Γεμάτη προβλήματα η Ουέλβα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά (διαμαρτύρονται πολλοί παίκτες της που έχουν να λαμβάνουν χρήματα από πέρυσι), απέναντι στην σοβαρή κατά γενική ομολογία Λας Πάλμας. Δεν έχω καμία ένσταση για το ΔΙΠΛΟ, το οποίο παίζεται στην δίκαια απόδοση του 2,30.

Λίγα πράγματα για σήμερα Σάββατο από τις 2 ισπανικές λίγκες, ούτε αύριο το πρόγραμμα κρύβει καλές ευκαιρίες με μια πρώτη ματιά που έριξα και δεν θα κρατήσω πολλά.

Από την Primera Division:

Βαλένθια - Ράγιο Βαγιεκάνο ΑΣΟΣ 1,47 & OVER 2,5 1,60 STOIXIMAN
Μάλαγα - Θέλτα OVER 2,5 2,05 STOIXIMAN

Από την Segunda Division:

Ουέλβα - Λας  Πάλμας ΔΙΠΛΟ 2,30 STOIXIMAN
Μπαρτσελόνα Β' - Μιραντές ΔΙΠΛΟ 4,20 STOIXIMAN

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2