Με σημαντικές απουσίες η Ατλέτικο στο Σαν Μαμές

Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας, στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος,
Χωρίς Κόκε και Μάντζουκιτς θα παραταχθεί απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σαν Μαμές, αφού οι 2 παίκτες έχουν συμπληρώσει κάρτες. Σημαντικά παιχνίδια για Έλτσε και Γρανάδα που βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης και ένας αστείος ΑΣΟΣ στο παιχνίδι Βιγιαρεάλ - Λα Κορούνια. Στην Segunda Division έχουμε 6 παιχνίδια στο πρόγραμμα και ξεχωρίζει ο ΑΣΟΣ της Αλμπαθέτε στο παιχνίδι με την Γιαγκοστέρα.



Ξεκινάω με Primera Division όπως πάντα και το μεσημεριανό παιχνίδι Βιγιαρεάλ - Λα Κορούνια. Έκανε ένα καλό σερί το κίτρινο υποβρύχιο και αναρριχήθηκε στην βαθμολογία, μπαίνοντας ξανά στο κόλπο διεκδίκησης της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champion's League της επόμενης περιόδου. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν μπορεί να δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση το 1,33 του ΑΣΟΥ (1,25 στον ΟΠΑΠ), όταν αντίπαλος είναι η Λα Κορούνια που πρέπει να φτύσεις αίμα για να την κερδίσεις το τελευταίο 2μηνο. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά μέχρι εκεί. 6/7 UNDER 2,5 τα πιο πρόσφατα της Ντέπορ που θα κλειστεί πίσω και μπορεί τουλάχιστον αν χάσει, να κρατήσει το σκορ χαμηλά, όπως το έκανε και πρόσφατα στο Βιθέντε Καλντερόν (ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο). Δεν είναι η Βιγιαρεάλ η ομάδα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της και μόνο στο UNDER 2,5 του 2,20 βρίσκω κάποια αξία. Αυτά για όσους παίξουν κάναν ΑΣΟ και στο τέλος δουν κάνα 0-0 και τραβάνε τα βυζιά τους.

11 παιχνίδια χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Γρανάδα, που έχει να κερδίσει από τον Σεπτέμβριο και παίζει μάλλον τα ρέστα της σήμερα με την Χετάφε. Αν δεν κερδίσει ίσως προκύψει θέμα με τον Χοακίν Καπαρός, ο οποίος ήρθε μετά Βαΐων και κλάδων το καλοκαίρι στην ομάδα, αλλά είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορεί να στρώσει μια κατάσταση. Μόλις 9 τέρματα έχει πετύχει η Γρανάδα στο πρωτάθλημα, μακράν η χειρότερη επίθεση, ίσως μια από τις χειρότερες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ούτε η Χετάφε είναι σε καλό φεγγάρι πάντως, έχοντας συμπληρώσει 5 παιχνίδια χωρίς νίκη, με 11 γκολ στο ενεργητικό της (2 περισσότερα από την Γρανάδα δηλαδή) και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Το άγχος είναι με τους γηπεδούχους πάντως, σε ένα παιχνίδι που θα ευχηθώ απλά καλή τύχη σε όποιον ασχοληθεί.

Ότι ισχύει για την Γρανάδα, ισχύει και για την Έλτσε στο παιχνίδι με την Μάλαγα. Ξεγυμνώθηκε μεταγραφικά το καλοκαίρι και τώρα τρέχει και δεν φτάνει, όντας ουραγός στην βαθμολογία. Αθόρυβα σκαρφαλώνει στην βαθμολογία η Μάλαγα, έχοντας 6 νίκες στα 8 τελευταία της παιχνίδια και βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την 4η Σεβίλλη. Αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ίσως κάνουμε λόγο για μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν, η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου πάντως, είναι μέσα στις δυνατότητες της. Η λογική λέει ότι περιμένουμε λίγα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με το UNDER 2,5 να πληρώνει όμως μόλις 1,57. Κάτι άλλο δεν βλέπω και πάμε παρακάτω.

Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας, στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος,
Χωρίς Μάντζουκιτς η Ατλέτικο στο Σαν Μαμές απόψε.
Το παιχνίδι της ημέρας είναι σίγουρα το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχτισε καλό σερί η Αθλέτικ (με εξαίρεση το παιχνίδι με την Κόρδοβα και την ήττα με 0-1) και βρήκε πάλι τον δρόμο της στο πρωτάθλημα. Οι περσινές επιτυχίες δύσκολα θα έρθουν, το τρένο της Ευρώπης το προλαβαίνει όμως, έστω και την έξοδο στο Europa League. Η Ατλέτικο γνώρισε ήττα σοκ από την Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή που καταλαμβάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Για το σημερινό παιχνίδι ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κόκε και Μάντζουκιτς που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Περιμένω παιχνίδι τακτικής από τους 2 προπονητές και μια καλή επιλογή είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο. Πιθανή και η ισοπαλία στο 90λεπτο, σύμφωνα με το στυλ των 2 ομάδων και με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και από τις 2.

Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας, στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος,
Στην Segunda τώρα, εκεί όπου έχουμε 6 παιχνίδια και τα 2 εξ αυτών διεξάγονται το μεσημέρι. Το πρώτο είναι το Μπέτις - Σανταντέρ στις 13:00 και ένα τέταρτο αργότερα ξεκινάει το Αλμπαθέτε - Γιαγκοστέρα. 3 συνεχόμενες νίκες για την Μπέτις, χωρίς να δεχτεί γκολ και ίσως να λέει κάτι αυτό, αν και η νίκη της με 0-1 στην έδρα της Λούγκο την προηγούμενη αγωνιστική ήταν αρκετά τυχερή. Για ακόμα ένα παιχνίδι η Ράσινγκ έκανε πολλές ευκαιρίες, έμεινε όμως στο 1-1 με την Χιχόν εντός έδρας. Έτσι συμπλήρωσε 3 παιχνίδια χωρίς νίκη και παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Χαμηλός ο ΑΣΟΣ, ο οποίος δικαιολογείται περισσότερο λόγω του ονόματος της Μπέτις, παρά της εικόνας που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Είχα μαρκάρει το UNDER 2,5 εδώ, είδα όμως το 1,75 και άλλαξα γνώμη. Το διάβασε καλά το παιχνίδι ο ΜΠΟΥΚ και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Το σημείο της ημέρας είναι ο ΑΣΟΣ της Αλμπαθέτε στο παιχνίδι με την Γιαγκοστέρα. Μπορεί να κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική την Πονφεραντίνα εντός έδρας, βρήκαν όμως μπροστά τους μια ομάδα με αστεία αμυντική λειτουργία. Ουραγός η Αλμπαθέτε, αλλά παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από την σημερινή της αντίπαλο και χρειάζεται άμεσα τους 3 βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πάτο. Στο 1,90 παίζεται ο ΑΣΟΣ, αλλά να έχουμε υπόψη ότι η Γιαγκοστέρα θα παρκάρει το λεωφορείο μπροστά στην εστία της. Μπροστά την θεωρώ ακίνδυνη (συνήθως με στημένα απειλεί, εκτός αν βρει πάλι μπροστά της καμιά αστεία άμυνα). Στο χέρι της Αλμπαθέτε είναι το παιχνίδι.

Αήττητη θέλει να κλείσει την σεζόν η Χιχόν, που με 8 νίκες και 9 ισοπαλίες βρίσκεται στην 2η θέση. Σε καλό μομέντουμ και η Αλκορκόν, τρέχει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων και περιμένω πραγματική μάΧη εδώ. Πρώτο σημείο η ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά αμφίρροπο, ανάμεσα σε 2 ομάδες με πολύ καλή φυσική κατάσταση, ίσως οι καλύτερες σε αυτόν τον τομέα στο πρωτάθλημα.

Ακόμα ένα φαβορί έχουμε στο Λεγκανές - Ουέλβα, με τον ΑΣΟ των γηπεδούχων να προσφέρεται στο 1,85. Αγωνιστικά δεν στέκει αυτή η απόδοση και μάλλον έχει επηρεαστεί από τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Ουέλβα, η οποία χρωστάει μισθούς αρκετών μηνών σε πολλούς παίκτες της. Όσες ομάδες επισκέφτηκαν την έδρα της Λεγκανές υπέφεραν, ήθελα τον ΑΣΟ όμως σε τιμές πάνω από 2,00 για να τον ποντάρω.

Primera Division, Segunda Division, προγνωστικά Ισπανίας, στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος,
Μετά τον Μπανιάκ, βρήκαμε κι άλλο γκαφατζή
 στην άμυνα της Μπάρτσα Β',
 τον Πορτογάλο με αφρικανικές Ρίζες, Έντγκαρ Λε.
Την βόμβα της ημέρας θα την πετάξω στο παιχνίδι της Βαγιαδολίδ με την Μπαρτσελόνα Β'. Κάνει κοιλιά η Βαγιαδολίδ, η οποία έχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία της 6 παιχνίδια και ήταν για ακόμα μια φορά κακή στο προηγούμενο της παιχνίδι με την Οσασούνα εκτός έδρας (ήττα με 2-1). Ομάδα ανέκδοτο η Μπαρτσελόνα Β΄, σε τέτοιες αποδόσεις όμως πάντα την κυνηγάω... Στο προηγούμενο της παιχνίδι την κόντραρα και δικαιώθηκα, αφού ηττήθηκε με 1-3 από την Μιραντές. Μπορεί να έχασε και πάνω από 15 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, είχε δοκάρια, την συντριπτική υπεροχή στο παιχνίδι, αλλά γελάει ο κόσμος με κάτι Αφρικανούς που έχει πίσω στην άμυνα. Όταν της βγαίνουν οι φάσεις πάντως μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας, ακόμα και με 5-3. Θα πάω με την έκπληξη εδώ και το ΔΙΠΛΟ που πληρώνει 5,00!

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το Λας Πάλμας - Οσασούνα, ένα ματς πολύ καλά διαβασμένο στον ΑΣΟ, αφού οι ΜΠΟΥΚ δεν έφαγαν πρόλογο από τη νίκη της Οσασούνα επί της Βαγιαδολίδ την προηγούμενη αγωνιστική. Δίκαιο φαβορί η Λας Πάλμας, που καταλαμβάνει και δίκαια την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, παίζοντας ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής. Στο 1,65 πάντως που προσφέρεται ο ΑΣΟΣ δεν μπορώ να κάνω συζήτηση, καθώς το έχω ξαναγράψει, τέτοιες αποδόσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν παίζονται.

Από την Primera Division:

Βιγιαρεάλ - Λα Κορούνια UNDER 2,5 2,20
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης Χ ημίχρονο 1,95

Από την Segunda Division:

Αλμπαθέτε - Γιαγκοστέρα ΑΣΟΣ 1,90
Σπόρτινγκ Χιχόν - Αλκορκόν Χ 3,30
Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα Β' ΔΙΠΛΟ 5,00

* Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2