Στην Ελλάδα παίζουν πρέφα, στην Αγγλία ποδόσφαιρο

Αυτές τις κατά τ' άλλα "άγιες μέρες" την τιμητική του έχει ο τζόγος, αφού είτε λόγω παράδοσης, για "το καλό" του χρόνου που λέγανε και οι παλιοί, είτε επειδή η τσέπες συνηθίζεται να είναι περισσότερο γεμάτες, όλοι θα ρίξουνε το κατιτίς τους. Στην Ελλάδα αγοράζουμε λαχεία, μπουκάρουμε στα καζίνα, και πολλοί παίζουν χαρτιά στα καφενεία που μετατρέπονται σε χαρτοπαιχτικές λέσχες. Στην Αγγλία παίζουν ποδόσφαιρο (δεν ξέρω αν βάζουν να τρέχουν τα άλογα και τα σκυλιά εκεί επίσης) και το ενδιαφέρον του κόσμου, στοιχηματικά μιλώντας πάντα, επικεντρώνεται κυρίως εκεί.


Boxing Day λοιπόν, μια μέρα που ο άσχετος θα νομίσει ότι πρόκειται για μεγάλο πυγμαχικό event, ουσιαστικά όμως πρόκειται για την ανταλλαγή των δώρων που συνηθίζουν να κάνουν οι έχοντες (τα αφεντικά των επιχειρήσεων στις περισσότερες των περιπτώσεων) στους μη έχοντες (τους υπαλλήλους των εταιρειών κυρίως, αλλά και τους φτωχούς γενικότερα). Εξ' ου και το Boxing, από το Box, το κουτί δηλαδή που τυλίγουν τα δώρα, όπως αυτό που κρατούσε ο Χαχανούλης στα Στρουμφάκια.

Δώρα θα λάβουν οι εργαζόμενοι και οι μη προνομιούχοι πολίτες στο νησί, δώρα περιμένω να λάβουμε κι εμείς σαν τζογαδόροι σήμερα (αφού στην Ελλάδα τα δώρα κόπηκαν μέσα στην κρίση και τα παίρνουν μόνο οι έχοντες). Αν και δεν ασχολούμαι σε μεγάλο βαθμό με το αγγλικό ποδόσφαιρο και σπανίως γράφω, την σημερινή ημέρα θα ποντάρω κι εγώ κάτι, όπως οι περισσότεροι από εσάς, συν το γεγονός ότι μου έχει αφήσει πολλές καλές αναμνήσεις στο παρελθόν.

Το επταήμερο αυτό που ξεκινάει από σήμερα μέχρι και την πρωτοχρονιά συμβαίνουν πάντα αρκετές εκπλήξεις στο νησί και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότερες ομάδες θα δώσουν 3 αγώνες μέσα σε αυτό το διάστημα, χώρια που αρκετά στομάχια θα είναι ακόμα γεμάτα από τα φαγιά και πολλοί παίκτες (επαγγελματίες ή μη), δύσκολα θα αποφύγουν τις κραιπάλες.

Καλό διάβασμα των αγώνων λοιπών και εκτός από την φόρμα και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, ας έχετε υπόψη και τα παραπάνω.

Από την δικιά μου μελέτη στα σημερινά παιχνίδια, δεν προέκυψε κάτι συνταρακτικό, όσον αφορά τις αποδόσεις τουλάχιστον και περιμένω να σκάσουν περισσότερες εκπλήξεις μάλλον το Σαββατοκύριακο ή την πρωτοχρονιά.

4 ματς ξεχώρισα και θα συνεχίσω το παιχνίδι μου με τις ΔΥΑΔΕΣ που ήταν αποδοτικό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μεσαία σημεία όλα τους, πάνω από 2,00 απόδοση και βαστάω καραούλι για τις επόμενες ημέρες.

Τα πρώτα 2 είναι ο ΑΣΟΣ της Μόρκαμ στο ματς με την Καρλάιλ που τον πέτυχα στο 2,70 και το ΔΙΠΛΟ της πρωτοπόρου στην Κόνφερενς Μπαρνέτ μέσα στην έδρα της Όλντερσοτ. Σ' αυτά τα 2 παιχνίδια πηγαίνω ξεκάθαρα με την φόρμα των ομάδων, παρά τα όσα έγραψα πιο πάνω. Ο λόγος; καλές αποδόσεις που βγάζουν μάτι και ποντάρω σε 2 ομάδες που είναι και πιο ψηλά στη βαθμολογία από τις αντιπάλους τους αλλά και συνολικά πολύ πιο αξιόπιστες.

Στη δεύτερη ΔΥΑΔΑ θα πάω με τον ΑΣΟ της Λιντς σε Draw No Bet και τον ΑΣΟ της Μπέρμιγχαμ επίσης με Draw No Bet. Η Γουίγκαν τρέχει ένα σερί 8 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (6 ήττες και 2 ισοπαλίες) και το Έλαντ Ρόουντ είναι η δύναμη της Λιντς και φέτος. Σε αποδόσεις αυτσάιντερ ο ΑΣΟΣ, πήρα και την κάλυψη στην ισοπαλία (μου επιστρέφεται το ποντάρισμα στην περίπτωση που έρθει ισόπαλο το παιχνίδι) σε απόδοση 2,00. Πιο δύσκολη η αποστολή της Μπέρμιγχαμ με αντίπαλο την Ντέρμπι Κάουντι, η γηπεδούχοι όμως έχουν μόνο 1 ήττα στα τελευταία τους 8 παιχνίδια για το πρωτάθλημα (5-2-1 ρεκόρ) και έχουν δεχτεί 4 γκολ σ' αυτά τα ματς. Αυτά σε συνδυασμό με τις 2 ήττες στα 2 τελευταία εκτός έδρας της  Ντέρμπι μου αρκούν για να κρατήσω τον ΑΣΟ με κάλυψη στην ισοπαλία.

Αυτό θα είναι το ποντάρισμα μου για σήμερα αν και κρυφοκοίταξα Γουεστ Χαμ (υπερβολή το 10,00 απόδοση στο ΔΙΠΛΟ για μια ομάδα με μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 παιχνίδια), και Φούλαμ (υπερβολικές οι τιμές στο ΔΙΠΛΟ, όσο κι αν δείχνει άτρωτη η Μπόρνμουθ αυτή τη στιγμή).

Δεν μου κάθεται να κυνηγήσω εκπλήξεις σήμερα, θα δω πως θα πάει και υπάρχει και η Κυριακή με την πρωτοχρονιά στην συνέχεια, ίσως έχω την έμπνευση τότε.

Δυάδα Νο1

Μόρκαμ - Καρλάιλ ΑΣΟΣ 2,70
Όλντερσοτ - Μπαρνέτ ΔΙΠΛΟ 2,10

Δυάδα Νο2

Λιντς - Γουίγκαν ΑΣΟΣ με Draw No Bet 2,00
Μπέρμιγχαμ - Ντέρμπι ΑΣΟΣ με Draw No Bet 2,25

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2