ΔΥΑΔΑΣ το ανάγνωσμα...

Συνεχίζοντας την στρατηγική που χάραξα από χτες, ποντάρισμα σε 3 ΔΥΑΔΕΣ σήμερα Σάββατο προσδοκώντας το κέρδος από εδώ και πέρα. Ο στόχος είναι 2 ΔΥΑΔΕΣ στις 5 και η 1 πέρασε εχτές κι έτσι τα χρήματα μου ήδη έχουν εξασφαλιστεί. Ότι βγει σήμερα είναι κέρδος.












3/4 στα χτεσινά, έσπασε μόνο η Φορτούνα με την Ουνιόν στην Β' Γερμανίας, σε ένα ματς που είχε πάρα πολλές φάσεις στις 2 εστίες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα. Πάρτι έγινε στο Τρουά - Χάβρη και το Έμεν - Βααλβάικ, με τα τελικά 3-2 και 5-3 να μιλάνε από μόνα τους. Όσοι δεν διάβασαν το χτεσινό άρθρο μπορούν να το ξαναρίξουν μια ματιά ΕΔΩ

Στα σημερινά τώρα, όπως έγραψα και στην εισαγωγή, 3 ΔΥΑΔΕΣ έχω επιλέξει και θέλω απλά να κάτσει 1 για να έχω κέρδος. Με τις αποδόσεις που παίζω (όλα τα παιχνίδια είναι από 2,00 απόδοση και πάνω), αρκούν 2 ΔΥΑΔΕΣ στις 5 για να έχει κάποιος κέρδος.

Το μεσημεράκι έχω κρατήσει το ΔΙΠΛΟ της Τρουά στην έδρα της Αρλ για την Β' Γαλλίας. Ουραγός η Αρλ με 10 ήττες στα 11 τελευταία της παιχνίδια, ενώ η Τρουά βρίσκεται στη 2η θέση και έχει την ευκαιρία με νίκη να πιάσει την Ντιζόν στην κορυφή. Ελπίζω να μην αναστηθεί σήμερα η Αρλ!
Αυτό το ματς το συνδυάζω με το OVER 3,5 στο Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ομάδα του όσα βάλουμε κι όσα φάμε η Άιντραχτ και αρκεί να δει κανείς τα στατιστικά της για να καταλάβει του λόγου το αληθές. Τέρματα 33-33 και OVER 3,5 τα 11/16 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στοιχειωδώς σοβαρή να είναι η Λεβερκούζεν θα το βγάλει και μόνη της το OVER 3,5 σε απόδοση 2,00. Αν κι εδώ που τα λέμε δεν με νοιάζει, ας τα βάλει όποιος να 'ναι, γκολ να δει το μάτι μας θέλω εδώ.

2 OVER 2,5 έχω κρατήσει και από την Serie B και τα ματς που γίνονται στις 16:00 το απόγευμα.  Βαρέζε - Κροτόνε το πρώτο  και Κατάνια - Μπρέσια το 2ο.
Το Βαρέζε - Κροτόνε είναι εξάποντο παραμονής με τις 2 ομάδες να έχουν άμυνες τρυπητήρια. 7/11 OVER 2,5 η Βαρέζε στα τελευταία της, 9/11 η Κροτόνε και ελπίζω να προσθέσουν ακόμα ένα στην συλλογή τους.
Κάτι ανάλογο ισχύει και με το Κατάνια - Μπρέσια που είναι επίσης μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και την γηπεδούχο να έχει φέρει 7/9 OVER 2,5 εντός έδρας, ενώ η Μπρέσια από την πλευρά της 5/8 OVER 2,5 στα πιο πρόσφατα της. 2 OVER 2,5 λοιπόν καλοπληρωμένα σε τιμές πάνω από 2,00 κι εδώ.

Κλείνω με την ισπανική μου ΔΥΑΔΑ που κι εδώ έχει να κάνει με γκολ. 2 OVER 2,5 κι εδώ με πρώτο το Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ και 2ο το Πονφεραντίνα - Μαγιόρκα. Σχετικά με τα 2 αυτά παιχνίδια αλλά και όλα τα υπόλοιπα από Primera και Segunda Division, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

ΔΥΑΔΑ Νο1

Αρλ - Τρουά ΔΙΠΛΟ 2,05
Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρ. OVER 3,5 2,00

ΔΥΑΔΑ Νο2

Βαρέζε - Κροτόνε OVER 2,5 2,00
Κατάνια - Μπρέσια OVER 2,5 2,05

ΔΥΑΔΑ Νο3

Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ OVER 2,5 1,95
Πονφεραντίνα - Μαγιόρκα OVER 2,5 2,05

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Άντε και καλή μας επιτυχία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2