Κίτρινο... Τρένο, με 10 επαγγελματίες στην αποστολή η Οσασούνα

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Με φόρα έχει μπει η Βιγιαρεάλ στο 2015, από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Primera Division, τρέχει αήττητο σερί 7 αγώνων και συνδυάζει την ουσία με ελκυστικό ποδόσφαιρο. Γρουσούζικο το ίδιο νούμερο για την Θέλτα που έχει συμπληρώσει 7 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και 7 χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα και φιλοξενεί σήμερα την ανεβασμένη ψυχολογικά Βαλένθια. Στη Segunda, με 10 επαγγελματίες στην αποστολή ταξίδεψε η Οσασούνα για το ματς με την Ουέλβα.




Λίγο πολύ έδωσα το στίγμα στην εισαγωγή, σχετικά με τις σημερινές μου επιλογές στην Primera Division. 18η αγωνιστική, προτελευταία του 1ου γύρου, με 4 αγώνες στο πρόγραμμα και αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της Ρεάλ με την Εσπανιόλ, τότε μας μένουν 3 στο χέρι, αλλά άκρως ενδιαφέροντες.

Ρεάλ - Εσπανιόλ: Από 2 συνεχόμενες σφαλιάρες έρχεται η Ρεάλ, 1 στο πρωτάθλημα από την Βαλένθια και 1 από την Ατλέτικο στο κύπελλο και το κόβω εξαιρετικά δύσκολο να τριτώνει το κακό. Πόσο μάλλον όταν έχει απέναντι της την αναιμική Εσπανιόλ, η οποία δεν δείχνει ικανή για αποτέλεσμα στο Μπερναμπέου. 1 και κάτι ψίχουλα πληρώνει ο ΑΣΟΣ, το αυτό και το OVER 2,5 και μόνο το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ παρουσιάζει ενδιαφέρον για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Μάλαγα - Βιγιαρεάλ: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε 2 ομάδες που κυνηγούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχουμε στο Ροσαλέδα, με την Μάλαγα να υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς εντός έδρας για την Μάλαγα και αντιστοίχως το 2 συνεχόμενο εκτός έδρας για την Βιγιαρεάλ. Σε καλύτερή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, που δείχνουν πιο ικανοί αυτή τη στιγμή ότι μπορούν να αμφισβητήσουν Βαλένθια και Σεβίλλη και να μπουν σφήνα για την κατάληψη της 4ης θέσης. Την Τετάρτη για το κύπελλο η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε την Σοσιεδάδ στο Μαδριγάλ, σε ένα ματς που είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο από την αρχή του παιχνιδιού και το τελικό 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του αγώνα, με το κίτρινο υποβρύχιο να είναι κατά πολύ καλύτερο του αντιπάλου. Θα γίνει μάχη εδώ, η Μάλαγα φέτος είναι ανανεωμένη και ένα σκαλί πάνω σε σχέση με την περυσινή της ομάδα, το μομέντουμ όμως δείχνει προς τα δεξιά. Στο 2,50 κυκλοφορεί το ΔΙΠΛΟ και θα είναι στις επιλογές μου.

Θέλτα - Βαλένθια: Στη Θέλτα περιμένουν το Νολίτο σαν Μεσσία να τους βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο και κυρίως να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και το δημιουργικό παιχνίδι. Ο Ισπανός μέσος είναι έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι, δεν θα έχει όμως καθόλου εύκολο έργο η ομάδα του απέναντι στην ανεβασμένη Βαλένθια. Στοιχεία που την καθιέρωσαν στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων έβγαλε η Βαλένθια στο προηγούμενο της ματς με την Ρεάλ εντός έδρας, το οποίο και κέρδισε με 2-1. Ευφορία στο στρατόπεδο των νυχτερίδων, που πέρασαν στην 4η θέση και πλησιάζουν στον βασικό τους στόχο που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Champion's League. Φειδωλός στις δηλώσεις του ο Νούνο Σάντος, προπονητής της Βαλένθια, που πιστεύει ότι τα πρόσφατα αποτελέσματα της Θέλτα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική της δυναμική σαν ομάδα. Κάτι ανάλογο πιστεύουν και οι ΜΠΟΥΚ, αφού το σετ των αποδόσεων είναι κομμένο και ραμμένο στη μέση. Περιμένω ανοιχτό ματς εδώ, αφού η Θέλτα και λόγω του ονόματος του αντιπάλου, αλλά και λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας στο σκοράρισμα, περιμένω να σκυλιάσει και να τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο. Δεν κλείνεται  η Βαλένθια, που και να το κάνει, μπορεί άνετα να παίξει στο χώρο και να βρει επίσης δίχτυα. Θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ και το OVER 2,5 στο ικανοποιητικό 2,00.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Ο Κίκε Φλόρες είναι ο νέος τεχνικός της Χετάφε.
Εϊμπάρ - Χετάφε: Στο καμάρι των Βάσκων τώρα, που φέτος δεν είναι η Αθλέτικ του Μπιλμπάο αλλά η σταχτοπούτα του πρωταθλήματος Εϊμπάρ. Την προηγούμενη αγωνιστική την πίστεψα και με δικαίωσε με το ΔΙΠΛΟ μέσα στο Κορνέγια ελ πρατ επί της Εσπανιόλ και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, δείχνει ότι θα σωθεί άνετα φέτος. Ήχησαν οι καμπάνες στην Χετάφε, που θυμίζει φαγητό χωρίς αλάτι το τελευταίο διάστημα και το μάρμαρο για το αρνητικό σερί της ομάδας πλήρωσε, όπως συνηθίζεται άλλωστε ο προπονητής. Νέο πρόσωπο στον πάγκο ο Ισπανός Κίκε Φλόρες ο οποίος είχε μια επιτυχημένη διετία με την Ατλέτικο Μαδρίτης (2009-11), όταν και κατέκτησε το Europa League, το ευρωπαϊκό Super Cup και έφτασε και μέχρι τον τελικό του Copa del Rey. Όλα αυτά πριν πάρει τον δρόμο για τα Αραβικά Εμιράτα και να κολλήσει μερικά ένσημα εκεί για μερικά χρόνια. Ντεμπούτο έκανε μεσοβδόμαδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλμερία για το κύπελλο που έληξε ισόπαλο με 1-1. Θα έπαιζα τον ΑΣΟ της Εϊμπάρ με κλειστά μάτια αν δεν υπήρχε η αλλαγή στον πάγκο της Χετάφε, επιφυλάσσομαι όμως τώρα, αφού όπως είναι γνωστό, πάντα ένας νέος προπονητής φέρνει καινούριο αέρα. Θα κρατήσω αποστάσεις εδώ.

Λεγκανές - Μπαρτσελόνα Β': Στη Segunda Division και ξεκινώ τις αναλύσεις από το Λεγκανές - Μπαρτσελόνα Β'. Το πάλεψε η Λεγκανές στο Ελ Σαδάρ, προηγήθηκε της Οσασούνα με 0-1 και θα μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, ήταν καλή όμως μόνο σε 60 λεπτά του παιχνιδιού και λύγισε στο τελευταίο μισάωρο των γηπεδούχων, που πίεζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά χωρίς να κάνουν τις μεγάλες φάσεις. Συνεχίζεται η κατρακύλα για την Μπαρτσελόνα Β' που έχει πέσει στην 18η θέση της βαθμολογίας, 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Κοιμισμένη στην άμυνα όπως πάντα, δέχτηκε δύο αστεία γκολ από την Λας Πάλμας και ηττήθηκε με 0-2 στο προηγούμενο της παιχνίδι. ΑΣΟ έβλεπα μέχρι που είδα την απόδοση του 1,70 και άλλαξα γνώμη. Καλύτερη ομάδα η Λεγκανές δεν το συζητώ και πάνω απ' όλα ΟΜΑΔΑ, σε σχέση με τα πιτσιρίκια της Μπαρτσελόνα Β', που φέτος δείχνουν ότι παίζουν για την πάρτι τους ο καθένας. Προτιμότερο το OVER 2,5 του 1,85, αν και σαν απόδοση για ματς της Segunda δεν μπορώ να πω ότι είναι και ελκυστική, αλλά ένα ματς της Μπαρτσελόνα Β' δεν θέλει και πολύ για να εξελιχθεί σε φεστιβάλ γκολ.

Αλμπαθέτε - Λούγκο: Η κατρακύλα συνεχίζεται και για την Αλμπαθέτε, η οποία έχει πιάσει πάτο στη βαθμολογία εδώ και κάνα μήνα και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Αντίπαλος της η Λούγκο σήμερα, που εκτός έδρας σπάνια να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία και συνήθως περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Δύσκολο ματς για προγνωστικά, με την μεν Αλμπαθέτε να έχει άμυνα χωνί, αλλά και την Λούγκο από την άλλη να είναι ανάξια εμπιστοσύνης πλέον για μένα, ειδικά μετά το 6-6 προ 2 εβδομάδων με τη Νουμάνθια στο Παχαρίτος. Άλλες 2 φορές φέτος η ομάδα του Σετιέν έφερε κωλάδικα αποτελέσματα, ένα 3-3 με την Σαραγόσα και ένα 4-3 με την Οσασούνα και μιλάμε για μια ομάδα που σε 11 από τα 19 της παιχνίδια έχουν σημειωθεί 0-1 ΓΚΟΛ. Και αγωνιστικά να το πιάσω το ματς πάντως, δεν με πείθει ούτε η μία ούτε η άλλη.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Ο κύριος με την πλούσια χαίτη ονόματι Utz Claasen
 είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Μαγιόρκα.
Χιρόνα - Μαγιόρκα: Περισσότερο με πείθει η Χιρόνα, που κρατάει γερά και δείχνει ότι έχει τις  δυνάμεις να παλέψει μέχρι το τέλος για μια θέση στα Play Off ανόδου. Δίκαιη νίκη με 1-2 την προηγούμενη έδρα στην έδρα της Γιαγκοστέρα, προηγήθηκε με 0-2 από νωρίς και μετά απλά κλείστηκε για να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Φιλοξενεί την Μαγιόρκα σήμερα, στην οποία κάθε φορά που δίνεται τελεσίγραφο στον Κάρπιν, αυτή κερδίζει. Υπάρχουν εξελίξεις και στα διοικητικά για τους νησιώτες που είναι καταχρεωμένοι και βλέπουν στο πρόσωπο του Γερμανού επιχειρηματία Utz Claasen, τον άνθρωπο που θα επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Γερμανός αναμένεται να αποκτήσει το 94% των μετοχών της ομάδας και να γίνει το απόλυτο αφεντικό. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσουν όλα αυτά το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί εγώ το είχα μαρκαρισμένο για ΑΣΟ το παιχνίδι. Ούτε εδώ η απόδοση μ' άρεσε όμως, αφού το 1,85 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν κέρδισαν στα 2 τελευταία τους παιχνίδια στο Μοντιλίβι. Πιο αξιόλογο και με καλές πιθανότητες το OVER 2,5 στο 2,10, με την Χιρόνα να μην έχει βρει δίχτυα μόνο 1 φορά φέτος μέσα στην έδρα της και την Μαγιόρκα να δέχεται πολλές φάσεις πίσω και σπανίως να κρατά το μηδέν πίσω.

Ουέλβα - Οσασούνα: Βλέποντας την απόδοση του ΑΣΟΥ στο Ουέλβα - Οσασούνα απόρησα, το μυστήριο λύθηκε όμως όταν διάβασα πως οι Βάσκοι ταξίδεψαν στο Νουέβο Κολομπίνο με 10 μόλις επαγγελματίες στην αποστολή. 5 από αυτούς την έκαναν για τις Εθνικές τους ομάδες, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Κόπα Άφρικα. Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Ουέλβα, που συμπλήρωσε 6 συνεχόμενες ήττες και πλέον μπαίνει σε σενάρια υποβιβασμού, ειδικά αν δεν κερδίσει το σημερινό παιχνίδι. Η Οσασούνα μπορεί να έχει 3 συνεχόμενες νίκες πριν το σημερινό παιχνίδι, μπορεί να την εμπιστεύτηκα την προηγούμενη αγωνιστική και να με δικαίωσε, αλλά ας μην τρελαθούμε κιόλας δεν παίζει και μπαλάρα. Πόσο μάλλον τώρα που θα έχει και ένα κάρο απουσίες στη σύνθεση της. Στο 2,25 ο ΑΣΟΣ και θα το ρισκάρω.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Μπέτις - Τενερίφη: Την πρώτη της νίκη με τον Πέπε Μελ στον πάγκο της ψάχνει η Μπέτις που υποδέχεται την Τενερίφη. Στο ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού η Σεβιγιάνοι ήρθαν ισόπαλοι 0-0 εκτός έδρας με την Αλκορκόν και αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο παιχνίδι που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και δεν ηττήθηκαν. Ανεβασμένη η Τενερίφη, ευελπιστούσε να γίνει η ομάδα που θα σπάσει το αήττητο της Χιχόν, δεν τα κατάφερε όμως και έμεινε στο 1-1. Αυτό ήταν το 4ο συνεχόμενο παιχνίδι της που δεν γνώρισε την ήττα, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 16η θέση. Αναμένεται πολύ πιο επιθετική και πιεστική η Μπέτις στην έδρα της σήμερα, ειδικά τώρα που κάθεται ο Πέπε Μελ στον πάγκο. Πολύ ισχνή η παρουσία της Τενερίφη εκτός έδρας (1-1-7 ρεκόρ), με την 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας εκτός έδρας με 6 γκολ. Στο 1,70 ο ΑΣΟΣ χωράει σε κάποιο παρολί ίσως, πιο κάτω ούτε λόγος να γίνεται, αφού ναι μεν η Μπέτις είναι το Θηρίο της αναμέτρησης εδώ, ας κρατάμε μικρό καλάθι όμως, αφού ακόμα δεν έχει δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Υπερβολικά υψηλό το OVER 2,5 στο 2,30 και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο 2,20 και από την στιγμή που η Μπέτις αναμένεται ορμητική νομίζω ότι υπάρχει αξία εδώ.

Παιχνίδι με ΔΥΑΔΕΣ θα κάνω και σήμερα, αφού κάποια "καλά" φαβορί όπως η Χιρόνα, η Λεγκανές και η Μπέτις δεν με καλύπτουν στις αποδόσεις που προσφέρονται. 

ΔΥΑΔΑ Νο1

Μάλαγα - Βιγιαρεάλ ΔΙΠΛΟ 2,50
Ουέλβα -  Οσασούνα ΑΣΟΣ 2,25

ΔΥΑΔΑ Νο2

Μπέτις - Τενερίφη OVER 2,5 2,30
Θέλτα - Βαλένθια OVER 2,5 2,00

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2