Επιστροφή... στο ΜΕΛΛΟΝ

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Επιστροφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Φερνάντο Τόρες, την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έφτιαξε το όνομα του. Την επανεμφάνιση του με την φανέλα των Ροχιμπλάνκος αναμένεται να την κάνει πάντως στις 7 Ιανουαρίου στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Ρεάλ στο Βιθέντε Καλντερόν.




Η πιο σημαντική μεταγραφική είδηση στην Ισπανία είναι αυτή μέχρι στιγμής, μαζί ίσως με την απόκτηση του Έντσο Πέρες για την ομάδα της Βαλένθια. Κατά τ' άλλα οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν προχωρήσει σε κάποιες σημαντικές προσθήκες προς το παρόν και ουσιαστικά δεν αλλάζει έτσι το αγωνιστικό τους προφίλ. Η διακοπή σίγουρα θα ήταν ωφέλιμη για κάποιους, όπως η Θέλτα για παράδειγμα, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν, αλλά τρέχει ένα αρνητικό σερί με 5 συνεχόμενες ήττες χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει!

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε: Το πρώτο παιχνίδι για το 2015 στην Primera θα το δώσει η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Σιμεόνε να δηλώνει πως ο Φερνάντο Τόρες θα είναι έτοιμος για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου με την Ρεάλ. Με σαφές αμυντικό πλάνο η Λεβάντε του Λούκας Αλκαράθ στο Βιθέντε Καλντερόν σήμερα, με τον Ισπανό τεχνικό να είναι μαιτρ του είδους στο στήσιμο λεωφορείου μπροστά στην εστία. 1 ήττα μόλις μετράει η Λεβάντε στα 7 τελευταία της παιχνίδια, απλά παραθέτω το στατιστικό για όσους θεωρούν τον ΑΣΟ τσιμέντο και σκοπεύουν να παίξουν το "σπίτι" τους. Στο ΝΟ-ΓΚΟΛ προσανατολιζόμουν είναι η αλήθεια, οι ΜΠΟΥΚ όμως διαβάζουν εξαιρετικά τα ματς της Primera και προσφέρουν την συγκεκριμένη επιλογή στην τραγική απόδοση του 1,44. Εναλλακτικά μπορούμε να κοιτάξουμε προς το Under 2,5 του 2,15 και με λιγότερο ρίσκο στο 2-3 ΓΚΟΛ σε απόδοση 2,00. Μια νίκη της Ατλέτικο με 2-0 ή 3-0 πιστεύω συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες εδώ.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Σεβίλλη - Θέλτα: Για την 4η θέση θα γίνει σφαγή φέτος όπως δείχνουν τα πράγματα, καθώς πληθαίνουν οι μνηστήρες στο κλείσιμο του πρώτου γύρου και στο κόλπο έχει μπει και η Μάλαγα που ισοβαθμεί μαζί με Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ στην 5η θέση, 1 βαθμό κάτω από την 4η Βαλένθια ( Η Σεβίλλη έχει 1 παιχνίδι λιγότερο από όλες αυτές). Για την Θέλτα τα έγραψα και πιο πάνω, την λες και ματιαγμένη αυτή την ομάδα, αφού με τον τρόπο που αγωνίζεται και το ποδόσφαιρο που παίζει, δεν τις αξίζει ένα τόσο μεγάλο αρνητικό σερί, πόσο μάλλον να μην έχει σκοράρει καν στα 5 τελευταία της παιχνίδια. Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σεβίλλη, με τον Ουνάι Έμερι να δηλώνει ότι η ομάδα του είναι πεινασμένη για επιτυχίες και φέτος και δεν επαναπαύεται στην κατάκτηση του περσινού Europa League. Αδικούν οι αποδόσεις την Θέλτα σ' αυτό το ματς και πιστεύω πως η διακοπή θα της έκανε καλό. Περιμένω ΓΚΟΛ εκατέρωθεν και ένα καλό παιχνίδι συνολικά, από 2 ομάδες που αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά. Σε απόδοση 1,72 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ είναι προτιμότερο από τον χαμηλό ΑΣΟ του 1,65 περίπου.

Έλτσε - Βιγιαρεάλ: Στο Έλτσε - Βιγιαρεάλ έχουμε επίσης ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι το κίτρινο υποβρύχιο που τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων με 5 νίκες στα 5 τελευταία της παιχνίδια. Ουραγός η Έλτσε με 10 βαθμούς και πλέον αρχίζουν οι ΤΕΛΙΚΟΙ για την ομάδα του Φραν Εσκρίμπα, ο οποίος έχει πολύ δύσκολο έργο φέτος, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα του δεν έκανε ακόμα καμία κίνηση μεταγραφικά μέσα στον χειμώνα. Ευκαιρία δεν το λες το ΔΙΠΛΟ του 1,75, λογικά όμως θα περάσει η Βιγιαρεάλ από το Μαρτίνεθ Βαλέρο.

Μάλαγα - Αλμερία: Ακόμα μια διεκδικήτρια της 4ης θέσης, η Μάλαγα, προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις, στο παιχνίδι που δίνει εντός έδρας με αντίπαλο την Αλμερία. Στο 1,50 ο ΑΣΟΣ απέναντι σε μια ομάδα που έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Πάμε στην κόντρα θα σκεφτεί κάποιος, πως να πας όμως, όταν η Αλμερία έχει 1 νίκη όλη κι όλη στα τελευταία 10 της παιχνίδια κι αυτή την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας με την Θέλτα, σε ένα ματς που κοιμήθηκε ο Θεός. 7/10 OVER 2,5 έφερε η Μάλαγα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και είναι ομάδα που προσπαθεί και παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, ειδικά μέσα στο Λα Ροσαλέδα. Στο 1,90 να μπουν πάνω από 2,5 γκολ στον αγώνα, αξίζει το ρίσκο σε σχέση με τον χαμηλό ΑΣΟ.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Λα Κορούνια - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Το πρόγραμμα της ημέρας στην Primera Division ολοκληρώνεται με το Λα Κορούνια - Αθλέτικ Μπιλμπάο. Κρίσιμοι μήνες ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος για την Αθλέτικ, που θα προσπαθήσει να μπει ξανά στο κόλπο διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τα παλεύει τα παιχνίδια μέσα στο Ριαθόρ η Ντέπορ, αλλά στερείται ποιότητας γι' αυτό άλλωστε έχει κερδίσει μόνο 2 φορές από τις συνολικά 8 εκεί φέτος. ΔΙΠΛΟ βλέπω, παρά το γεγονός της απουσίας Αντούριθ και Μουνιαίν  από την Αθλέτικ. Στο 2,40 η συγκεκριμένη επιλογή, για μια Αθλέτικ που αδικήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας.

Πάμε και στην Segunda Division που το 2015 βρίσκει την Λας Πάλμας μαζί με την Χιχόν στην κορυφή της βαθμολογίας και την 2η να εξακολουθεί να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από 18 αγωνιστικές. Τίποτα αξιοσημείωτο κι εδώ όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, με εξαίρεση κάποιους δανεισμούς παικτών.

Αλαβές - Μιραντές: Η αυλαία για τη νέα χρονιά ανοίγει με το παιχνίδι Αλαβές - Μιραντές και τους φιλοξενούμενους να τρέχουν ένα εκπληκτικό αήττητο σερί (σύμφωνα με τις δυνατότητες τους) 7 αγώνων. Το παιχνίδι έχει και χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, αφού οι πόλεις των 2 ομάδων βρίσκονται αρκετά κοντά, με την Μιραντές να έχει χτίσει καλή παράδοση και να μην έχει ηττηθεί στις 4 τελευταίες της επισκέψεις στην Βιτόρια. Ζορίζεται αρκετά η Αλαβές στα εντός έδρας, ματς λεπτών ισορροπιών περιμένω και η ισοπαλία μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες.

Γιαγκοστέρα - Χιρόνα: Η Χιρόνα που εντυπωσίασε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει υποστεί μια μικρή αγωνιστική καθίζηση και αγνοώντας τη νίκη στα 4 τελευταία υποχώρησε στην 5η θέση. Φιλοξενείται από την Γιαγκοστέρα σήμερα, που με 2 συνεχόμενες νίκες βρίσκεται μόλις 1 βαθμό κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, παρόλα αυτά όμως οι ΜΠΟΥΚ δεν τρώνε τον πρόλογο και προσφέρουν τη νίκη της σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Το Παλαμός είναι γήπεδο κλουβάκι με κακό αγωνιστικό χώρο και ευνοεί περισσότερο την πιο άτεχνη ομάδα που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Γιαγκοστέρα. Η γηπεδούχος μόνο με στημένες φάσεις μπορεί να απειλήσει και νομίζω πως η Χιρόνα που μπορεί να πατήσει μπάλα κάτω και να παίξει γρήγορα όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες, είναι πιο κοντά στη νίκη. Στο 2,10 το ΔΙΠΛΟ είναι μια δίκαιη απόδοση και τίποτα περισσότερο.

Μαγιόρκα - Αλμπαθέτε: 6 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μαγιόρκα που άρχισε πάλι να κοιτάζει προς τα κάτω. Αντιμετωπίζει σήμερα την ουραγό Αλμπαθέτε με την διαρκή προβληματική αμυντική λειτουργία, αλλά που επιμένει παράλληλα να διατηρεί στον πάγκο της τον Λουίς Σαμπέδρο. Χαμηλός ο ΑΣΟΣ μόλις στο 1,85 για μια Μαγιόρκα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη από την αρχή της σεζόν, πόσο μάλλον τώρα που ξέχασε πάλι πως να κερδίζει. Καμιά εμπιστοσύνη και στην Αλμπαθέτε που αυτοκαταστρέφεται στα περισσότερα παιχνίδια της λόγω της τραγικής της άμυνας. Κάνω κάποιες σκέψεις για το OVER 2,5 στο 2,00 αλλά ίσως παραμείνουν σκέψεις...

Οσασούνα - Λεγκανές: Το κλείσιμο του 2014 βρήκε την Οσασούνα να πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 1-2 επί της Λας Πάλμας, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα τόνωσε την ψυχολογία των παικτών της και θέλουν να μεταφέρουν αυτήν την αύρα και στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Λεγκανές. Σε θετικό μομέντουμ και οι φιλοξενούμενοι, που ναι μεν κέρδισαν τα 2 τελευταία τους, με προβληματικές αντιπάλους όμως, όπως η Σαμπαντέλ και η Ουέλβα. Η Λεγκανές είναι ομάδα έδρας κυρίως και μακριά από το σπίτι της έχει να επιδείξει μόλις 1 νίκη και την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 4 γκολ. Σε απόδοση 2,05 ο ΑΣΟΣ έχει αξία, θεωρώντας πως η Οσασούνα πέτυχε πιο σημαντικές νίκες στα 2 τελευταία της με ομάδες όπως η Βαγιαδολίδ και η Λας Πάλμας και μπορεί να λυγίσει και την σημερινή της αντίπαλο.

Μπαρτσελόνα Β' - Λας Πάλμας: Ολοκληρώνω τις σημερινές μου αναλύσεις με το Μπαρτσελόνα Β' - Λας Πάλμας. Ενδεικτικό του πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η Μπαρτσελόνα Β', όταν την προηγούμενη αγωνιστική ξεφτιλίστηκε με 7-0 από την Βαγιαδολίδ, είναι οι αποδόσεις που κυκλοφορούν σε ΑΣΟ και ΔΙΠΛΟ. Από ήττα έρχεται και η Λας Πάλμας, χωρίς να σημαίνει όμως ότι έκανε κακή εμφάνιση με την Οσασούνα κι έχασε την αξιοπιστία της, Θεωρώ βέβαιο ότι θα καταφέρει να σκοράρει σήμερα, απέναντι σ' αυτή την άμυνα "παιδική χαρά" της Μπάρτσα Β', περιμένω όμως και από τους μικρούς Μπλαουγκράνα τσιτωμένους να θέλουν να δώσουν απαντήσεις μετά από το ταπεινωτικό 7-0. Στο 1,72 το OVER 2,5 η πιο ασφαλής επιλογή και με περισσότερο ρίσκο το OVER 3,5 σε απόδοση 2,60 περίπου.

Πάμε και στις επιλογές μου τώρα και σύμφωνα με την στρατηγική την οποία έχω χαράξει, θα κρατήσω τις αποδόσεις που πληρώνουν από 2,00 και πάνω. Από την άλλη, σε αυτές που κυμαίνονται κάτω από 2,00, νομίζω αξίζει περισσότερο το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Σεβίλλη - Θέλτα και το OVER 2,5 στο Μπαρτσελόνα Β' - Λας Πάλμας. Πιο δυνατό από όλα τα σημεία κρίνω τον ΑΣΟ της Οσασούνα που θα τον συνδυάσω με το ΔΙΠΛΟ της Χιρόνα, ενώ το ΔΙΠΛΟ της Αθλέτικ μέσα στο Ριαθόρ θα το ποντάρω μαζί με το OVER 3,5 στο Μπαρτσελόνα Β' - Λας Πάλμας, σε μια ΔΥΑΔΑ υψηλότερου ρίσκου ομολογουμένως.

ΔΥΑΔΑ Νο1 

Οσασούνα - Λεγκανές ΑΣΟΣ 2,05
Γιαγκοστέρα - Χιρόνα ΔΙΠΛΟ 2,10

ΔΥΑΔΑ Νο2

Μπαρτσελόνα Β' - Λας Πάλμας OVER 3,5 2,62
Λα Κορούνια - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΔΙΠΛΟ 2,40

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και καλή επιτυχία στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2