Οι αναμνήσεις... ξαναγυρίζουνε...

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
8 μήνες πριν, στο ίδιο γήπεδο που θα αγωνιστεί και σήμερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε ένα μεγάλο κατόρθωμα, να κατακτήσει την Primera Division. Ήταν τελευταία αγωνιστική τότε και το τελικό 1-1 έδωσε τον τίτλο στην ομάδα της Μαδρίτης, η οποία και φέτος δείχνει ικανή να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Στη Segunda ακόμα ψάχνουμε την ομάδα που θα σπάσει το αήττητο της Χιχόν, σημερινή υποψήφια η Σαμπαντέλ.






Ένα μικρό σχόλιο για τα χτεσινά παιχνίδια για αρχή, 1 από τις 4 επιλογές μου πέρασαν, με το OVER στο Θέλτα - Βαλένθια να χάνεται στο γκολ και ο ΑΣΟΣ της Ουέλβα με την Οσασούνα να χάνεται από καθαρή βλακεία της γηπεδούχου, που πίεζε σε όλο το παιχνίδι, προηγήθηκε με πέναλτι μαϊμού και ισοφαρίστηκε από στημένη φάση, από την ανύπαρκτη μέχρι εκείνο το σημείο Οσασούνα. Μεγάλη μάχη έγινε στο Ροσαλέδα, αδικείται η Μάλαγα από το τελικό 1-1, της ακυρώθηκε κανονικό γκολ πριν ισοφαρίσει, να τα λέμε κι αυτά, άσχετα που ποντάραμε στην Βιγιαρεάλ.

Πάμε στα σημερινά τώρα, και νωρίς το μεσημέρι διεξάγεται το Αλμερία - Σεβίλλη. Κάνει μια μικρή κοιλιά η Σεβίλλη, αν και τρέχει αήττητο σερί 4 αγώνων στο πρωτάθλημα και σήμερα θα έχει προβλήματα στο κέντρο, αφού θα απουσιάσουν ο Κριτσόβιακ και ο σκύλος εκείνος ο μαύρος ο αράπης ο Εμπιά. Εξαιρετικά ανεβασμένη και η Αλμερία, που προέρχεται από 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες με Θέλτα και Μάλαγα, ακόμα αγνοεί όμως τη νίκη μέσα στην έδρα της. Ανώτερη ποιοτικά η Σεβίλλη, στο ποδόσφαιρο όμως παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο κι από την στιγμή που η Αλμερία με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο δείχνει καλό πρόσωπο, νομίζω πως οι τιμές στον ΑΣΟ είναι υπερβολικές. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αξίζει το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 1,85. Ψήνομαι για την κόντρα του φαβορί με λίγα λόγια και θα κρατήσω το 1Χ σε απόδοση 1,95.

Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο - Έλτσε το φαβορί είναι ξεκάθαρο και αυτό είναι οι γηπεδούχοι. Πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό η Έλτσε, δύσκολα θα την σκαπουλάρει, έχουν και επιστροφές οι Βάσκοι, (Μουνιαϊν, Αντούριθ), βλέπω να επιβεβαιώνεται ο ΑΣΟΣ εύκολα ή δύσκολα.

Στο Γρανάδα - Σοσιεδάδ, από την μία έχουμε την Γρανάδα που αγνοεί τη νίκη στα 13 τελευταία της παιχνίδια και από την άλλη την Σοσιεδάδ που ακόμα δεν έχει νίκη εκτός έδρας. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο η Σοσιεδάδ, χωρίς τον Κάρλος Βέλα στη σύνθεση της έκανε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Περιμένω συντηρητική προσέγγιση από τους Βάσκους, που εκτός έδρας και πριν την έλευση του Μόγιες ήταν αρκετά μέτριοι στα περισσότερα παιχνίδια τους. Δύσκολο ματς για προγνωστικά, προβάδισμα στην ισοπαλία.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Θα κεράσει πόνο στο Καμπ Νου απόψε ο Σιμεόνε
Η ματσάρα της ημέρας γίνεται στο Καμπ Νου, εκεί που η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Άνω κάτω οι Μπλαουγκράνα με όλα όσα συμβαίνουν στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, όχι όμως και ότι πείθουν στο αγωνιστικό. Σε καλό φεγγάρι η Ατλέτικο, μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 5,50 το έχω σταμπάρει από την Παρασκευή το βράδυ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να πληρώνει αυτή η Μπαρτσελόνα 1,55 απέναντι στην πρωταθλήτρια της χώρας. ΔΙΠΛΟ κι ας το χάσω που λένε!

Στη Segunda τώρα, από τα μεσημεριανά παιχνίδια, θα ποντάρω σίγουρα στο OVER 2,5 στο Λας Πάλμας - Σαραγόσα. Την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας έχει η Λας Πάλμας και βρίσκει μπροστά της μια από τις χειρότερες άμυνες. Παράλληλα όμως η Σαραγόσα έχει καλή επαφή με τα δίχτυα και αναμένω να συνεισφέρει και η ίδια στο σκοράρισμα. Στο 2,05 το OVER 2,5 εδώ, ότι πρέπει για τα δεδομένα της κατηγορίας. Βρωμάει Χ το Νουμάνθια - Αλκορκόν, με τους γηπεδούχους να είναι 10 παιχνίδια αήττητοι (6 ισοπαλίες και 4 νίκες) και η Αλκορκόν στα 9 τελευταία της παιχνίδια μόλις 1 ήττα.

Δίκαιο φαβορί η Μιραντές στο παιχνίδι με την Γιαγκοστέρα. Τρελαίνει τους πάντες η ομάδα του Κάρλος Τεράθας, αφού παραμένει για 8 παιχνίδια αήττητη και βλέπει μέχρι και πλέι οφ. Έχει δοκιμάσει τα πάντα η Γιαγκοστέρα, προσπάθησε να παίξει και λίγο πιο επιθετικά, αλλά γελάει ο κόσμος και θα είναι θαύμα αν καταφέρει να σωθεί. Στο 1,85 παίζεται ο ΑΣΟΣ, πιο κάτω όχι.

Για την Χιχόν τα έγραψα στην εισαγωγή, φιλοξενείται σήμερα από την Σαμπαντέλ, που κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική και τερμάτισε έτσι ένα αρνητικό σερί 7 αγώνων χωρίς νίκη. Το ότι είναι αήττητη ακόμα η Χιχόν οφείλεται κυρίως στην τύχη αλλά και κάποια σπρωξίματα από την διαιτησία, χωρίς όμως να θέλω να μειώσω το έργο που κάνει ο Αμπελάρδο. Δεν ακουμπάω το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κλείνω με ακόμα 2 φαβορί, την Βαγιαδολίδ που υποδέχεται την Ουέλβα και την Πονφεραντίνα που αντιμετωπίζει την Σανταντέρ. Πιθανοί ΑΣΟΙ και οι 2, οι αποδόσεις όμως που προσφέρονται δεν είναι ελκυστικές. Αν έβλεπα κάποια πιθανότητα κόντρας θα έμπαινα στην διαδικασία να αναλύσω τα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά δεν βλέπω κάτι.

Για σήμερα Κυριακή λοιπόν, θα πάω με το 1Χ στο Αλμερία - Σεβίλλη και τα πολλά γκολ στο Λας Πάλμας - Σαραγόσα. Σε ΜΟΝΟ αποδεκτό θα εμπιστευτώ την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο Καμπ Νου και από φαβορί, βλέπω να περνάνε Μπιλμπάο, Μιραντές και Βαγιαδολίδ, τις οποίες λέω να κάνω σε μια ΤΡΙΑΔΑ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ:

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης ΔΙΠΛΟ 5,50

ΔΥΑΔΑ

Αλμερία - Σεβίλλη 1Χ 1,95
Λας Πάλμας - Σαραγόσα OVER 2,5 2,05

ΤΡΙΑΔΑ

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Έλτσε ΑΣΟΣ 1,53
Μιραντές - Γιαγκοστέρα ΑΣΟΣ 1,85
Βαγιαδολίδ - Αλαβές ΑΣΟΣ 1,66

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2