Πληρώνουν οι Βάσκοι

Οι ΑΣΟΙ της Οσασούνα και της Σοσιεδάδ τα στηρίγματα μου από τα παιχνίδια του Σαββάτου σε Primera και Segunda Division, σε ένα αν μη τι άλλο φτωχό πρόγραμμα, με 8 αγώνες συνολικά. Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται στο Μαδριγάλ με την Βιγιαρεάλ να υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, απουσιάζει το "μεγάλο" παιχνίδι σήμερα από το κουπόνι.






Δοκάρι και έξω με πηγαίνουν οι 2 τελευταίες αγωνιστικές στην Ισπανία, λίγη τύχη ή λιγότερη ατυχία χρειαζόμουν, όπως θέλει το θέτει κανείς και θα είχα 2-3 καλά ταμεία το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως και προέχουν οι σημερινοί αγώνες, από τους οποίους προκύπτουν κάποιες καλές επιλογές.

Από την Primera Division, όπως έγραψα και στην εισαγωγή, θα εμπιστευτώ την Σοσιεδάδ στο παιχνίδι με την Βαγιεκάνο. Αποκλείστηκαν από το κύπελλο οι Βάσκοι και πλέον μοναδική οδός για διάκριση φέτος είναι το πρωτάθλημα. Η Βαγιεκάνο είναι μια ομάδα που παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, η τραγική της αμυντική γραμμή όμως την "κρεμάει" σε πολλά παιχνίδια. Σήμερα δεν θα έχει και το πρώτο βιολί της επίθεσης διαθέσιμο, τον Λέο Μπαπτιστάο και νομίζω πως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Κάρλος Βέλα και την παρέα του να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο μέσα στην έδρα τους. Το παιχνίδι είναι στα μέτρα της Σοσιεδάδ, που με τον Μόγιες στον πάγκο είναι πιο προσεκτική στην άμυνα (3 ισοπαλίες και 1 νίκη στα 4 τελευταία για το πρωτάθλημα) και αν κάνει αυτά που πρέπει μπροστά θα φτάσει στη νίκη. Στο 1,88 ο ΑΣΟΣ περίπου στο διαδίκτυο είναι η επιλογή μου.

Το Βαλένθια - Αλμερία δεν θα μπω στον κόπο να το αναλύσω, μιας και η Αλμερία θα παίξει ταμπούρι και όσο αντέξει. 5 παιχνίδια αήττητες οι νυχτερίδες στο πρωτάθλημα, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν την επαφή με την 4η Σεβίλλη και η έκβαση του αγώνα εξαρτάται καθαρά από τους παίκτες της.

ΑΣΟ βλέπω και στο Μαδριγάλ, η απόδοση του όμως στο 1,65 δεν με ικανοποιεί. Η Μπιλμπάο είναι σε κρίση, κόντεψε να αποκλειστεί από τα "δεύτερα" της Θέλτα μεσοβδόμαδα, ενώ την ίδια στιγμή η Βιγιαρεάλ κεντάει μέσα στο γήπεδο, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εντός έδρας.

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στις 23:00 το βράδυ στο Κορνέγια ελ Πρατ μεταξύ Εσπανιόλ και Θέλτα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μια μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο μεσοβδόμαδα με αντίπαλο την Βαλένθια και ίσως έχουν αδειάσει λίγο ψυχολογικά, ενώ η Θέλτα που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, κατεβάζοντας τα "δεύτερα" στο ματς με την Μπιλμπάο, αγνοεί τη νίκη στα 8 τελευταία της για το πρωτάθλημα, δείχνει όμως σημάδια ανάκαμψης. Το κύπελλο φαίνεται πως θα αποτελέσει προτεραιότητα για την Εσπανιόλ, από τη στιγμή που προκρίθηκε στους 8, όσο όμως η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη δεν είναι μεγάλη, θα είναι σε εγρήγορση και στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά δεν αγγίζεται το ματς, ισορροπεί σε μια λεπτή κλωστή, πρώτο σημείο η ισοπαλία για μένα.

Στη Segunda τώρα, με το καλύτερο μου σημείο να είναι ο ΑΣΟΣ της Οσασούνα στο παιχνίδι με την Σαμπαντέλ. Οι Βάσκοι έμειναν όρθιοι την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με την Ουέλβα στο Νουέβο Κολομπίνο, αν και είχαν μόνο 10 επαγγελματίες στην αποστολή τους. Τα δεδομένα σήμερα δεν είναι πολύ διαφορετικά, αφού προβλήματα απουσιών υπάρχουν πάλι αρκετά, μέσα στο Ελ Σαδάρ όμως η Οσασούνα μεταμορφώνεται. Συνυπολογίζοντας την ανυπαρξία εκτός έδρας της Σαμπαντέλ (1-1-7 ρεκόρ, το χειρότερο μαζί με αυτό της Τενερίφη), νομίζω πως ο ΑΣΟΣ σε απόδοση 1,95 είναι η λογική επιλογή.

Τίποτα από το Λούγκο - Χιρόνα, αφού οι γηπεδούχοι είναι 5 ματς χωρίς νίκη και η Χιρόνα έχει μόλις 1 στα τελευταία 6.

Εξάποντο παραμονής το Σανταντέρ - Αλμπαθέτε, επίσης πολύ δύσκολο σε προγνωστικά, με την Ράσινγκ να έχει την επιστροφή του Κονέ, ο οποίος όμως αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο. Η Αλμπαθέτε ξέσπασε στην Λούγκο την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας την με 3-0, ακόμα όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνης. Δύσκολο ματς που μάλλον θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Κλείνω με το Αλαβές - Λας Πάλμας, ένα ματς στο οποίο θα καλοέβλεπα το ΔΙΠΛΟ, αν δεν είχε τόσες πολλές απουσίες η Λας Πάλμας. Ήταν καταιγιστική στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα με την Σαραγόσα, το οποίο έληξε 5-3 αλλά είδε 3 παίκτες της να αποβάλλονται! (τα 2 τελευταία γκολ τα δέχτηκε όταν αγωνιζόταν με 8 παίκτες). Μόλις 3 νίκες έχει η Αλαβές εντός έδρας και τα τελευταία της παιχνίδια είναι αρκετά ανοιχτά (4/5 OVER 2,5). Μπορεί ίσως να κοιτάξει κάποιος προς το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ εδώ στο 1,85 περίπου στο διαδίκτυο, αφού 4/5 και των 2 ομάδων πρόσφατα ήταν στο αμφίσκορο και στο OVER 2,5. Ικανοποιητικό και το OVER 2,5 πληρώνει πάνω από 2,00.

Λίγα πράγματα λοιπόν από Ισπανία σήμερα, μια ΔΥΑΔΑ θα κρατήσω με τους ΑΣΟΥΣ της Σοσιεδάδ και της Οσασούνα και με το ζόρι μπορεί να γίνει μια ΤΡΙΑΔΑ κολλώντας το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ή το OVER 2,5 στο Αλαβές - Λας Πάλμας.

Η πρόταση: ΔΥΑΔΑ

Σοσιεδάδ - Βαγιεκάνο ΑΣΟΣ 1,88
Οσασούνα - Σαμπαντέλ ΑΣΟΣ 1,95

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2