Πέσιμο από "τοκογλύφους"

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Τα "πετσοκομμένα" φαβορί κυριαρχούν στο πρόγραμμα της Primera Division για σήμερα Σάββατο, σημεία τοκογλυφικά με μηδαμινή σχεδόν αξία και αν τυχόν σπάσει έστω και ένα οι ΜΠΟΥΚ θα στήσουν πανηγύρι. Φαβορί όλοι οι γηπεδούχοι στην Segunda, σε πιο προσιτές τιμές εκεί, στην έναρξη του 2ου γύρου που βρίσκει στην κορυφή δίκαια την Λας Πάλμας.







Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που παίζουν σημεία με χαμηλές αποδόσεις προσδοκώντας το σίγουρο κέρδος και δεν είναι "μαγκιά" να κράζει ή να ειρωνεύεται κάποιος. Προφανώς αν ερχόμασταν κάποια στιγμή στη θέση ενός ΜΠΟΥΚ, να γινόμασταν και χειρότεροι και να προσφέραμε κάποια φαβορί αρκετά πιο χαμηλά. Σε παιχνίδια που το φαβορί προσφέρεται σε "τοκογλυφικές" τιμές λοιπόν, της τάξεως του 1,05 ή του 1,10 ψάχνεις να βρεις αν υπάρχουν κάποια δεδομένα που αξίζουν για να σε οδηγήσουν στην κόντρα.

Στην Primera Division σήμερα Σάββατο έχουμε 5 ομάδες φαβορί, 4 από τις οποίες προσφέρονται σε τοκογλυφικές τιμές. Βιγιαρεάλ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να παίξει κάποιος σε ξερό παρολί, δεν διπλασιάζει καν τα χρήματα του! θα κερδίσουν όλες...; η στατιστική λέει πως όχι, αφού συνήθως όταν έχουμε τόσα πολλά φαβορί μαζεμένα σε μια αγωνιστικά, κάποιο πάντα σπάει.
Σ' αυτό το blog, όσοι το διαβάζεται καιρό, γνωρίζετε καλά πως δεν ασχολούμαι με τέτοιες αποδόσεις, αν και γνωρίζω καλά πως κυκλοφορούν αρκετοί "πακέτοι" στο ντουνιά. Στα δικά μου μάτια πάντως και οι 4 "φαβόρες" σήμερα είναι υποψήφιες για γκέλα και δεν το λέω αυτό για να εντυπωσιάσω.
Στο Κόρδοβα - Ρεάλ κατά πρώτο λόγο, οι γηπεδούχοι έχουν "στρώσει" από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τζούκιτς και η Ρεάλ μπορούμε να πούμε ότι κάνει μια μικρή "κοιλιά" (αποκλεισμός στο κύπελλο από Ατλέτικο, ήττα από Βαλένθια πριν 2 εβδομάδες στο πρωτάθλημα).
Η Μπαρτσελόνα ζορίζεται αρκετά εκτός έδρας και γιατί δηλαδή να μην ζοριστεί και στο ματς με την Έλτσε που καίγεται για βαθμούς.
Ντερμπάκι τοπικού χαρακτήρα του Ατλέτικο Μ. - Βαγιεκάνο, με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν το λάδι στην ομάδα του Σιμεόνε στον 1ο γύρο (έμειναν στο 0-0), αν και οι Ροχιμπλάνκος ήταν ανέτοιμοι τότε. Η Ράγιο έχει 5 ΔΙΠΛΑ πάντως στο πρωτάθλημα και μέσα στο Ανοέτα την προηγούμενη αγωνιστική (εκεί όπου έχασαν Μπαρτσελόνα - Ρεάλ και Ατλέτικο Μ.) ήταν εξαιρετική!
Στο 1,20 ο ΑΣΟΣ της Βιγιαρεάλ μου φαίνεται πιο νορμάλ από τα 3 προηγούμενα φαβορί και αν ήμουν πακέτος εκεί θα έβαζα τα λεφτά μου.
Το 5ο παιχνίδι της ημέρας είναι το Σοσιεδάδ - Εϊμπάρ, ένα μίνι βάσκικο ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να μην έχουν περιθώρια για απώλειες στο 2ο συνεχόμενο παιχνίδι τους εντός έδρας, ειδάλλως τους βλέπω να μπλέκουν σε περιπέτειες. Μαχητική η Εϊμπάρ και πάνω απ' όλα "ομάδα", πιο επικίνδυνη στα εκτός έδρας, μιας και παίζει ταμπούρι και ξέρει να το κάνει καλά, νομίζω όμως πως είναι "άνετη" βαθμολογικά και θα παρουσιαστεί πιο χαλαρή σήμερα. Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική θα εμπιστευτώ την Σοσιεδάδ, αν και με απογοήτευσε την προηγούμενη στο παιχνίδι με την Ράγιο, αφού παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου.

Στη Segunda τώρα, το Αλαβές - Λεγκανές είναι τριπλή, μιας και η Αλαβές ζορίζεται στα εντός και η Λεγκανές είναι μια αρκετά αξιόμαχη ομάδα.
Πολύ καλή περίπτωση το OVER 2,5 στο παιχνίδι της Μπέτις με την Σαμπαντέλ, αφού οι Σεβιγιάνοι με τον Πέπε Μελ στον πάγκο θα παίζουν φουλ επίθεση, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια τους και θεωρώ την Σαμπαντέλ πολύ σοφτ αμυντικά ομάδα για να αντέξει μέσα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Λογικός και ο ΑΣΟΣ εδώ, που παίζεται χαμηλά, αν συνδυαστεί όμως με το OVER 2,5 πληρώνει 2,45.
Με τα πολλά γκολ θα πάω και στο Σαραγόσα - Ουέλβα, αφού οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ επιθετικά σε όλα τους τα παιχνίδια και η Ουέλβα να παραπαίει μεν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά να βλέπω τους παίκτες της να βγάζουν φιλότιμο στα τελευταία της παιχνίδια. Αν ο ΑΣΟΣ πλήρωνε από 2,00 και πάνω σαφώς και θα τον επέλεγα, νομίζω όμως πως έχει μεγαλύτερη αξία το OVER 2,5 σε απόδοση κοντά στο 2,00 και αξίζει το ρίσκο.
Δύσκολο πολύ το Τενερίφη - Πονφεραντίνα, με τους φιλοξενούμενους σπάνια να δείχνουν καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας τους, από την άλλη όμως οι νησιώτες έχουν μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία τους κι αυτή δύσκολα με 1-0 την Σαμπαντέλ. Αψυχολόγητο παιχνίδι εντελώς εδώ και στην επιλογή σημείου αλλά και στα γκολ.

Στη σούμα λοιπόν για σήμερα Σάββατο, θα πορευτώ με τον ΑΣΟ της Σοσιεδάδ και τα OVER 2,5 σε Μπέτις - Σαμπαντέλ και Σαραγόσα - Ουέλβα.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Σοσιεδάδ - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ 1,70
Μπέτις - Σαμπαντέλ OVER 2,5 1,85
Σαραγόσα - Ουέλβα OVER 2,5 1,90

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2