Που και πότε γίνονται οι "Πιανόλες" στο στοίχημα

Πράγματα λογικά θα συζητήσουμε και σήμερα, τα οποία δεν χρειάζεται να έχει κανείς πολλά δράμια μυαλό για να τα καταλάβει ή να τα έχει σκεφτεί και μόνος του. Ο ασχολούμενος με το στοίχημα, μόλις ακούσει για στημένα παιχνίδια κατευθείαν θα κάνει κλικ για να διαβάσει, ακόμα κι αν γνωρίζει πως οι περισσότεροι που "προσφέρουν" τέτοιες πληροφορίες, πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.



Η πιανόλα λοιπόν, το στήσιμο, θέλει τέχνη και οργάνωση. Σκέψου ότι είσαι κλέφτης δηλαδή, ότι θέλεις να εξαπατήσεις κάποιον, να μπουκάρεις σ' ένα σπίτι βρε αδερφέ, σε μια τράπεζα, πότε και πως θα το κάνεις...; Όταν θα περνάει η αστυνομία απ' έξω, όταν θα έχει κίνηση και θα σε βλέπουν πολλά μάτια, όταν θα είναι ο ιδιοκτήτης μέσα στο σπίτι του; Θα πρέπει να είσαι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ ή ερασιτέχνης για να διαλέξεις τέτοια στιγμή.
Οι μεγάλες δουλειές γίνονται νύχτα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, όταν ο "κόσμος" κοιμάται... Κι ας πούμε ότι θέλεις να στήσεις ένα παιχνίδι τώρα, ότι είσαι "μεγαλοπαράγοντας" ομάδας, πότε θα το κάνεις; Σε κάνα ντέρμπι, σε κάνα ματς που σε βλέπει η μισή χώρα ή που η ΟΥΕΦΑ έχει το "νου" της; Το πιο πιθανό είναι να ποντάρεις κάτι εντελώς "κωλάδικο", σε κάνα ΜΠΟΥΚ της Ασίας, σε ματς που δεν ασχολείται κανένας ή σχεδόν κανένας!
Μιλάνε όλοι για "στημένες" ανατροπές, στημένα αποτελέσματα 1Χ2 γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους πιθανόν. Κλέφτης και απατεώνας ίσον καλλιτέχνης φίλε τζογαδόρε και η δουλειά δεν γίνεται έτσι. Κυκλοφόρησε η φήμη πριν λίγα χρόνια, πρόεδρος ΠΑΕ ομάδας της Θεσσαλονίκης, ότι καθόταν με το λαπτοπ στην κερκίδα και φώναζε τους παίκτες του να βγάλουν την μπάλα κόρνερ ή πλάγιο άουτ. Την ίδια στιγμή αυτός πόνταρε LIVE σε εταιρείες του διαδικτύου μεγάλα ποσά σε τέτοια γεγονότα (κόρνερ, πλάγια άουτ κτλ) και έβγαζε μαρμίτα. Μιλάμε για καλλιτέχνη όχι αστεία κι οι ΜΠΟΥΚ όμως δεν είναι μαλάκες κι έγινε τσακωτός κάποια στιγμή.
Το δια ταύτα του άρθρου ποιο είναι δηλαδή. Γίνονται απάτες ναι και ασφαλώς υπάρχουν στημένα παιχνίδια. Δεν θα τα βρεις να πουλιούνται όμως στο διαδίκτυο σε τιμή ευκαιρίας, εκτός αν ανήκεις στη μαφία. Ο κλέφτης και ο λωποδύτης ούτε στη μάνα του δεν πρόκειται να πει που θα την "πέσει", πόσο μάλλον σε 'σένα τον μαλάκα που δεν γνωρίζει τι καπνό φουμάρεις και σε ποιον άλλον θα πας να το πεις.

Μιλάμε για σέκτα, για κλειστό κύκλωμα που λένε και οι πληροφορίες βγαίνουν και καίγονται την ίδια στιγμή, όπως το σημείωμα που έπαιρνε ο αστυνόμος Σαϊνής από τον αρχηγό Κουίμπι. Σε μένα και σένα θα πουν που θα κάνουν την λαμογιά; Γι' αυτό παίζε μεγάλα πρωταθλήματα, κυνήγα τα τηλεοπτικά παιχνίδια, εκεί που κοιτάζουν πολλά μάτια και μειώνονται οι πιθανότητες να γίνει η "πιανόλα". 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2