Το άλογο το φαβορί

στοίχημα, προγνωστικά, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας, Προγνωστικά στοιχήματος,
Ένα από τα πρώτα δεδομένα που λαμβάνει υπόψη του ο παίκτης του στοιχήματος είναι η φόρμα των ομάδων. Σίγουρα δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό για να αποφασίσει να ποντάρει κάποιος τα χρήματα του σε μια ομάδα, είναι όμως από τα πιο σημαντικά. Σύμφωνα με τα παραπάνω, εντύπωση προκαλούν οι τιμές κάποιων ΑΣΩΝ στην Primera Division, κυρίως αυτός της Θέλτα, που δεν έχει κερδίσει στα τελευταία της 10 παιχνίδια και η νίκη της στο παιχνίδι με την Έλτσε πληρώνει 1,40!


Σε επίσης χαμηλή τιμή, σύμφωνα με τη δυσκολία του αγώνα, προσφέρεται και ο ΑΣΟΣ της Γρανάδα στο παιχνίδι με την Έλτσε, μόλις στο 1,80, όταν οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στους τελευταίους 16 αγώνες!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως, αφού στην Primera σήμερα έχουμε 4 παιχνίδια στο πρόγραμμα. Η Ρεάλ που μπήκε κάπως "μουδιασμένα" στο 2015 υποδέχεται την Σοσιεδάδ, η οποία πάντως δεν έχει δείξει και κάποια εντυπωσιακή βελτίωση από την ημέρα που ανέλαβε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Χωρίς Ρονάλντο η βασίλισσα, αφού ο Πορτογάλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του με την Κόρδοβα εκτός έδρας. Η παράδοση ευνοεί τα πολλά γκολ εδώ και εκτός του "λογικού" ΑΣΟΥ που πληρώνει όμως ψίχουλα, μπορεί να πάει κάποιος και με το OVER 3,5 στο 2,05.

στοίχημα, προγνωστικά, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας, Προγνωστικά στοιχήματος,
Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο δοκιμάζεται στην έδρα της σκληροτράχηλης Εϊμπάρ. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε εκτός του ότι έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου, βλέπει και την Βαλένθια να πλησιάζει απειλητικά και να αμφισβητεί την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champion's League. Τη μοναδική φορά που η Εϊμπάρ ηττήθηκε εύκολα φέτος, ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ρεάλ το οποίο έληξε 0-4. Σε όλα τα υπόλοιπα το "κάστρο" της έπεσε δύσκολα και αυτό το 1,60 που πληρώνει η νίκη της Ατλέτικο μάλλον δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τις δυσκολίες του αγώνα. Καλή περίπτωση το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ του 2,30, αφού η Ατλέτικο δεν είναι το ίδιο σταθερή στην άμυνα όπως πέρυσι και δέχεται πολύ πιο εύκολα γκολ και γιατί όχι και το OVER 2,5 που πληρώνει επίσης το ίδιο. 4/5 τελευταία της Ατλέτικο ήρθαν OVER 2,5, 3/4 τελευταία της Εϊμπάρ ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ.

Πάμε και στα 2 παιχνίδια για τα οποία αναφέρθηκα στην εισαγωγή. Στα σχοινιά βρίσκονται Θέλτα και Γρανάδα και σε σχέση με τη φόρμα τους που είναι τραγική, οι νίκες τους πληρώνουν πολύ χαμηλά. Ούτε σεντ δεν βάζω σε αυτούς τους ΑΣΟΥΣ, ιδιαίτερα όταν οι αντίπαλοι (Κόρδοβα και Έλτσε), έχουν πάρει τα πάνω τους. Στα 2 αυτά παιχνίδια υπάρχουν 2 επιλογές για τον παίκτη, ή να πάει πάσο ή να πάει με την κόντρα. Η Κόρδοβα ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι με την Ρεάλ και με τον Τζούκιτς φαίνεται μεταμορφωμένη. Πιο ζεστά θα πόνταρα σ' αυτήν, ειδικά σε αποδόσεις του 7,50 που βλέπω στο διαδίκτυο. Φυσικά σε τόσο υψηλές τιμές μπορεί κάποιος να πάρει και την κάλυψη με το Χ2. Το Γρανάδα - Έλτσε από την άλλη, δεν είναι παρά ακόμα ένα εξάποντο παραμονής και ο ΑΣΟΣ θα έπρεπε να πληρώνει τουλάχιστον 2,30. Όταν μια ομάδα έχει να κερδίσει 16 παιχνίδια πως να βάλεις τα χρήματα σου επάνω της;

στοίχημα, προγνωστικά, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας, Προγνωστικά στοιχήματος,
Στην Segunda τώρα, εκεί που το πρόγραμμα είναι πιο πλούσιο σήμερα με 7 αναμετρήσεις.
Από τα παιχνίδια των 19:00 που είναι 3, βλέπω πιο ζεστά τον ΑΣΟ της Σαμπαντέλ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα Β'. Δεν δείχνει να βρίσκει γιατρειά η ομάδα της Μπαρτσελόνα Β', πολύ άναρχο στυλ ποδοσφαίρου παρουσιάζει φέτος, με παίκτες που παίζουν πολύ ατομικά και αστεία άμυνα. Ουρανός η Σαμπαντέλ, το πάλεψε όμως στα 3 τελευταία που ήταν και εξαιρετικά δύσκολα με Χιχόν εντός, Οσασούνα εκτός και Μπέτις εκτός και πήρε 2 βαθμούς (2-2 με Χιχόν και 0-0 με Οσασούνα). Στο παιχνίδι με την Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική, ατύχησε να μείνει με 10 παίκτες από το 1ο ημίχρονο, στάθηκε όμως καλά μέχρι εκείνο το σημείο. Νομίζω σήμερα το παιχνίδι είναι Must Win για την Σαμπαντέλ, που ψάχνει ένα καλό σερί για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και η Μπαρτσελόνα Β' προσφέρεται. Χαμηλό το OVER 2,5 στο 1,75 για να ασχοληθεί κανείς σαν δεύτερη εναλλακτική.
Η Μπέτις που έχει συμπληρώσει 8 παιχνίδια χωρίς ήττα (7 νίκες, 1 ισοπαλία) φιλοξενείται από τη Νουμάνθια. Δύσκολη έξοδος για το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, τώρα που πήρε φόρα όμως σε τιμές κοντά στο 2,40 αξίζει να την ποντάρουμε. Φιλότιμη η Νουμάνθια, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, όπως τα τελευταία χρόνια όμως, έτσι και φέτος, δεν δείχνει να έχει ομάδα ικανή για να κάνει την υπέρβαση και θα αρκεστεί απλά σε μια άνετη σωτηρία.
Λογικό φαβορί η Λεγκανές στο ματς με την Γιαγκοστέρα, η απόδοση του ΑΣΟΥ όμως στο 1,80 περίπου δεν με ικανοποιεί. Φιλότιμη η Γιαγκοστέρα, υστερεί όμως πολύ σε ποιότητα σχεδόν από όλες τις ομάδες της Σεγούντα. Πανίσχυρη η Λεγκανές εντός έδρας (6-3-1 ρεκόρ), αν παίξει αυτό που ξέρει λογικά θα κερδίσει.
Η Μιραντές που βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από ότι την περίμενε οποιοσδήποτε φέτος, υποδέχεται την Σανταντέρ. Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, περισσότερο για τους φιλοξενούμενους, με την Μιραντές να βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και να κρυφοκοιτάζει μέχρι και τα Play off ανόδου, κάτι όμως που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Μετά από πολύ καιρό η Ράσινγκ έχει καλές επιστροφές στην επίθεση, με τον Μαμαντού Κονέ και τον Μαριάνο και νομίζω πως μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα της Αντούβα. Στο 2,60 το ΔΙΠΛΟ με draw no bet θα είναι στις επιλογές μου.
Κλείνω με έναν διαφαινόμενο ΑΣΟ, αυτόν στο παιχνίδι της Λας Πάλμας με την Μαγιόρκα. Αδιαμφισβήτητα οι γηπεδούχοι είναι η καλύτερη ομάδα και μετά από τις 2 συνεχόμενες ισοπαλίες εκτός έδρας στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, περιμένω να επιστρέψουν στις νίκες. Θα έλεγα πως η Μαγιόρκα είναι ομάδα χωρίς ταυτότητα, παρόλο που συνεχίζει ο Κάρπιν στον πάγκο της, γεγονός παράδοξο για το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει από την αρχή της σεζόν, όταν όμως δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν οι διοικούντες, μάλλον αναγκαστικά τον κρατάνε. Στο 1,75 ο ΑΣΟΣ είναι μια fair τιμή και θα τον επιλέξω.

Δυσκολεύτηκα να κάνω χημεία στα σημερινά παιχνίδια αλλά τελικά κατέληξα να παίξω σε ΔΥΑΔΑ τον ΑΣΟ της Σαμπαντέλ με το ΔΙΠΛΟ της Μπέτις και ακόμα μία, το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Εϊμπάρ - Ατλέτικο και τον ΑΣΟ της Λας Πάλμας. Μου έμεινε έτσι στο χέρι το Θέλτα - Κόρδοβα που θα πάει σε μονό αποδεκτό μιας και πληρώνει 7,50 απόδοση, αλλά θα το κάνω κιόλας ακόμα μια ΔΥΑΔΑ στο Χ2 του 2,70, μαζί με το ΔΙΠΛΟ σε Draw No Bet της Ράσινγκ. Τα βόλεψα όλα λοιπόν και δείτε τα αναλυτικά:

ΔΥΑΔΑ Νο1

Σαμπαντέλ - Μπαρτσελόνα Β' ΑΣΟΣ 2,02
Νουμάνθια - Μπέτις ΔΙΠΛΟ 2,37

ΔΥΑΔΑ Νο2

Εϊμπάρ - Ατλέτικο Μ. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,30
Λας Πάλμας - Μαγιόρκα ΑΣΟΣ 1,75

ΔΥΑΔΑ Νο3

Θέλτα - Κόρδοβα Χ2 2,70
Μιραντές - Σανταντέρ ΔΙΠΛΟ με draw no bet 2,60

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

Θέλτα - Κόρδοβα ΔΙΠΛΟ 7,50

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας και προσοχή στα "άλογα" που ποντάρετε!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2