Ο Φονέας των Γιγάντων

Στο "αφιλόξενο" Ανοέτα δοκιμάζεται σήμερα η Μπαρτσελόνα, εκεί όπου η Σοσιεδάδ δεν χαμπαριάζει και έχει υποτάξει φέτος Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Βάσκοι σεληνιάζονται στα μεγάλα παιχνίδια, θα έχουν στην σύνθεση τους τον Κάρλος Βέλα, ο οποίος όμως δεν είναι 100% έτοιμος σύμφωνα με δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγιες. Δύσκολη αποστολή και για την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μεστάγια με αντίπαλο την Βαλένθια.




Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο: Δυνατά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής στην Primera Division, με το μενού να ανοίγει το μεσημέρι με ένα μικρό τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Χετάφε και Ράγιο Βαγιεκάνο. Κοινός στόχος των 2 ομάδων και φέτος ή γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, κάτι που προσπαθούν να επιτύχουν με διαφορετικό στυλ η κάθε μία. Σαφώς πιο σφιχτή ομάδα η Χετάφε, δεν είναι όμως από τις ομάδες της ουράς που παίζουν αντιποδόσφαιρο, πολύ πιο επιθετική η Βαγιεκάνο, που προτιμά ένα πιο κυριαρχικό στυλ ποδοσφαίρου παρά το ότι δεν διαθέτει το απαραίτητο υλικό για να το πετύχει αυτό και πολλές φορές βρίσκεται εύκολα με την πλάτη στον τοίχο. 2 εντελώς διαφορετικά στυλ λοιπόν συγκρούονται εδώ, αν και είναι δύσκολο να βρει κανείς ομάδα στην Primera να αγωνίζεται όπως η Ράγιο, Η Χετάφε έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια, ενώ η Ράγιο έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και δεν έχει φέρει ισοπαλία στα τελευταία της 14 παιχνίδια. 9/16 παιχνίδια της Βαγιεκάνο έχουν έρθει OVER 2,5 μέχρι στιγμής κι όσα δεν ήρθαν ήταν περισσότερο από συγκυρίες. Με λίγα λόγια όταν το OVER 2,5 σε παιχνίδι της Ράγιο προσφέρεται από 2,00 και πάνω έχει πάντα αξία. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, αν και στην προκειμένη περίπτωση, θεωρώ την Χετάφε μια εξαιρετική ομάδα στην κόντρα που ξέρει να εκμεταλλεύεται άριστα τους χώρους. OVER 2,5 λοιπόν, γκολ να δούμε και ας κερδίσει ο καλύτερος.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Με 22 εκατομμύρια ευρώ η Βαλένθια έκανε δικό της τον
 Έντσο Πέρεζ από την Μπενφίκα
Βαλένθια - Ρεάλ: Η Ρεάλ των 12 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα δοκιμάζεται σήμερα στο Μεστάγια με αντίπαλο την Βαλένθια. Οι νυχτερίδες μπήκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και απέκτησαν τον Έντσο Πέρεζ από την Μπενφίκα με 22εκατομμύρια ευρώ. Στόχος τους η 4η θέση και η έξοδος στο Champion's League, αλλά θα δώσουν σκληρή μάχη φέτος όπως δείχνουν τα πράγματα, αφού μπορεί το χρήμα να ρέει άφθονο εκεί, οι ομάδες όμως δεν χτίζονται από την μία μέρα στην άλλη. Η Ρεάλ σκορπάει τρόμο αυτή τη στιγμή, αλλά αν είναι να δυσκολευτεί σε κάποιο παιχνίδι, περιμένω να είναι κάποιο όπως το σημερινό. Το 1,50 στο ΔΙΠΛΟ δεν θα το πόνταρα ποτέ, από την άλλη όμως είναι μια δίκαιη απόδοση, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας. Εμένα αυτή η Βαλένθια δεν με εμπνέει αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια αυτήν την Ρεάλ. Εναλλακτικά υπάρχει το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ κοντά στο 1,60 ή το OVER 2,5 στο 1,50, αλλά κι αυτά είναι πολύ χαμηλά για τα γούστα μου και πάω παρακάτω.

Εσπανιόλ - Εϊμπάρ: Μια αδιάφορη σεζόν κυλάει για την Εσπανιόλ και φέτος, αφού θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη και με το παραπάνω με τους 20 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει προς το παρόν και την 10η θέση που καταλαμβάνει. Στην ίδια θέση και με τους ίδιους ακριβώς βαθμούς και η Εϊμπάρ, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Primera και κλέβει τις εντυπώσεις. Όχι πως παίζει το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο δηλαδή, ξεχωρίζει όμως για την μαχητικότητα και την ομαδικότητα στο παιχνίδι της. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει ο ΑΣΟΣ σε απόδοση 1,85 που προσφέρεται, αν κι εδώ που τα λέμε κι από 2,00 και πάνω να τον έβλεπα, πάλι προς το Χ2 θα έβλεπα. Η Εϊμπάρ δεν ηττήθηκε στα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας, κέρδισε Θέλτα και Ράγιο και ήρθε ισόπαλη με την Σεβίλλη στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Γιατί να κωλώσει δηλαδή στο κρύο Κορνέγια ελ Πρατ; Η Εσπανιόλ εκεί μπορεί να έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, τις περισσότερες φορές όμως χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με μεγάλη δόση τύχης. Στο 1,95 η ΔΙΠΛΗ ευκαιρία του Χ2, στο 4,75 το ξερό ΔΙΠΛΟ για όσους κυνηγούν τις εκπλήξεις και στο 3,40 το ΔΙΠΛΟ με draw no bet. Κόντρα του ΑΣΟΥ με λίγα λόγια κι εγώ θα κρατήσω το Χ2 που πληρώνει περισσότερο  από τον ΑΣΟ.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Με σκυμμένα κεφάλια έφυγαν οι Μπλαουγκράνα
 τις 5 τελευταίες φορές που επισκέφτηκαν το Ανοέτα
Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα: Όπως έγραψα στην εισαγωγή του άρθρου, η Σοσιεδάδ φέτος μπορεί να μην τα πηγαίνει τόσο καλά όπως άλλες χρονιές, στο Ανοέτα όμως έχει καταφέρει να υποτάξει ήδη Ρεάλ και Ατλέτικο και μένει να δούμε αν τριτώσει το καλό απόψε. Η Μπαρτσελόνα έχει να αντιμετωπίσει και μια κακή παράδοση, αφού κάθε χρόνο δυσκολεύεται εκεί, ακόμα και όταν είχε την υπερηχητική ομάδα, αφού δεν έχει κερδίσει στις τελευταίες 5 επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι Μπλαουγκράνα δυσκολεύονται πολύ φέτος εκτός έδρας, ακόμα και με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής από την Σοσιεδάδ. Κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και σήμερα, αν και με προβληματίζει η ετοιμότητα του Μεξικανού σταρ της Σοσιεδάδ Κάρλος Βέλα, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος σύμφωνα με τον Μόγιες. Όπως και να 'χει πάντως τα διαπιστευτήρια της η Σοσιεδάδ τα έχει δώσει με Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης και τα 9αρια του ΑΣΟΥ παρά είναι υπερβολικά. Στο 3,40 η ΔΙΠΛΗ ευκαιρία του 1Χ αποτελεί επίσης επιλογή που μπαίνει σε κάποιο σύστημα. Ακόμα ένα παιχνίδι σήμερα που φωνάζει για κόντρα του φαβορί λοιπόν.

Στην Segunda σήμερα το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δύσβατο, σε σχέση με χτες που οι επιλογές ήταν πιο ξεκάθαρες.

Σαραγόσα - Βαγιαδολίδ: Στο Σαραγόσα - Βαγιαδολίδ για παράδειγμα που ξεκινά στις 13:00, μ' αρέσει η ενέργεια που βγάζουν οι γηπεδούχοι σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια και ειδικά εντός έδρας, σε αντίθεση με την χλωμή παρουσία της Βαγιαδολίδ μακριά από το σπίτι της, αλλά με προβληματίζει πολύ όμως η ευκολία με την οποία δέχονται γκολ. 10/11 τελευταία παιχνίδια της Σαραγόσα ήταν στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και 9/11 στο OVER 2,5 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή εδώ τουλάχιστον το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Στα σημεία πιο πολύ με εμπνέει η Σαραγόσα για να την στηρίξω, σε ένα ματς εξαιρετικά αμφίρροπο πάντως που οι ΜΠΟΥΚ έκοψαν το καρπούζι ακριβώς στη μέση. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ λοιπόν σε πρώτο πλάνο και σε δεύτερο το OVER 2,5.

Λούγκο - Πονφεραντίνα: Αμφίρροπο και το Λούγκο - Πονφεραντίνα, με την Λούγκο να έρχεται από αυτό το εξωπραγματικό 6-6 με τη Νουμάνθια την προηγούμενη αγωνιστική, ένα ματς που πρέπει να δεις 7 λεπτά στιγμιότυπα για να δεις μόνο τα γκολ! Είχα γράψει νωρίτερα μέσα στη σεζόν ότι η Πονφεραντίνα μ' αρέσει περισσότερο από πέρυσι, διαθέτει πολύ γρήγορους και τεχνίτες επιθετικούς μπροστά, κάτι που επιβεβαιώθηκε περισσότερο τον τελευταίο ενάμιση μήνα, που βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία. Όλα αυτά βέβαια κυρίως στα εντός έδρας της παιχνίδια, αφού μακριά από το σπίτι της πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και δεν έχει τις περισσότερες φορές καθόλου καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Το παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων είναι τοπικό ντέρμπι εκτός των άλλων, περισσότερο όμως είμαι πιο κοντά στον ΑΣΟ. Η Λούγκο είναι αρκετά πιεστική στα εντός έδρας της και αν η Πονφεραντίνα παρουσιάσει το γνωστό της πρόσωπο που μας δείχνει συνήθως στα εκτός, μπορεί ο ΑΣΟΣ να έρθει και εύκολα. Στα υπόψη και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που έφερε η Πονφεραντίνα και στα 5 τελευταία της ανεξαρτήτου έδρας.

Σαμπαντέλ - Ουέλβα: Ακόμα πιο δύσκολο στην ανάγνωση το Σαμπαντέλ - Ουέλβα, με τις 2 ομάδες να είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών. 7 παιχνίδια χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Σαμπαντέλ, από 5 συνεχόμενες ήττες έρχεται η Ουέλβα. Τα παιχνίδια της Σαμπαντέλ έχουν γκολ συνήθως (11/18 OVER 2,5 συνολικά) και μόνο προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να γίνει κάποια συζήτηση. Για επιλογή σημείου ούτε λόγος να γίνεται.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Μετά από 13 μήνες και ένα αποτυχημένο πέρασμα
 από την Αγγλία, ο Πέπε Μελ επέστρεψε στην Μπέτις
Αλκορκόν - Μπέτις: Δύσκολη αποστολή και για την Μπέτις στο Σάντο Ντομίνγκο με αντίπαλο την Αλκορκόν. Με τον Πέπε Μελ στο τιμόνι πλέον οι Σεβιγιάνοι που κανονικά πρέπει να ανέβουν τρένο στην Primera και διανύουν μια περίοδο φόρμας με 4 συνεχόμενες νίκες στις οποίες δεν δέχτηκαν και γκολ μάλιστα. Η Αλκορκόν ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι για το 2014 με 2-1 στην έδρα της Χιχόν, πριν από αυτό το ματς όμως έτρεχε ένα σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα, κάτι που δείχνει πως δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος σήμερα. Μπαλάρα μπορεί να μην έχει παίξει η Μπέτις μέχρι στιγμής, αλλά σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα την ποντάρω, τώρα ειδικά που αποκτά αέρα. Αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της μπορεί να πάρει τη νίκη σήμερα και το 2,80 του ΔΙΠΛΟΥ μπορεί να γίνει και Value Bet στο τέλος.

Τενερίφη - Χιχόν: Θετικά έκλεισε το 2014 για την Τενερίφη, που ευελπιστεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα σπάσει το αήττητο σερί της Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι νησιώτες έρχονται από ένα σερί 3 αγώνων χωρίς ήττα και δεν δέχτηκαν γκολ σ' αυτά τα παιχνίδια. Έχει μεγάλη δυναμική η Χιχόν σαν ομάδα σίγουρα, κανείς όμως δεν περίμενε πως θα είναι ακόμα αήττητη. Ομάδα που τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο, με αρκετή δόση τύχης αρκετές φορές, κάποιες άλλες με σπρώξιμο από την διαιτησία, αλλά και άκρως αποτελεσματική στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ματς που δεν αγγίζεται κατά την προσωπική μου άποψη, λίγο πιο πειστική να ήταν η Τενερίφη και θα ρίσκαρα τον ΑΣΟ, παρά την καλή συγκομιδή βαθμών όμως μέσα στην έδρα της, δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Σανταντέρ - Νουμάνθια: Στην Σανταντέρ ακόμα ψάχνουν την 1η τους νίκη όταν δεν αγωνίζεται ο Μαμαντού Κονέ. Ο Ιβοριανός άσος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νουμάνθια και όσες φορές δεν κατάφερε να παίξει η Ράσινγκ δεν κέρδισε φέτος. Μόνο σύμπτωση δεν είναι αυτό, αφού μιλάμε για έναν παίχτη που είναι δίχως υπερβολή ολόκληρη η επίθεση από μόνος του. 9 παιχνίδια χωρίς ήττα έχει συμπληρώσει η Νουμάνθια από την άλλη, με τελευταίο της παιχνίδι το εξωπραγματικό 6-6 με την Λούγκο εντός έδρας, ένα ματς που έχανε 3-6 στο 84'! Η πίεση για το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη στους γηπεδούχους, με τη Νουμάνθια να μην παίζει και την μεγάλη μπάλα από την άλλη, για να είναι τόσα πολλά παιχνίδια αήττητη. Αν μου έλεγε κάποιος να επιλέξω μια ισοπαλία από τα σημερινά παιχνίδια θα ήταν σ' αυτό το παιχνίδι, το στοίχημα δεν παίζεται έτσι όμως.

Το πρόγραμμα στις 2 ισπανικές λίγκες σήμερα προσφέρεται περισσότερο για ρίσκο και απουσιάζουν τα σημεία κολώνες, ειδικά από την Segunda Division.  Θα κυνηγήσω τα πολλά γκολ και το OVER 2,5 στα παιχνίδια που γίνονται το μεσημέρι, στο Χετάφε - Ράγιο και το Σαραγόσα - Βαγιαδολίδ. Μια ΔΥΑΔΑ ακόμα θα φτιάξω με το ΔΙΠΛΟ της Μπέτις και το Χ2 της Εϊμπάρ με την Εσπανιόλ και 1 μονό αποδεκτό, μια μπομπίτσα με τον ΑΣΟ της Σοσιεδάδ. Αυτά και έκλεισα για σήμερα.

ΔΥΑΔΑ Νο1 

Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο OVER 2,5 2,07
Σαραγόσα - Βαγιαδολίδ OVER 2,5 2,10

ΔΥΑΔΑ Νο2

Αλκορκόν - Μπέτις ΔΙΠΛΟ 2,80
Εσπανιόλ - Εϊμπάρ Χ2 1,95

Μονό Αποδεκτό

Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα ΑΣΟΣ 9,00

*Οι αποδόσεις είναι από την Bet365

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2