Ματσάρα στο Μεστάγια με φόντο την έξοδο στο Champion's League

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Βαλένθια εναντίον Σεβίλλης απόψε το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος, το πιο σημαντικό παιχνίδι, από αγωνιστικής άποψης, στο σημερινό πρόγραμμα της Primera Division. Με τον Άμπελ Ρεσίνο πλέον η Γρανάδα στον πάγκο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λα Κορούνια, καίγεται η Μπιλμπάο για νίκη στο παιχνίδι με την Μάλαγα, προκειμένου να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.


Δοκάρι χτες στις προβλέψεις για ακόμα μια φορά, με την Μπέτις να κερδίζει άνετα με 2-0, αλλά να μην βγάζει το OVER 2,5, όπως το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι της Σαραγόσα με την Ουέλβα. Πύρρεια νίκη της Ρεάλ στο Αρχάνκελ επί της Κόρδοβα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μοιράζει κλωτσιές και μπουνιές και να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη στο 83'. Τη λύση έδωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87', για μια Ρεάλ πάντως που δεν άξιζε να κερδίσει.

Τα παραπάνω τα διαβάζετε κι από αλλού, γι' αυτό ας περάσουμε στα σημερινά παιχνίδια με αμιγώς στοιχηματική λογική. Το μεσημέρι έχουμε το Λα Κορούνια - Γρανάδα, με τους φιλοξενούμενους να στέλνουν σπίτι τους τον Χοακίν Καπαρός και να προσλαμβάνουν στη θέση του τον Άμπελ Ρεσίνο. Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Ισπανού τεχνικού στη Γρανάδα, από την οποία απολύθηκε το 2012 και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα, που έχει να γευτεί την χαρά της νίκης από την 4η αγωνιστική! Κουτσά στραβά η Λα Κορούνια καταφέρνει να βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και μάλλον έτσι θα πάει η δουλειά μέχρι το τέλος και αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με την ίδια τα παιχνίδια της ήταν πολύ σφιχτά (με Λεβάντε 0-0, με Έλτσε 1-0, με Κόρδοβα 0-0) και κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα. Η Γρανάδα παίζει να έχει και την χειρότερη επίθεση στην Ευρώπη με μόλις 11 γκολ σε 19 παιχνίδια και το λογικό είναι να περιμένουμε λίγα γκολ εδώ. Στο 1,45 το UNDER 2,5 βέβαια δεν το παίζω και λεφτά να μου χαρίσουν, θα ρίσκαρα όμως στο 0-1 ΓΚΟΛ του 2,40.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Για την Μπιλμπάο που έγραψα και πιο πάνω το παιχνίδι με την Μάλαγα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Οι Βάσκοι έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και μάλλον βλέπουν το τρένο της Ευρώπης να απομακρύνεται για φέτος, εκτός αν καταφέρουν κάτι στο κύπελλο. Με απογοήτευσε η Μάλαγα την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Σεβίλλη, έπαιξε χωρίς πάθος και πολύ αμυντικά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια. Από 6 παιχνίδια χωρίς νίκη έρχονται οι Βάσκοι (5 ήττες και 1 ισοπαλία) και το Σαν Μαμές μόνο έδρα δεν είναι φέτος. Καμία δεν με εμπνέει για να την στηρίξω, γνωρίζω πως η Μάλαγα θα είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία, πιο πιθανό κόβω να πάει προς τα εκεί το παιχνίδι.

Βάρος στο κύπελλο έχει ρίξει και η Εσπανιόλ, που αν δεν είχε δεχτεί το γκολ του Μπακά από την Σεβίλλη στις καθυστερήσεις θα ήταν με το 1,5 πόδι στους 4. Καλύτερη η Αλμερία εκτός έδρας, μόνο μακριά από το σπίτι της έχει νίκες φέτος, μπορεί να τσιμπήσει έστω και την ισοπαλία σήμερα στο Κορνέγια ελ Πρατ. Η Εσπανιόλ θα έχει και το μυαλό της στο παιχνίδι κυπέλλου με την Σεβίλλη στο Πιθχουάν και νομίζω πως η ισοπαλία δεν είναι υπερβολή, αν σκεφτεί πως τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα της κρίθηκαν στο γκολ. Κάτι βλέπω να τσιμπάει η Αλμερία από το σημερινό παιχνίδι.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Το ματς της ημέρας γίνεται στο Μεστάγια, με την Βαλένθια να υποδέχεται την Σεβίλλη. Από την μία πλευρά έχουμε τον Ουνάι Έμερι που έκανε το όνομα του στον πάγκο της Βαλένθια και από την άλλη τον Νεγρέδο που τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα της Σεβίλλης. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι 2 ομάδες, 6 παιχνίδια αήττητες αμφότερες στο πρωτάθλημα, ένα κλικ παραπάνω θα δώσω όμως στην Βαλένθια καθαρά λόγω έδρας, αλλά και επειδή η Σεβίλλη είχε ματς για το κύπελλο μεσοβδόμαδα.

Στην Segunda διεξάγονται 7 παιχνίδια σήμερα και το πρόγραμμα ανοίγει το μεσημέρι με το Μαγιόρκα - Βαγιαδολίδ. Αρκετά ασταθείς οι νησιώτες φέτος στο πρωτάθλημα,τρέχουν ένα μικρό σερί 3 αγώνων χωρίς ήττα, δεν συμφωνώ όμως καθόλου στις αποδόσεις φαβορί που προσφέρεται η νίκη τους. Το παιχνίδι έχει πολύ ισοπαλία μέσα πάντως, δύσκολα θα δούμε υψηλό σκορ αφού οι 2 ομάδες έχουν υιοθετήσει παρόμοια αγωνιστική συμπεριφορά και μάλλον τα λίγα γκολ έχουν τις περισσότερες πιθανότητες εδώ.

Γκολ περιμένω αντιθέτως στο Μπαρτσελόνα Β' - Οσασούνα, με τους γηπεδούχους να "ξεμπουκώνουν" στο παιχνίδι με την Ουέλβα, αν και θα μπορούσε άνετα να έρθει τούμπα το ματς και αντί να κερδίσουν με 3-1 να χάσουν με 1-3. Λίγα πράγματα η Οσασούνα μακριά από το σπίτι της, τρέχει όμως ένα αήττητο σερί 5 αγώνων και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Περιμένω ματς με ρυθμό εδώ, πάνω κάτω η μπάλα και ρώσικη ρουλέτα, με το OVER 2,5 να πληρώνει το συμπαθητικό 1,80.

Η Χιχόν των 11 ισοπαλιών συνολικά στο πρωτάθλημα υποδέχεται την Νουμάνθια των 12 αγώνων χωρίς ήττα που οι 8 από αυτούς ήρθαν ισόπαλοι! Πιο Χ δεν γίνεται αυτό το παιχνίδι και πάμε παρακάτω.

Λογικό φαβορί η Αλκορκόν στο παιχνίδι με την Αλμπαθέτε, το 1,65 στον ΑΣΟ όμως προσωπικά δεν με καλύπτει. Συμπαθητικό το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ εδώ σε 2,00 απόδοση, με την Αλμπαθέτε να έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και τα 3 από 4 τελευταία παιχνίδια της Αλκορκόν να έχουν λήξει ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ.

στοίχημα, προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Segunda Division, αναλύσεις Ισπανίας,
Στο Σανταντέρ - Χιρόνα βλέπω αξία στον ΑΣΟ της γηπεδούχου. Δε νομίζω πως η Χιρόνα έγινε ξαφνικά Μπέτις ή Λας Πάλμας για να πληρώνει η νίκη της σε τιμές καθαρού φαβορί εκτός έδρας, μην τρελαθούμε κιόλας! Επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα της Ράσινγκ ο Κονέ, που είναι η μισή επίθεση και με αυτό στη σύνθεση της δεν έχει ηττηθεί φέτος. ΑΣΟΣ και ελπίζω να βγάλει τον βόα ο Μαμαντού και να τους γλεντήσει για τα καλά!

Δύσκολη έξοδος και για την Λας Πάλμας στην έδρα της ανεβασμένης Γιαγκοστέρα. Μέχρι στιγμής οι νεοφώτιστοι έπαιζαν το χειρότερο ποδόσφαιρο, δείχνουν όμως καλά σημάδια βελτίωσης τον τελευταίο μήνα. Πιο δίκαιο αυτό το ΔΙΠΛΟ του 2,10 πάντως σε σχέση με το αντίστοιχο της Χιρόνα, μιας και η Λας Πάλμας φέτος είναι ιδιαίτερα σοβαρή και σταθερή στην απόδοση της.

Ολοκληρώνω με το Λούγκο - Μιραντές, ένα ματς που τείνει προς την ισοπαλία. Ζόρια πολλά στη Λούγκο, που είναι 6 παιχνίδια χωρίς νίκη και αντιμετωπίζει μια Μιραντές η οποία έχασε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 10 αγώνες, χωρίς όμως να παίξει άσχημα εναντίον της Μαγιόρκα. Καμιά από τις 2 δεν παίρνει μεγάλα ρίσκα στο παιχνίδι της, πόσο μάλλον η Μιραντές εκτός έδρας που κατεβαίνει με αποκλειστικό σκοπό να παίξει άμυνα, κάτι που ξέρει να το κάνει εξαιρετικά. Ζαριά στην ισοπαλία κι εδώ λοιπόν.

Μ' αυτά και μ' αυτά έχω 11 παιχνίδια στο σακούλι και πληθώρα επιλογών σήμερα. Μετά από πάρα πολύ καιρό σκέφτομαι να παίξω ένα συστηματάκι με ισοπαλίες και αυτές είναι στα παιχνίδια Εσπανιόλ - Αλμερία, Μπιλμπάο - Μάλαγα, Χιχόν - Νουμάνθια και Λούγκο - Μιραντές.

Το OVER 2,5 στο Μπαρτσελόνα Β' - Οσασούνα και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Αλκορκόν - Αλμπαθέτε γίνονται μια ΔΥΑΔΑ κι ακόμα ένα σύστημα ρίσκου 2-3 θα παίξω το 0-1 ΓΚΟΛ στο Λα Κορούνια - Γρανάδα, τον ΑΣΟ της Βαλένθια στο ματς με την Σεβίλλη και τον ΑΣΟ της Ράσινγκ στο παιχνίδι με την Χιρόνα.

Πρόταση 1: Σύστημα 2-3-4 με ισοπαλίες

Μπιλμπάο - Αλμερία Χ 3,15
Εσπανιόλ - Αλμερία Χ 3,45
Χιχόν - Νουμάνθια Χ 3,30
Λούγκο - Μιραντές Χ 3,00

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ με ΓΚΟΛ

Μπαρτσελόνα Β' - Οσασούνα OVER 2,5 1,65
Αλκορκόν - Αλμπαθέτε ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,85

Πρόταση 3: Σύστημα 2-3

Λα Κορούνια - Γρανάδα 0-1 ΓΚΟΛ 2,40
Βαλένθια - Σεβίλλη ΑΣΟΣ 2,10
Σανταντέρ - Χιρόνα ΑΣΟΣ 3,00

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2