Top 10 Σαββάτου

Ακόμα μία στήλη καθιερώνεται από σήμερα 07/02, με ένα Top 10 από το κουπόνι, που θα έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει τις πιο δυνατές επιλογές της ημέρας. Τα παιχνίδια θα παρουσιάζονται από την μεγαλύτερη προς την μικρότερη απόδοση για να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση τους.








Νο10) Ντιζόν - Σοσό ΔΙΠΛΟ 3,60: Ντέρμπι μεταξύ ομάδων που διεκδικούν την άνοδο, με την Ντιζόν όμως να τρέχει ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη και 13 γκολ παθητικό σ' αυτά τα παιχνίδια. Η Σοσό στα τελευταία της 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει μόλις 1 ήττα κι αυτή εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Τρουά.

Νο9)  Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ ΑΣΟΣ 2,65: Με σημαντικά προβλήματα στην άμυνα η Ρεάλ (εκτός Σέρχιο Ράμος και Πέπε), δεν έχει κερδίσει φέτος την Ατλέτικο σε 5 παιχνίδια. Ψήφο στην Ατλέτικο λοιπόν.

Νο8) Σκάνθορπ - Όλνταμ ΑΣΟΣ 2,25: Σε φανταστική κατάσταση η Σκάνθορπ, μετράει μόλις 1 ήττα στα 10 τελευταία της κι αυτήν από την πρωτοπόρο Μπρίστολ Σίτυ.

Νο7) Έβερτον - Λίβερπουλ ΔΙΠΛΟ 2,05: Χτύπησε φόρμα η Λίβερπουλ, είναι 7 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα, δεν δέχτηκε γκολ στα 3 τελευταία της και έχει ακόμα σοβαρές πιθανότητες για είσοδο στην τετράδα. 1 νίκη στα 7 τελευταία της παιχνίδια η Έβερτον.

Νο6) Ρεμς - Λοριάν OVER 2,5 2,00: Από 4/6 OVER 2,5 και οι 2 ομάδες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Ενισχύθηκε επιθετικά η Λοριάν με την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Ντιζόν Φιλιποτό, ενώ παράλληλα OVER 3,5 ήρθαν τα 4 τελευταία της εκτός έδρας.

Νο5) Γουλβς - Ρέντινγκ ΑΣΟΣ 1,90: Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Τσάμπιονσιπ αυτή τη στιγμή οι Γουλβς, βρίσκονται μια ανάσα από την είσοδο στην 6αδα που οδηγεί και στα πλέι οφ ανόδου, έχουν το πάνω χέρι απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Ρέντινγκ.

Νο4) Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,80: Μεγάλη ανάγκη για τους 3 βαθμούς έχει ο Λεβαδειακός, την ίδια στιγμή όμως ο ΠΑΣ πετάει φωτιές επιθετικά (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ τα 5 τελευταία του, 4/5 OVER 2,5) και βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον Αστέρα Τρίπολης. Καιρού επιτρέποντος, έχει καλή τύχη το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στη Λιβαδειά, τα 5 τελευταία εντός του Λεβαδειακού ήταν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ.

Νο3) Σαραγόσα - Μπαρτσελόνα Β' ΑΣΟΣ 1,70: Τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Σαραγόσα (κέρδισε τα 2 προηγούμενα) και της δίνω τον πρώτο λόγο απέναντι στην αστεία άμυνα της Μπαρτσελόνα Β', η οποία ναι μεν κέρδισε την Σαμπαντέλ εκτός έδρας με 1-4, έπαιζε όμως με παίκτη παραπάνω από το 37 (αποβολή και πέναλτι).

Νο2) Γάνδη - Βέστερλο OVER 2,5 1,50: Ροντέο τα 4 τελευταία παιχνίδια της Γάνδης που ήρθαν OVER 3,5 όλα, άμυνα χωνί έχει η Βέστερλο με 47 γκολ παθητικό (την 2η χειρότερη στο πρωτάθλημα και την χειρότερη εκτός έδρας). Ένα λογικό οβεράκι από το βελγικό πρωτάθλημα έτσι απλά.

Νο1) Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ ΑΣΟΣ 1,45: Η ευχάριστη έκπληξη στην Μπουντεσλίγκα φέτος είναι η Βόλφσμπουργκ, η οποία είναι αήττητη εντός έδρας, βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από την Μπάγερν και έχει να ηττηθεί από τα τέλη Νοεμβρίου. 3 ήττες στα 4 τελευταία της παιχνίδια η Χόφενχαϊμ, που σίγουρα δεν θα πάει σαν πρόβατο στη σφαγή, υστερεί κατά πολύ όμως από τον σημερινό της αντίπαλο.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2