Ημέρα των αμφίρροπων

Δεν ήταν κι άσχημη η χτεσινή ημέρα στην Ισπανία, μιλώντας πάντα για το δικό μου παιχνίδι, αφού πέρασε η μία ΔΥΑΔΑ έστω και με αρκετό ιδρώτα και παρατηρώ πως με πάνε καλύτερα τα ΜΕΓΑΛΑ σημεία τελικά. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει 8 αγώνες, 4 από κάθε κατηγορία και οι περισσότεροι είναι αρκετά αμφίρροποι.





Ο χρόνος με πιέζει σήμερα και θα είμαι λιγότερο αναλυτικός, επικεντρώνοντας περισσότερο στα σημεία που θα είναι και οι τελικές μου επιλογές.

Από την Primera Division δεν ακουμπάω τα Λεβάντε - Μπιλμπάο και Αλμερία - Χετάφε σε καμία περίπτωση. 8 παιχνίδια χωρίς νίκη η Λεβάντε στο πρωτάθλημα και 7 χωρίς νίκη η Μπιλμπάο, άντε να βγάλεις άκρη εδώ. Το Αλμερία - Χετάφε είναι εξάποντο παραμονής, με τις 2 ομάδες να είναι πάνω κάτω ισοδύναμες και δεν βλέπω κάποια αξία επίσης εδώ.

Στο Σεβίλλη - Εσπανιόλ τώρα, οι 2 ομάδες συναντιούνται για 3 φορά μέσα σε 10 ημέρες, αφού αγωνίστηκαν για το κύπελλο με μεγάλη κερδισμένη την Εσπανιόλ. Η ομάδα της Βαρκελώνης μάλλον άδειασε ψυχολογικά με την πρόκριση στα ημιτελικά και νομίζω πως το μυαλό της είναι εκεί, αφού στο πρωτάθλημα δύσκολα να καταφέρει κάτι καλύτερο, όντας -12 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σκληρή μάχη για για την έξοδο στο Champion's League δίνει η Σεβίλλη και νομίζω πως θα καταφέρει να κερδίσει και σήμερα, όπως έκανε και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, άσχετα αν το 1-0 δεν της εξασφάλισε την πρόκριση.

Το ματς της ημέρας είναι σίγουρα το Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ, με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν ένα απίστευτο σερί σε πρωτάθλημα με 10 αγώνες χωρίς ήττα (7 νίκες και 3 ισοπαλίες). Η Μπαρτσελόνα σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σκέφτεται νέο στραβοπάτημα, αφού η Ρεάλ είναι ήδη στο +4 με ένα παιχνίδι στο χέρι. Νεϊμάρ - Μέσσι και Σουάρες συνεργάζονται όλο και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι, στον αντίποδα όμως και η Βιγιαρεάλ είναι μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη ομάδα. Το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 1,70 στον ΟΠΑΠ μπορεί να αποτελέσει επιλογή, δεδομένου ότι οι γρήγοροι επιθετικοί της Βιγιαρεάλ πιστεύω ότι θα προβληματίσουν την άμυνα των Μπλαουγκράνα.

Λίγα πράγματα και από την Σεγούντα, σε ρηχά νερά θα κινηθώ κι εκεί, με την πιο δυνατή μου επιλογή το OVER 2,5 στο Οσασούνα - Σαραγόσα. Ομάδες που τρέχουν πολύ και δίνουν ρυθμό στα παιχνίδια τους, ειδικά η Οσασούνα εντός έδρας. Σπανίως δεν σκοράρει η Σαραγόσα όπως και σπανίως δεν δέχεται και νομίζω πως η βάση μας εδώ είναι το 1-1. Το OVER 2,5 πληρώνει 1,90 στον ΟΠΑΠ και θα το κρατήσω.

Στο Ουέλβα - Αλαβές δεν εμπιστεύομαι καμιά από τις 2, με τους γηπεδούχους να μετρούν 8 ήττες στα 9 τελευταία τους παιχνίδια και την Αλαβές να είναι μια έτσι μια γιουβέτσι.

Ντερμπάκι και το Χιρόνα - Αλκορκόν, με την Χιρόνα να είναι σε καλύτερη κατάσταση σίγουρα, αφού είναι αήττητη στα 5 τελευταία της, ενώ αντιθέτως η Αλκορκόν συμπλήρωσε 6 αγώνες χωρίς νίκη. Το μομέντουμ δείχνει Χιρόνα θα πει κάποιος και δύσκολα θα βρω επιχειρήματα να τον αντικρούσω, εμένα η αίσθηση μου όμως είναι πως το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους γηπεδούχους. Η Αλκορκόν μετράει 1 ήττα στις 5 τελευταίες της εξόδους, έχει αξιόμαχο σύνολο και μπορεί να τσιμπήσει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας σήμερα. Για να μην μακρηγορώ, δεν θα κρατήσω κάτι από εδώ οπότε καλύτερα να μην το κουράζω.

Κλείνω με το Βαγιαδολίδ - Λούγκο, έναν διαφαινόμενο ΑΣΟ που πληρώνει όμως πολύ χαμηλά και όπως έχω ξαναπεί, τέτοιες αποδόσεις σ' αυτή την κατηγορία είναι πολύ επικίνδυνες. Έβγαλε μάτια ο Τζόναθαν Περέιρα την προηγούμενη αγωνιστική για την Βαγιαδολίδ (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο) στο ματς με την Μαγιόρκα εκτός έδρας, κυριολεκτικά έκανε όργια, πέτυχε 3 γκολ και έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Σε κάκιστη κατάσταση η Λούγκο, μετράει 7 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχει κατρακυλήσει στο βαθμολογικό πίνακα και σπανίως παρουσιάζει καλό πρόσωπο εκτός έδρας. Πιθανός ΑΣΟΣ με λίγα λόγια και αν η Βαγιαδολίδ πιάσει την ίδια απόδοση όπως και στο παιχνίδι με την Μαγιόρκα, βλέπω να καθαρίζει το ματς και από το 1ο ημίχρονο (8 από τα 10 εντός έδρας που έχει δώσει ήρθαν ΑΣΟΣ στο ημίχρονο).

Αυτά τα λίγα για σήμερα, οι επιλογές δεν είναι πολλές και μάλλον δύσκολα βγαίνει "καλό" παιχνίδι. Σίγουρα ελάχιστοι παίζετε μόνο Ισπανία και προφανώς κάνετε συνδυασμούς με άλλα πρωταθλήματα, οπότε κρατήστε ότι νομίζετε πως σας αρέσει περισσότερο.

Η Πρόταση: Σύστημα 3-4

Σεβίλλη - Εσπανιόλ ΑΣΟΣ 1,50
Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,70
Οσασούνα - Σαραγόσα OVER 2,5 1,90
Βαγιαδολίδ - Λούγκο ΑΣΟ ημίχρονο/ΑΣΟ τελικό 2,20

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2