Στήριγμα ο ΑΣΟΣ της Μάλαγα

23η αγωνιστική στην Primera Division, με την αυλαία να ανοίγει χτες το βράδυ με το Αλμερία - Σοσιεδάδ που έληξε 2-2. Τέσσερα παιχνίδια στο πρόγραμμα του Σαββάτου και ξεχωρίζει ο ΑΣΟΣ της Μάλαγα στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ. Τέσσερα παιχνίδια έχουμε και για την Segunda, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής εκεί.








Ξεκίνημα με την Primera Division όπως πάντα και το μοναδικό σημείο που θα κρατήσω είναι ο ΑΣΟΣ της Μάλαγα. Άλλη ομάδα μέσα στο Ροσαλέδα, είναι πολύ πιεστική και έχει αντίπαλο σήμερα μια Εσπανιόλ που είναι σε καλή κατάσταση μεν, έχει ρίξει όμως το βάρος στο κύπελλο, εκεί όπου είχε και παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Μοναδική οδός διάκρισης για τους γηπεδούχους είναι το πρωτάθλημα λοιπόν και από την στιγμή που η Εσπανιόλ είναι και "άνετη" βαθμολογικά, αλλά και εξαιρετικά αδύναμη εκτός έδρας (1-2-7), ο ΑΣΟΣ στο 1,90 στον ΟΠΑΠ είναι το σημείο της ημέρας από την Ισπανία.

Λίγα πράγματα από την Segunda και το μόνο που βλέπω με μια σχετική βεβαιότητα είναι το OVER 2,5 στο Μπαρτσελόνα Β' - Αλαβές. 4 τεμάχια έφαγαν από την Σαραγόσα την προηγούμενη αγωνιστική οι μικροί Μπλαουγκράνα, ένα αποτέλεσμα που έστειλε στο ταμείο ανεργίας τον προπονητή τους. Με νέο πρόσωπο στο  πάγκο σήμερα, τον Ζόρντι Βινιάλς, που τα τελευταία 3 χρονιά προπονούσε τις μικρότερες ομάδες της Μασία. Η Αλαβές τρέχει ένα μικρό αήττητο σερί 3 αγώνων με 2 ισοπαλίες και 1 νίκη και είναι ομάδα που παίζει κοντρόλ ποδόσφαιρο και δεν στήνει απλά λεωφορείο μπροστά στην εστία στα εκτός έδρας. Δε νομίζω η αλλαγή προπονητή να φέρει και αλλαγή φιλοσοφίας στην Μπαρτσελόνα Β', ούτε να καταφέρει να στρώσει την άμυνα μέσα σε 1 εβδομάδα. Το OVER 2,5 μοιάζει να είναι η σωστή επιλογή εδώ, αν και υποψιάζομαι πως οι πιτσιρικάδες της Μπάρσα Β', ίσως είχαν κάποιον σοβαρό λόγο και σερνόντουσαν τόσον καιρό. Το ταλέντο ρέει άφθονο και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν δω μια νίκη με ευρύ σκορ για λογαριασμό της Μπάρσα Β'.

Τίποτα άλλο από την Segunda, αν και είχα στο πρίσμα μου το Χ2 της Γιαγκοστέρα με την Οσασούνα, κυρίως λόγω του ζορίσματος που βγάζει η Οσασούνα στο σκοράρισμα στα τελευταία της παιχνίδια. Θα το αφήσω στην άκρη αυτό, ίσως προκύψει κάτι στο LIVE.

Η πρόταση: ΔΥΑΔΑ

Μάλαγα - Εσπανιόλ ΑΣΟΣ 1,90
Μπαρτσελόνα Β' - Αλαβές OVER 2,5 1,65

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Ούτε παπούτσια δεν ξέρει να ψωνίζει αυτό το παιδί πια!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2