Γκρίνια στη Σεβίλλη για την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού

Πέμπτη βράδυ αγωνίστηκε η Σεβίλλη για το Europa League και αγωνίζεται το μεσημέρι της Κυριακής σε μια δύσκολη έδρα όπως το Ανοέτα με αντίπαλο την Σοσιεδάδ. Ασφαλώς οι ώρες ξεκούρασης ήταν ελάχιστες και μετά τη χτεσινή νίκη της Βαλένθια μέσα στο Αρχάνκελ επί της Κόρδοβα, η ανάγκη για βαθμούς είναι ακόμα μεγαλύτερη, προκειμένου να μην απομακρυνθεί ο στόχος της τέταρτης θέσης και η έξοδος στο Champion's League.





Ανάγκη για βαθμούς δεν έχει βέβαια μόνο η Σεβίλλη αλλά και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που βλέπει την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να έχει μειωθεί στους 5 βαθμούς και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει την ομάδα του να μπλέκει σε σενάρια υποβιβασμού.

Άς πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους όμως και πρώτα από το μεσημεριανό παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Σεβίλλη. Ντεφορμέ οι Βάσκοι, που βρίσκονται πολύ χαμηλά βαθμολογικά, αναλογικά πάντα με την ποιότητα που έχουν στο ρόστερ τους. Βρίσκουν μια Σεβίλλη κουρασμένη, χωρίς τα 2 βασικά αμυντικά της χαφ (Κρικόβιακ και Εμπιά), η οποία παράλληλα ηττήθηκε στα 3 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια (Χετάφε, Ρεάλ, Βαλένθια). Έχουμε σαν δεδομένο επίσης ότι η Σοσιεδάδ "ανασταίνεται" στα εντός έδρας παιχνίδια της, ειδικά αυτά με δυνατούς αντιπάλους (κέρδισε φέτος Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μ.). Οι αποδόσεις του αγώνα εκτιμώ πως είναι λάθος και πιστεύω πως το 3,00 στον ΑΣΟ αξίζει το ρίσκο του. Για τους συντηρητικούς υπάρχει και ο ΑΣΟΣ με  draw no bet που προσφέρεται στο 2,08.

Επιτακτική ανάγκη για νίκη έχει και η Μπιλμπάο που υποδέχεται την τρελό-Ράγιο. Το Σαν Μαμές έχει γίνει κέντρο διερχομένων φέτος με τους Βάσκους να μετρούν τον απογοητευτικό απολογισμό των 3 νικών σε 11 ματς εκεί. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τους Βάσκους, με συνεχόμενα παιχνίδια για κύπελλο, πρωτάθλημα και Europa League και το σημερινό που είναι και το πιο βατό, καλό θα είναι να το πάρουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες... Το ερώτημα είναι αν μπορούν φυσικά και η δικιά μου απάντηση είναι πως ναι. Η Ράγιο διατηρεί και φέτος αυτόν τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα της και μπορεί να έρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ, σε ένα παιχνίδι όμως που η αντίπαλος της δεν σκόραρε καθαρά από σύμπτωση, αφού σπατάλησε τουλάχιστον 3-4 ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Πιο επικίνδυνη είναι σαφώς εκτός έδρας, είναι όμως άνετη βαθμολογικά, έχει βατό πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο και μάλλον η άμυνα της που σπάνια δεν κάνει γκάφες θα το πληρώσει σήμερα. Στο 1,88 περίπου ο ΑΣΟΣ στο διαδίκτυο, στο 1,80 στον ΟΠΑΠ απλά είναι fair.

Για τα άλλα 2 ματς τις ημέρας δεν έχω να πω πολλά, εφόσον δεν πρόκειται να ασχοληθω κιόλας, το σίγουρο όμως είναι πως Έλτσε και Εϊμπάρ θα το πάνε στο ταμπούρι, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την όποια κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των αντιπάλων τους, μπας και τσιμπήσουν κανένα βαθμουλάκι. Από την στιγμή που έγινε το κωλάδικο και κέρδισε η Μάλαγα χτες στην Βαρκελώνη, τα πάντα είναι πιθανά, αλλα πραγματικά δεν έχω υποψίες για να κοντράρω κάποια από τις Βιγιαρεάλ ή Ρεάλ και βάζω αυτά τα ματς στην άκρη.

Από την Segunda τώρα που το πρόγραμμα είναι και πιο πλούσιο, καλοβλέπω πρώτα απ' όλα τον ΑΣΟ της Λούγκο στο ματς με την Ουέλβα. Σε τραγική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αγνοούν τη νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια τους και στα 8 τελευταία σημείωσαν μόλις 2 γκολ. Η Λούγκο βλέπει την επικίνδυνη ζώνη να έχει πλησιάσει στους 3 βαθμούς και θα ψάξει τη νίκη για να βρει την ηρεμία της. Φιλότιμη η Ουέλβα μεν, αλλά βουλιάζει κάτω από το βάρος και των πολλών οικονομικών της προβλημάτων. Πάνω από 2,00 ο ΑΣΟΣ στο διαδίκτυο παίζεται, τρώγεται και το 1,80 του ΟΠΑΠ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα τώρα, μου κάνουν κλικ 2 ΔΙΠΛΑ. Αυτά της Μπαρτσελόνα Β' και της Βαγιαδολίδ. Φιλότιμη η Γιαγκοστέρα δεν λέω, αλλά αν σωθεί θα μιλάμε για μεγάλο επίτευγμα, την στιγμή που η Μπαρτσελόνα Β' διαθέτει τόνους παραπάνω ποιότητα στο ρόστερ της. Με το νέο προπονητή στον πάγκο της, έδειξε να προσέχει περισσότερο την άμυνα και αν δείξει παρόμοιο αγωνιστικό πρόσωπο και σήμερα, με λίγη προσοχή μπορεί να φύγει με το ΔΙΠΛΟ από το Παλαμός.
Για το Τενερίφη - Βαγιαδολίδ, οι γηπεδούχοι που αγνοούν τη νίκη στα 7 τελευταία τους και είναι και αρκετά δυσκοίλιοι στο γκολ (2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 20 γκολ), υποδέχονται μια ομάδα που έκανε περίπατο στα 2 τελευταία εκτός (1-5 με Μαγιόρκα και 1-4 με Σανταντέρ). Υπάρχει ένα θέμα με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της Βαγιαδολίδ, που είναι μια του ύψους και μια του βάθους, το 2,65 όμως στο ΔΙΠΛΟ είναι αρκετά καλή απόδοση για να αγνοηθεί. Αν πιάσει την απόδοση που είχε στα 2 τελευταία εκτός τότε λογικά θα μας πληρώσει κι αυτό το ΔΙΠΛΟ.

Αυτά για σήμερα Κυριακή, 5 οι επιλογές, όλες σε σημεία και εύχομαι να είναι τόσο εύστοχες όσο οι χτεσινές. Πως θα παιχτούν δεν έχω αποφασίσει ακόμα, βάσει των αποδόσεων όμως καλό θα ήταν τα μεγάλα να πάνε σε ένα σύστημα 2-3 και τα μικρότερα σε μια ΔΥΑΔΑ. Η αλήθεια είναι πως τους ΑΣΟΥΣ της Αθλέτικ και της Λούγκο τους βλέπω πιο ζεστά και θα τους βάλω μαζί και αφήνω όλα τα υπόλοιπα σε ένα Trixie.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαγιεκάνο ΑΣΟΣ 1,80
Λούγκο - Ουέλβα ΑΣΟΣ 1,80

Πρόταση 2: Σύστημα 2-3

Σοσιεδάδ - Σεβίλλη ΑΣΟΣ 2,75
Γιαγκοστέρα - Μπαρτσελόνα Β' ΔΙΠΛΟ 2,75
Τενερίφη - Βαγιαδολίδ ΔΙΠΛΟ 2,30 

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2