Μ' αυτούς που το θέλουν περισσότερο

Επαναληπτικοί για την φάση των 32 σήμερα στο Europa League και η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο στα στοιχήματα με γκολ. Κάποιες ομάδες θα κυνηγούν τα σκορ του πρώτου αγώνα και αρκετά ματς ενδέχεται να ανοίξουν ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο. ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιχνίδια εκείνα που η πρόκριση έχει καθαρίσει από το πρώτο ματς, αφού δεν αποκλείεται οι 2 ομάδες να δουν τον αγώνα σαν αγγαρεία.



Πρώτη κίνηση για σήμερα λοιπόν, να διαγράψω τα παιχνίδια εκείνα στα οποία η πρόκριση κατά τα φαινόμενα έχει κριθεί. Έβερτον - Γιουνγκ Μπόις (αν και μ' αρέσει το OVER 2,5 εδώ), Μπριζ - Άαλμποργκ και Νάπολι - Τραμπζονσπόρ διαγράφονται με συνοπτικές διαδικασίες από το κουπόνι και το μυαλό μου. Η πρόκριση έχει κριθεί σε αυτά τα ζευγάρια και δεν αποκλείεται να δουν οι 2 ομάδες το ματς σαν αγγαρεία (εξάλλου έχουν και σημαντικές υποχρεώσεις στα εγχώρια πρωταθλήματα τους).

Πάμε στα υπόλοιπα τώρα και πρώτα στα "σημεία". Φαβόρες του 1,40 και του 1,50, ακόμα και του 1,70 δεν παίζω ακόμα κι αν μου χαρίσουν λεφτά. Νοκ άουτ αγώνες είναι, τα πάντα είναι ανοιχτά και οι ιδιαιτερότητες πολλές. Έχω ξεχωρίσει τον ΑΣΟ της Γκλάντμπαχ στο ματς με την Σεβίλλη. Οι Ισπανοί το πήραν πέρυσι το τρόπαιο, το χάρηκαν και φέτος ο μεγάλος στόχος είναι η έξοδος στο Champion's League. Εκεί είναι τα πολλά λεφτά, εκεί φτιάχνεις πραγματικά όνομα. Δυστυχώς για την Σεβίλλη τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε στο πρωτάθλημα και η ήττα με 4-3 την Κυριακή από την Σοσιεδάδ ήταν μεγάλη μαχαιριά, παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι Γερμαναράδες της Γκλάντμπαχ είναι σε παρόμοια θέση με τους Ισπανούς, αφού βλέπουν την πόρτα του Champion's League να ανοίγει διάπλατα, αρκεί να καταφέρουν να διατηρήσουν την 3η θέση που κατέχουν αυτή τη στιγμή στην Μπουντεσλίγκα. Στην Ευρώπη δεν έχουν σίγουρα την εμπειρία της Σεβίλλης, αλλά μάλλον διψούν περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Έμερι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και κανένα θεσμό, θεωρώ όμως το ισπανικό πρωτάθλημα πιο απαιτητικό (περισσότερες αγωνιστικές) και με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για την Σεβίλλη (με Ατλέτικο Μ. την Κυριακή), θα "αναγκαστεί" να αποχαιρετήσει το θεσμό. ΑΣΟΣ λοιπόν εδώ σε απόδοση 2,10 στον ΟΠΑΠ. Αρκετά πιθανό και το OVER 2,5 επίσης, αφού η Σεβίλλη στα τελευταία της παιχνίδια εκτός έδρας δέχεται πάνω από 2 γκολ μέσο όρο, αλλά σκοράρει επίσης με την ίδια ευκολία.

Σκεφτόμουν για αρκετή ώρα το ΔΙΠΛΟ της Τορίνο μέσα στο Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι ίδρωσαν για να κάμψουν την αντίσταση της Βαγιεκάνο την Κυριακή, τους εμπιστεύτηκα μεν και τους πρότεινα, γιατί ήταν ματς που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουν, αλλά πάλι δεν έπεισαν με την απόδοση τους. Μιλάμε και για την Βαγιεκάνο που δεν ξέρει να αμύνεται και παρόλα αυτά πήγε το παιχνίδι στο όριο. Η Τορίνο είναι ομάδα από άλλη πάστα και παρόλο που θα πρέπει να ρισκάρει σε κάποια φάση του παιχνιδιού (2-2 έληξε ο πρώτος αγώνας, οπότε θα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει), λογικά δεν θα το κάνει από νωρίς. Η Αθλέτικ ήταν πολύ τυχερή στο πρώτο παιχνίδι και νομίζω πως η πρόκριση είναι ανοιχτή εδώ και τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν.

Μπαστούνια όμως μπορεί να τα βρει και ο Ολυμπιακός με την Ντνιεπρ, αφού οι Ουκρανοί με την παρακαταθήκη του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, σίγουρα δεν θα πάνε να παίξουν ανοιχτά στο Καραϊσκάκης. Εντάξει, γνωστή η δυναμική του Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη, φέτος όμως, σε όποιο παιχνίδι "έπρεπε" να παίξει ανοιχτά, απέναντι σε κλειστές άμυνες, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Πιθανολογώ πως οι Ουκρανοί θα σκοράρουν κι αν συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα χρειάζεται 4 γκολ για να προκριθεί, κάτι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί. Υπερβολικό μου φαίνεται το OVER 2,5 στο 1,85 στον ΟΠΑΠ, όπως και το 4,35 στο ΔΙΠΛΟ, αφού ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό δεν δείχνει βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δυσκολεύεται πάρα πολύ, ακόμα και με ομάδες πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από την Ντνιέπρ.

ΔΙΠΛΟ βλέπω και για την Λίβερπουλ στην Τουρκία, ειδικά τώρα που έχει πάρει φόρα η ομάδα του λιμανιού. Οι Τουρκικές ομάδες συνήθως παίζουν με αρκετό ενθουσιασμό στα εντός έδρας τους, λόγω και της καυτής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί τους, αλλά σπανίως τα καταφέρνουν. Την  Μπεσίκτας την είχα παρακολουθήσει στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης στη φάση των ομίλων και όντως πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα, που μάλλον θα την πατήσει όμως σήμερα. Περιμένω να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό στην κερκίδα και η Λίβερπουλ που θα παίξει πιο μεθοδικά μιας και κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι, θα μπορέσει να την καθαρίσει στις κόντρα επιθέσεις. ΔΙΠΛΟ λοιπόν εδώ που τιμάται στο 2,40.

Πολλά γκολ περιμένω στο Σπόρτινγκ - Βόλφσμπουργκ, με τους Πορτογάλους να χρειάζονται κάτι εξαιρετικό για να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα και τους Γερμανούς να μην ξέρουν απλά να παίζουν άμυνα ή να μην ενδιαφέρονται απλά, αφού η επίθεση τους πετάει φωτιές. Τα παιχνίδια της Σπόρτινγκ για την Ευρώπη φέτος, είχαν γκολ και θέαμα (OVER 3,5 τα 4 από τα 5 τελευταία) και το OVER 2,5 που πληρώνει 1,65 θα το βάλω στο παιχνίδι μου.

OVER 2,5 βλέπω και στο Σάλτσμπουργκ - Βιγιαρεάλ και δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση εδώ, αλλά το 1,45 που το προσφέρει ο ΟΠΑΠ δεν με καλύπτει.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα και έτσι όπως μου έκατσαν τα παιχνίδια, θα κινηθώ συνδυαστικά σε ένα δελτιάκι με σημεία και over 2,5. Θα ποντάρω λοιπόν στον ΑΣΟ της Γκλάντμπαχ και το ΔΙΠΛΟ της Λίβερπουλ, μαζί με το OVER 2,5 στο Σπόρτινγκ Λ. - Βόλφσμπουργκ.  Μένω σ' αυτά λοιπόν, λίγα και ταπεινά και περισσότερο θεωρώ πως ρισκάρω στο ΔΙΠΛΟ της Λίβερπουλ, πιο ζεστός είμαι για τα άλλα 2.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Γκλάντμπαχ - Σεβίλλη ΑΣΟΣ 2,10
Μπεσίκτας - Λίβερπουλ ΔΙΠΛΟ 2,40
Σπόρτινγκ Λ. - Βόλφσμπουργκ OVER 2,5 1,65

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

...και λίγη ποιότητα



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2