Με Ρονάλντο η Ρεάλ στο ντέρμπι, αλλά χωρίς άμυνα

Αλλαγή δεδομένων από σήμερα στην στήλη της Ισπανίας, αφού η αρχισυνταξία του blog, η αφεντομουτσουνάρα μου δηλαδή, θα επιχειρήσει μια διαφορετική προσέγγιση των αγώνων, για λόγους "οικονομίας". Επικεντρώνω λοιπόν σ' αυτά που παίζω μόνο και αφήνω στην άκρη τα υπόλοιπα, εκτός αν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς. Από τα παιχνίδια του Σαββάτου λοιπόν σε Primera και Segunda προκύπτουν 3 επιλογές και θα μείνω μόνο σ' αυτές.





Δύσκολο στοιχηματικά το πρόγραμμα του Σαββάτου στα ισπανικά γήπεδα, με το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Αυτή είναι η 6η φορά που συναντιούνται φέτος οι 2 ομάδες (1 για το πρωτάθλημα, 2 για το σούπερ καπ και 2 για το κύπελλο), με την Ρεάλ να μην έχει καταφέρει να κερδίσει κανένα παιχνίδι! Επιστρέφει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού εξέτισε την τιμωρία του από το παιχνίδι με την Κόρδοβα, αποδεκατισμένη θα είναι όμως η Βασίλισσα κυρίως στην άμυνα, με τις απουσίες των βασικών Σέρχιο Ράμος, Πέπε και Μαρσέλο. Επιπλέον πρόβλημα και στα χαφ, αφού τραυματίστηκε ο Χάμες Ροντρίγκες και απών θα είναι επίσης ο Λούκα Μόντριτς από το σημερινό παιχνίδι. Στηρίζω τον ΑΣΟ λοιπόν, με την Ατλέτικο να έχει πάρει πλέον τον αέρα της Ρεάλ, ενώ η δύναμη της ειδικα στις στημένες φάσεις, περιμένω να κάνει την διαφορά στον αγώνα, τώρα ειδικά που απουσιάζουν οι 2 καλύτεροι αμυντικοί της Ρεάλ στο ψηλό παιχνίδι (Πέπε - Σέρχιο Ράμος).

Από την Primera Division θα κρατήσω και το OVER 2,5 στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με τη Γρανάδα. Με την προσθήκη του Ζόελ Κάμπελ (γνωστό από την θητεία του στον Ολυμπιακό), το κίτρινο υποβρύχιο έγινε ακόμα πιο εκρηκτικό μπροστά. Με την αλλαγή προπονητή η Γρανάδα, βελτίωσε κάπως το επιθετικό της πρόσωπο και μπορεί να συμβάλλει επίσης στο να βγει το OVER 2,5

Ένα σημείο μόνο από την Segunda Division σήμερα κι αυτό είναι ο ΑΣΟΣ στο παιχνίδι της Σαραγόσα με την Μπαρτσελόνα Β'. Κοντά στις θέσεις των πλέι οφ η Σαραγόσα, δίνει 3ο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας ( αφού ανεβλήθη αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής με την Οσασούνα εκτός) και βλέπω ότι είναι πιο κοντά στη νίκη από την σημερινή της αντίπαλο. Η Μπαρτσελόνα Β' μπορεί να κέρδισε με το εμφατικό 1-4 εκτός έδρας την Σαμπαντέλ την προηγούμενη αγωνιστική, τα πάντα κρίθηκαν όμως στην φάση του 37' που κέρδισε πέναλτι και αποβολή, την στιγμή που το σκορ ήταν 1-1. Έκτοτε, με παίκτη παραπάνω, έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια Σαμπαντέλ που δεν φημίζεται και για τις αμυντικές τις ικανότητες. Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το σημερινό και θεωρώ πως η νίκη της Μπαρτσελόνα Β' ήταν απλά μια φωτοβολίδα. Ποντάρισμα στον ΑΣΟ λοιπόν.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μ. ΑΣΟΣ 2,65
Βιγιαρεάλ - Γρανάδα OVER 2,5 1,60
Σαραγόσα - Μπαρτσελόνα Β' ΑΣΟΣ 1,70

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2