Να αποδείξει ότι δεν είναι κομπάρσος

Να αποτινάξει το ρόλο του κομπάρσου και να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα θέλει απόψε η Σεβίλλη, που επισκέπτεται το Σαντιάγο Μπερναμπέου για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Απών για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε στο ματς με την Κόρδοβα.






Εξ αναβολής παιχνίδι για την Primera Division είναι το Ρεάλ Μ. - Σεβίλλη και εφόσον το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει αρκετές επιλογές, σκέφτηκα να το συνδυάσω με κάποιες από αυτές.
Η Βασίλισσα δεν είναι τόσο σαρωτική μέσα στο 2015, ούτε τρομάζει με τις εμφανίσεις της όσο πριν 2-3 μήνες. Λογικό είναι άλλωστε, καμία ομάδα δεν μπορεί να πηγαίνει τρένο για 60 συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στη σεζόν, ιδιαίτερα όταν ακολουθούν σημαντικοί αγώνες και για το Champion's League μέσα στον Φλεβάρη. Η Σεβίλη από την ημέρα που την ανέλαβε ο Ουνάι Έμερι έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις τα 2 τελευταία χρόνια (Νεγρέδο, Ράκιτιτς), παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική. Το μεγάλο στοίχημα για φέτος είναι η έξοδος στο Champion's League και για να καταφέρει να μπει στην ελίτ αυτών των ομάδων, πρέπει να αποδείξει απόψε στο Μπερναμπέου ότι δεν έχει το ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Περιμένω καλό παιχνίδι, από 2 ομάδες που παίζουν παραγωγικό ποδόσφαιρο (για την Ρεάλ είναι δεδομένο αυτό) και την Σεβίλλη να διεκδικεί τις πιθανότητες της αναζητώντας κάποιο γκολ. Το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που θα είναι και η επιλογή μου πληρώνει 1,70 στον ΟΠΑΠ και έχει καλές πιθανότητες. Θεωρώ πως η Σεβίλλη δεν θα κατέβει να παίξει "παθητικό" ποδόσφαιρο απόψε και επειδή διαβάζω στο διαδίκτυο πως υπάρχει μια τάση για κόντρα του χαμηλού ΑΣΟΥ, είμαι θετικός και προς αυτή την κατεύθυνση.

Στοίχημα, προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, Primera Division, Copa Italia,
Κύπελλο Ιταλίας με το Νάπολι - Ίντερ σήμερα. Χτες η Φιορεντίνα έκανε την μίνι έκπληξη κερδίζοντας την Ρόμα εκτός έδρας, δεν βλέπω όμως να συμβαίνει κάτι ανάλογο απόψε. Η Ίντερ έχει πέσει επίπεδο τις τελευταίες σεζόν, σε αντίθεση με τη Νάπολι που πλέον αναγνωρίζεται σαν μία από τις μεγάλες δυνάμεις στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Τα ντέρμπι στο Σαν Πάολο πάντα σεληνιάζουν τους γηπεδούχους και νομίζω πως θα καταφέρουν σήμερα να περάσουν το εμπόδιο της Ίντερ του Μαντσίνι που παριστάνει τον προπονητή.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στην Ολλανδία και η επιλογή μου θα είναι το ΔΙΠΛΟ της Φίτεσε στην έδρα της Καμπούρ. Αν και δεν ασχολούμαι με το Ολλανδικό πρωτάθλημα, παρακολούθησα την Κυριακή ολόκληρο το παιχνίδι Φίτεσε - Άγιαξ, που όλος ο ντουνιάς πόνταρε στο ΔΙΠΛΟ. Εντυπωσιακοί οι γηπεδούχοι, έπαιζαν ουσιαστικά μονότερμα τον Αίαντα, που υποτίθεται πως κυνηγάει τον τίτλο. Δεν έχω δει ποτέ την Καμπούρ να αγωνίζεται τ' ομολογώ, αν όμως η Φίτεσε επαναλάβει σήμερα την εμφάνιση που έκανε την Κυριακή, απέναντι σε μια διεκδικήτρια του τίτλου, θα καταφέρει να φύγει με το ΔΙΠΛΟ.

Αυτά για σήμερα, μια ΤΡΙΑΔΑ που στον ΟΠΑΠ πληρώνει περίπου 6 φορές τα λεφτά μας.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Ρεάλ Μ. - Σεβίλλη ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,70
Νάπολι - Ίντερ ΑΣΟΣ 1,70
Καμπούρ - Φίτεσε ΔΙΠΛΟ 2,15

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2