Με φόρα η Λίβερπουλ στο ντέρμπι

Οι αγγλικές κατηγορίες κυριαρχούν στο κουπόνι του Σαββάτου και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των παικτών. Το tzogadomoutro εναρμονίζεται με τις συνθήκες και από σήμερα αλλά και κάθε εβδομάδα θα ρίχνει τα δίχτυα του και στην Αγγλία, παρουσιάζοντας σας τις πιο δυνατές του επιλογές.







Θέλει ψάξιμο η Αγγλία, θέλει διάβασμα, συνηθίζεται όμως οι μεγαλύτεροι τζογαδόροι, αυτοί που ασχολούνται χρόνια επαγγελματικά με το αντικείμενο να έχουν την προσοχή τους στραμμένη κυρίως στο νησί. Οι ευκαιρίες πολλές, οι αποδόσεις μεγαλύτερες, διαφορετική νοοτροπία, είναι μερικά στοιχεία που κάνουν το "αγγλικό" στοίχημα πιο ελκυστικό στους παίκτες.

Από το σημερινό ξεψάχνισμα λοιπόν, προέκυψαν 8 σημεία και χωρίς πολλές φανφάρες μπαίνω στο ψητό. Από την Premier League ξεχώρισα το ΔΙΠΛΟ της Λίβερπουλ στο ντέρμπι της πόλης με την Έβερτον. Δεν συνηθίζω να ποντάρω σε ντέρμπι, αφού πρόκειται για παιχνίδια ειδικών συνθηκών, οι κόκκινοι όμως έχουν χτυπήσει φόρμα πλέον και νομίζω πως θα έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Από την Τσάμπιονσιπ τον ΑΣΟ της επίσης ανεβασμένης Γουλβς που είναι αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (5-3-0) και αντιμετωπίζει την αδύναμη εκτός έδρας Ρέντινγκ.

Στην 1η κατηγορία, 2 οβεράκια, το πρώτο στο Νοτς Κάουντι - Τσέστερφιλντ (4/6 OVER 2,5 η Νοτς Κάουντι, 5/6 OVER 2,5 η Τσέστερφιλντ στα τελευταία τους) και το δεύτερο στο Ροτσντέιλ - Λέιτον Όριεντ (9/10 της Ροτσντέιλ και 8/10 της Λέιτον Όριεντ ήρθαν OVER 2,5).
ΑΣΟΣ στο παιχνίδι της Σκάνθορπ με την Όλνταμ, σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν μόλις 1 ήττα στα 10 τελευταία τους παιχνίδια κι αυτή από την πρωτοπόρο Μπρίστολ Σίτυ (6-3-1 ρεκόρ).

3 σημεία κύκλωσα και από την 2η κατηγορία. Το πρώτο είναι το OVER 2,5 στο Γουίμπλεντον - Νιούπορτ Κ. με τους γηπεδούχους να παίζουν πάντα ανοιχτά μέσα στο σπίτι τους και να έχουν φέρει τα 10 από τα 14 παιχνίδια τους OVER 2,5. Η Νιούπορτ δεν κέρδισε στα 3 τελευταία της και δέχτηκε μάλιστα 8 γκολ, είναι καλή ομάδα όμως και περιμένω αντίδραση.
Δεύτερο σημείο το ΔΙΠΛΟ της κυνικής φέτος Μπέρτον μέσα στην έδρα της Τσέλτεναμ. Έχουν προβληματική άμυνα οι γηπεδούχοι που δίνουν μάχη για την σωτηρία και μετρούν μόλις 1 νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια τους. Θεωρώ πως η Μπέρτον που τρέχει ένα αήττητο σερί 9 αγώνων και ξέρει να κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν, θα βρει τον τρόπο να σκοράρει και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Ολοκληρώνω με μια μπομπίτσα, το ΔΙΠΛΟ της Χάρτλπουλ μέσα στην έδρα της Πόρτσμουθ που αγνοεί τη νίκη στα 9 τελευταία της παιχνίδια. Έχουν ξυπνήσει για τα καλά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα, στα 4 τελευταία τους παιχνίδια όμως, ηττήθηκαν μόνο από την πρωτοπόρο Σριούσμπερι εκτός έδρας. Προβλέπω ότι δεν θα έχει εύκολο απόγευμα η Πόρτσμουθ και αξίζει μια τουφεκιά στο ΔΙΠΛΟ.

Ολοκληρωμένη πρόταση δεν θα γράψω, τα σημεία είναι πολλά και τα αφήνω στην κρίση σας. Τσεκάρετε τα και ποντάρετε σύμφωνα πάντα με την δική σας κρίση.

1) Έβερτον - Λίβερπουλ ΔΙΠΛΟ 2,05
2) Γουλβς - Ρέντινγκ ΑΣΟΣ 1,90
3) Νοτς Κάουντι - Τσέστερφιλντ OVER 2,5 1,75
4) Ρότσντεϊλ - Λέιτον Όριεντ OVER 2,5 1,65 (ανεβλήθη)
5) Σκάνθορπ - Όλνταμ ΑΣΟΣ 2,25 
6) Γουίμπλεντον - Νιούπορτ Κ. OVER 2,5 1,80
7) Τσέλτεναμ - Μπέρτον ΔΙΠΛΟ 2,10
8) Πόρτσμουθ - Χάρτλπουλ ΔΙΠΛΟ 4,00

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2