Ασταμάτητη η Μπρίστολ Σίτυ

Ρεπό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Πρέμιερ Λιγκ σήμερα, λόγω του κυπέλλου και το ενδιαφέρον μοιραία στρέφεται στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Τρένο η Μπρίστολ Σίτυ στην 1η κατηγορία της Αγγλίας, με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας και υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.








Για το κύπελλο έχουμε 4 αγώνες και τα σημεία που κέντρισαν την προσοχή μου είναι τα ΔΙΠΛΑ της Λίβερπουλ και της Στόουκ. Για τους κόκκινους γνωρίζουμε καλά πως το τελευταίο διάστημα διανύουν περίοδο φόρμας και το αήττητο σερί των 9 αγώνων στο πρωτάθλημα μόνο τυχαίο δεν είναι. Βελτιωμένη και η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη, μετράει μόνο μια ήττα στα τελευταία της 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως την αγωνιστική εκείνη κατάσταση που να τρομάζει τόσο πολύ το φαβορί του αγώνα.
Στο Μπλάκμπερν - Στόουκ τις 2 ομάδες χωρίζουν 2 κατηγορίες και εκτός αυτού στηρίζομαι και στην καλή αγωνιστική κατάσταση της Στόουκ που ηττήθηκε στα 8 τελευταία της μόνο από Μάντσεστερ Σίτυ και Άρσεναλ. Σίγουρα τα παιχνίδια αυτά έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, δέχομαι όμως να ποντάρω σε μια ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία που είναι μάλιστα και σε καλή κατάσταση, όταν η απόδοση της πληρώνει πάνω από 2,00.

Στην Τσάμπιονσιπ έχω μαρκάρει τα ΔΙΠΛΑ της Νότινγχαμ, της Μπρέντφορντ και των Γουλβς. Για τις 2 πρώτες, απλά αγωνίζονται απέναντι σε ομάδες που παραπαίουν αγωνιστικά (Μπλάκπουλ και Τσάρλτον). 13 παιχνίδια χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Τσάρλτον ενώ από την άλλη η Μπλάκπουλ, παρότι έχει κάποιες αναλαμπές, με τους 20 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, μάλλον χρειάζεται κάποιο θαύμα για να σώσει την κατηγορία. Το ΔΙΠΛΟ των Γουλβς μπήκε στο μικροσκόπιο μου, αφού η απόδοση του είναι εξωφρενική για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αγωνίζεται εκτός έδρας με την Νόργουιτς, η οποία βρίσκεται 2 βαθμούς πιο πάνω και δεν έχει να ζηλέψει κάτι ούτε σε θέμα φόρμας, αλλά ούτε και σε θέμα ποιότητας. Ουσιαστικό μιλάμε για ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο οποίο η φιλοξενούμενη προσφέρεται σε αποδόσεις πάνω από 4,00 χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος.

Το δυνατό μου σημείο σήμερα από την Αγγλία είναι ο ΑΣΟΣ της Μπρίστολ Σίτυ στο παιχνίδι με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η πρωτοπόρος Μπρίστολ τρέχει αήττητο σερί 7 αγώνων στο πρωτάθλημα, έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας και βαδίζει ολοταχώς προς την άνοδο. Από νίκη σε ήττα πηγαίνει η Σέφιλντ τελευταία και τελευταίο της διπλό ήταν στα μέσα Νοεμβρίου στην έδρα της Ντονκάστερ. Έκτοτε μετράει 1 ισοπαλία και 3 ήττες και νομίζω πως θα προσθέσει ακόμα μία στην δυσκολότερη έδρα της κατηγορίας.

Κλείνω με τρεις επιλογές από την 2η κατηγορία και πρώτη απ' όλες τον ΑΣΟ της κυνικής Μπέρτον που φιλοξενεί την Όξφορντ. Στην κορυφή της βαθμολογίας η Μπέρτον, μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία με αήττητο σερί 11 αγώνων, το οποίο σίγουρα κάποτε θα σπάσει, ελπίζω όμως πως όχι σήμερα.
Το δεύτερο σημείο είναι ο ΑΣΟΣ της Χάρτλπουλ που δεν το βάζει κάτω και με 3 νίκες στα 3 τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Αντίπαλος της σήμερα η ντεφορμέ Στιβενέιτζ που αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία της (3 ήττες 1 ισοπαλία).
Τελευταίο άφησα ένα Over που καλοπληρώνει και αφορά το παιχνίδι της Πόρτσμουθ με την Έξετερ. Από τους φιλοξενούμενους πιάνομαι περισσότερο, που τα 7/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και τα 6 από αυτά και OVER 2,5. Πλούσια σε γκολ και θέαμα τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της Πόρτσμουθ και νομίζω πως το 1,90 που πληρώνει το OVER 2,5 σ' αυτό το ματς, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.

1) Μπλάκμπερν - Στόουκ ΔΙΠΛΟ 2,25
2) Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ ΔΙΠΛΟ 1,85
3) Μπλάκπουλ - Νότινγχαμ ΔΙΠΛΟ 1,80
4) Νόργουιτς - Γουλβς ΔΙΠΛΟ 4,00
5) Τσάρλτον - Μπρέντφορντ ΔΙΠΛΟ 2,00
6) Μπρίστολ Σίτυ - Σέφιλντ Γιουν. ΑΣΟΣ 2,00
7) Μπέρτον - Όξφορντ ΑΣΟΣ 1,80
8) Πόρτσμουθ - Έξετερ OVER 2,5 1,90
9) Χάρτλπουλ - Στιβενέιτζ ΑΣΟΣ 2,50

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2