"Καθαρίζει" τις "Μικρές" εκτός η Σεβίλλη

5 νίκες και 5 ήττες έχει εκτός έδρας η Σεβίλλη, που τα πηγαίνει καλά όμως με τις μικρομεσαίες ομάδες της λίγκας και έχει ηττηθεί μόνο στα ντέρμπι με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια, Ατλέτικο και Μπιλπάο. Φεστιβάλ γκολ περιμένω στα παιχνίδια Έλτσε - Βαγιεκάνο και Χιχόν - Αλμπαθέτε.








Δοκάρι και έξω για ακόμα μια φορά η χτεσινή μου ΤΡΙΑΔΑ από την Ισπανία, χάθηκε μόνο το OVER 2,5 της Βιγιαρεάλ που κέρδισε με 2-0 τη Γρανάδα, πανηγυρικά βγήκαν οι ΑΣΟΙ της Ατλέτικο και της Σαραγόσα. Γενικώς μια κακή μέρα στοιχηματικά για το blog και τα προγνωστικά μου, αφού δεν πέρασαν ούτε τα μισά σημεία από αυτά που πρότεινα.

Στα σημερινά τώρα, πάλι 3 παιχνίδια θα με απασχολήσουν από Ισπανία, τα 2 από Primera Division και το 1 από την Segunda.
Πρώτο και καλύτερο το ΔΙΠΛΟ της Σεβίλλης, η οποία μόνο στα ντέρμπι δεν τα πηγαίνει καλά μακριά από το σπίτι της, μόνο νίκες έχει με τις υπόλοιπες ομάδες. Στο Μπερναμπέου ήταν καλή και μπορούσε να ισοφαρίσει την Ρεάλ σε 2-2 στο τέλος, άργησε να ξυπνήσει όμως και δέχτηκε πολλές φάσεις ακόμα και όταν το σκορ ήταν 2-0. Μια του ύψους μια του βάθους η Χετάφε, μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία της 11 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και είναι ευκαιρία σήμερα για την Σεβίλλη, σε περίπτωση που στραβοπατήσει η Βαλένθια στο ματς με την Εσπανιόλ, να κερδίσει η ίδια και να αυξήσει την διαφορά στους 4 βαθμούς. Το ματς της χρονιάς το χαρακτήρισε ο Ουνάι Έμερι, που αναλογίζεται όλα τα παραπάνω.

Το δεύτερο σημείο που θα με απασχολήσει από την Primera Division είναι το OVER 2,5 στο Έλτσε - Βαγιεκάνο, Το έχω γράψει πολλές φορές, πως όταν το OVER 2,5 σε παιχνίδι της Ράγιο πληρώνει πάνω από 2,00 είναι Value Bet. Καίγεται για τη νίκη η Έλτσε, πάντα με επιθετικούς προσανατολισμούς η Ράγιο, αλλά και με μια άμυνα που τρώει το ένα αστείο γκολ μετά το άλλο και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ πως θα της πάει το παιχνίδι.

Θα κλείσω την ΤΡΙΑΔΑ μου με το OVER 2,5 στο Χιχόν - Αλμπαθέτε. Μπορεί στον πρώτο γύρο η Σπόρτινγκ να μην έπαιζε μεγάλη μπάλα αλλά κατάφερνε να μην χάνει. Αυτή τη στιγμή έχει ρολάρει όμως και εκτός από το μπόλικο τρέξιμο που βγάζουν οι πιτσιρικάδες της στον αγωνιστικό χώρο, παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Αλμπαθέτε είναι επίσης σε καλό φεγγάρι, αλλά με την ίδια ευκολία που σκοράρει δέχεται κιόλας. Τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της Σπόρτινγκ στο Μολινόν ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5. Μόνο αυτό με την Γιαγκοστέρα που στήνει λεωφορείο μπροστά στην εστία ήρθε 0-0. Αξία στο OVER 2,5 λοιπόν που πληρώνει 1,90 στον ΟΠΑΠ.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Χετάφε - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ 1,90
Έλτσε - Βαγιεκάνο OVER 2,5 2,00
Χιχόν - Αλμπαθέτε OVER 2,5 1,90

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2