Το Europa League στο μικροσκόπιο

Πρώτοι αγώνες για την φάση των 32 στο Europa League, με αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα και πολλά δυνατά ζευγάρια. Ποσώς ενδιαφέρουν αυτά βέβαια όταν είσαι τζογαδόρος και το ερώτημα που πλανάται είναι, αν υπάρχουν επιλογές. Εξετάζοντας τα παιχνίδια ένα προς ένα κράτησα 5 επιλογές, αλλά μια γενικότερη συζήτηση και για τα υπόλοιπα θα την κάνω.






Καταρχήν, φαβορί η βραδιά έχει λίγα και όχι καλά. Φυσικά αναφέρομαι στα σημεία που κυμαίνονται κοντά στο 1,50, τα οποία είναι 4 όλα κι όλα. Πιο λογικοί μου φαίνονται οι ΑΣΟΙ της Βόλφσμπουργκ και της Λίβερπουλ σ' αυτές τις αποδόσεις, αφού αμφότερες διανύουν περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης. Στα άλλα 2 ματς με τα καυτά φαβορί της βραδιάς, προτιμότερο θα ήταν να ρισκάρει κανείς με τα γκολ (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ή OVER 2,5), αφού οι αντίπαλοι προσφέρονται. Αναφέρομαι στα παιχνίδια Ρόμα - Φέγενορντ και Βιγιαρεάλ - Σάλτσμπουργκ φυσικά, στα οποία σίγουρα προβάδισμα έχει ο ΑΣΟΣ επίσης. Πιο ζεστά από όλα αυτά βλέπω το OVER 2,5 στο Βιγιαρεάλ - Σάλτσμπουργκ, το οποίο νομίζω θα μπει σε αρκετά δελτία σήμερα. Μπορεί να έχασε η Βιγιαρεάλ την Κυριακή από την Ράγιο, όσοι είδαν το παιχνίδι όμως και είχαν ποντάρει στο ΔΙΠΛΟ θα τους έπεσαν τα μαλλιά μ' αυτά που έχανε το κίτρινο υποβρύχιο. 3-4 κλασσικές ευκαιρίες τουλάχιστον για γκολ τις οποίες σπατάλησαν οι επιθετικοί της. Από την άλλη είναι γνωστό το στυλ παιχνιδιού της Σάλτσμπουργκ, που στο αυστριακό πρωτάθλημα αγωνίζεται δίχως αντίπαλο και κάνει περίπατο τα τελευταία χρόνια.

Αφήνω τα μικρά σημεία και πάω τώρα σε κάποια "λογικά" φαβορί της βραδιάς, που προσφέρονται βέβαια σε υψηλότερες αποδόσεις. Πρώτο στη σειρά το ΔΙΠΛΟ της Κλαμπ Μπριζ. Οι Βέλγοι έχουν σαφώς καλύτερη ομάδα από την Άαλμποργκ, η οποία έχει να κλωτσήσει το τόπι 2 μήνες, λόγω της διακοπής του χειμώνα στο πρωτάθλημα Δανίας.
Δεύτερο το ΔΙΠΛΟ της Νάπολι μέσα στην Τουρκία με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ που έχει πολλές απουσίες για τι σημερινό παιχνίδι. Ένα κολασμένο κοινό περιμένει βέβαια τους Ιταλούς (γνωστή η κατάσταση με τις τουρκικές έδρες), ίσως και ένας παγωμένος αγωνιστικός χώρος, από την άλλη όμως, η αεράμυνα της Τραμπζόν που σπανίως κρατάει το μηδέν πίσω, περιμένω να την προδώσει.
Συμπαθητικό και το OVER 2,5 εδώ στο 1,75.

Πάμε και στα σημεία ρίσκου τώρα. Στις πολύ μεγάλες αποδόσεις δεν ξεχώρισα κάτι, παρά μόνο το ΔΙΠΛΟ της Λέγκια στο Άμστερνταμ με αντίπαλο τον Άγιαξ. Ο Αίαντας δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο στο πρωτάθλημα Ολλανδίας και οι Πολωνοί έχουν κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στην Ευρώπη φέτος.
Πιο ζεστά βλέπω τον ΑΣΟ της Γιουνγκ Μπόις στο ματς με την Έβερτον. Οι Άγγλοι χώρια που θα έχουν ένα κάρο απουσίες για το αποψινό παιχνίδι (Πίεναρ, Όσμαν, Μπέινς, ΜακΓκίντι), είναι εξαιρετικά ντεφορμέ, Από την άλλη οι Ελβετοί έχουν κερδίσει τα 5 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια τους εντός έδρας και φέτος είναι εξαιρετικοί και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στο 2,90 ο ΑΣΟΣ νομίζω αξίζει το ρίσκο του.
Ακόμα ένα σημείο που αξίζει το ρίσκο του είναι και ο ΑΣΟΣ της Τορίνο με αντίπαλο την Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι απέδειξαν και φέτος πως δεν έχουν το βάθος στο ρόστερ για να σταθούν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Βρίσκονται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη κι όσο κι αν φαίνεται απίθανο ότι θα κινδυνέψουν, οι εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα είναι κάτω του μετρίου. Η Τορίνο είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Serie A, τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων, είναι άνετη βαθμολογικά και πιστεύω πως θα τα δώσει όλα στο σημερινό παιχνίδι. Έπειτα είναι και οι σημαντικές απουσίες για τους Βάσκους που θα δυσκολέψουν το έργο τους απόψε, με τους Αντούριθ, Ιτουράσπε, Σουσαέτα και Μπαλενθιάγκα να μένουν στην Ισπανία.

Στο ρεζουμέ τώρα, με ένα σύστημα 3-4 θα κινηθώ σήμερα, αν και οι αποδόσεις είναι μεγάλες και τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν και ΔΥΑΔΕΣ.

Η πρόταση: Σύστημα 3-4

Άαλμποργκ - Κλαμπ Μπριζ ΔΙΠΛΟ 2,05
Τραμπζονσπόρ - Νάπολι ΔΙΠΛΟ 1,90
Γιουνγκ Μπόις - Έβερτον ΑΣΟΣ 2,90
Τορίνο - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΑΣΟΣ 2,30

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Το διαβάζω από χτες, το προτείνω
σε όσους έχουν πάθος με τον τζόγο.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2