Παιχνίδι με OVER/UNDER

Τυπικό κουπόνι Παρασκευής το σημερινό, με φουλ αγωνιστική δράση σε Β' Γαλλίας και Β' Ολλανδίας που καταλαμβάνουν και το μεγαλύτερο μέρος. Επανέναρξη έχουμε στην Β' Γερμανίας, ενώ για την Μπουντεσλίγκα η Σάλκε υποδέχεται την Γκλάντμπαχ.








Στο επίκεντρο σήμερα οι επιλογές σε γκολ και θα κινηθώ με μια ΤΡΙΑΔΑ με OVER και UNDER.
Το μόνο σημείο που μ' άρεσε λίγο είναι ο ΑΣΟΣ της "ανεβασμένης" Κρετέιγ στο παιχνίδι με την Χάβρη για την Β' Γαλλίας, αλλά τελικά το άφησα έξω από το παιχνίδι μου. Απλά το αναφέρω για όσους θέλουν να το τσεκάρουν.

Σ' αυτά που κράτησα τώρα και πρώτα απ' όλα το OVER 2,5 στο μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται απόψε για την Serie B μεταξύ Τραπάνι και Κάρπι. Όσοι ασχολούνται με την Β' κατηγορία της Ιταλίας, γνωρίζουν καλά πως Τραπάνι φέτος σημαίνει OVER 2,5. 20/24 OVER 2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα, 9/10 εντός έδρας και τα 7 τελευταία OVER 3,5. Την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας έχει από την άλλη η πρωτοπόρος Κάρπι με 43 γκολ στο ενεργητικό της και νομίζω πως έχουμε όλα τα συστατικά εδώ για ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.

Δεύτερο OVER 2,5 που θα κρατήσω είναι στο ματς Ανζέ - Τουρ από την Β' Γαλλίας. Παραδοσιακή ομάδα του OVER 2,5 η Τουρ, μετράει 8/10 στα τελευταία της παιχνίδια και αντιμετωπίζει μια Ανζέ που τα 5/7 τελευταία της ήρθαν επίσης OVER 2,5. Η Τουρ έχει να ηττηθεί εκτός έδρας από τον περασμένο Οκτώβρη με ότι συνεπάγεται αυτό και ενδεικτικά να αναφέρω πως σημείωσε 8 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια μακριά από το σπίτι της. Τους βαθμούς της νίκης χρειάζονται και οι 2 ομάδες για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, η μεν Ανζέ για να μην χάση επαφή με την πρώτη ΤΡΙΑΔΑ ενώ η δε Τουρ για να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Τα δεδομένα του αγώνα με οδηγούν κι εδώ στα πολλά γκολ και το OVER 2,5 που πληρώνει 1,90 στον ΟΠΑΠ.

Στο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα, η Σάλκε του Ρομπέρτο Ντι Ματέο υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Δύσκολα πάει το χέρι σε UNDER 2,5 σε ματς της Μπουντεσλίγκα, όταν όμως η απόδοση είναι ελκυστική και τα δεδομένα του αγώνα το επιτρέπουν αξίζει το ρίσκο. Ο Ιταλός τεχνικός της Σάλκε έχει δώσει βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του που προέρχεται από 3 συνεχόμενα UNDER 2,5, με πιο πρόσφατη επιτυχία την ισοπαλία 1-1 με την Μπάγερν στο Μόναχο (αν και οι Βαυαροί έπαιζαν με 10 παίκτες από το 1ο ημίχρονο και η Σάλκε έχασε και πέναλτι). Της ίδιας λογικής και η Γκλάντμπαχ στα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας μακριά από το σπίτι της με 6 γκολ παθητικό (μαζί με την Μπάγερν Μ.) και σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στο 1,80 το UNDER 2,5 στον ΟΠΑΠ συμπληρώνει την σημερινή μου ΤΡΙΑΔΑ.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Τραπάνι - Κάρπι OVER 2,5 1,70
Ανζέ - Τουρ OVER 2,5 1,90
Σάλκε - Γκλάντμπαχ UNDER 2,5 1,80

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2