Αγωνιστική των "ΓΚΟΛ" στην Segunda

Αρκετά παιχνίδια μπορούν να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα σήμερα στην Segunda Division και θα επικεντρώσω στα OVER 2,5 κυρίως. Στο Μπαλαϊδος δοκιμάζεται η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης με αντίπαλο την Θέλτα, εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχουν Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.








Με τα μεσημεριανά παιχνίδια δεν βρίσκω τον λόγο να ασχοληθώ, καθώς η Βαλένθια περιμένω να περάσει εύκολα ή δύσκολα το εμπόδιο της Χετάφε, ενώ το Χιρόνα - Χιχόν στην Segunda είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και μπορούν να συμβούν τα πάντα και στα γκολ αλλά και στα σημεία.

Το ψωμάκι είναι πιστεύω το απόγευμα, κυρίως στην Segunda Division, εκεί όπου περιμένω να δούμε αρκετά γκολάκια. Πρώτο υποψήφιο παιχνίδι για να συμβεί αυτό, το Βαγιαδολίδ - Αλκορκόν με το OVER 2,5 να πληρώνει 1,90 στον ΟΠΑΠ. Δεδομένη η ποιότητα της Βαγιαδολίδ, που στην μέρα της το βγάζει και μόνη της το OVER 2,5, ενώ από την άλλη η Αλκορκόν φέτος, αν και δεν μας είχε συνηθίσει, έχει την χειρότερη άμυνα εκτός έδρας της κατηγορίας και μία από τις χειρότερες συνολικά. Το καλό είναι ότι βρίσκει κι αυτή δίχτυα με καλή συχνότητα, οπότε έχουμε όλα τα δεδομένα που ζητάμε για να κυνηγήσουμε το OVER 2,5.

Δεύτερο υποψήφιο το Σαμπαντέλ - Μπέτις. Άνω κάτω οι γηπεδούχοι, συμπλήρωσαν 5 αγώνες χωρίς νίκη, έχουν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και προχώρησαν σε 3η αλλαγή προπονητή μέσα στην εβδομάδα. Η Σαραγόσα έχει την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 41 γκολ, αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες με 33 γκολ παθητικό. Από την στιγμή που την ανέλαβε ο Πόποβιτς έχει γίνει πιο επιθετική και σε ένα παιχνίδι που η Σαμπαντέλ αναμένεται να ρισκάρει λόγω του ότι καίγεται για βαθμούς, περιμένω να αναστενάξουν τα δίχτυα.

Τρίτο υποψήφιο το Αλμπαθέτε - Μπέτις. Εδώ έχουμε την Αλμπαθέτε των 4 OVER 2,5 στα 5 τελευταία της, με σαφή σημάδια αγωνιστικής ανόδου, αλλά και με μια άμυνα που εύκολα δέχεται γκολ. Με τον Πέπε Μελ στον πάγκο η Μπέτις είναι αήττητη και το συνολικό της σερί έχει φτάσει στα 10 παιχνίδια. Στο παιχνίδι του 1ου γύρου η Αλμπαθέτε είχε πάρει μια κωλόφαρδη νίκη με 0-1 και ίσως αυτό πικάρει κάπως τους παίκτες της Μπέτις. Ανάγκη για βαθμούς υπάρχει εκατέρωθεν και μιλάμε για ομάδες που δεν κλείνονται και δεν έχουν και τις πλέον αξιόπιστες άμυνες, ενώ μπροστά έχουν το εύκολο γκολ.

Δεν θα κρατήσω κάτι άλλο από την Segunda, όσοι ψάχνονται με τα Χ όμως (και είναι πολλοί αυτοί στη συγκεκριμένη κατηγορία), ας ρίξουν μια ματιά στο Πονφεραντίνα - Νουμάνθια, αφού η Νουμάνθια έχει κάνει επιστήμη την ισοπαλία (6 στα 8 τελευταία) και η Πονφεραντίνα είναι ιδιαίτερα σφιχτή ομάδα.
Να μην ξεχάσεις να πάρεις το κινητό σου σήμερα στο Μπαλαϊδος Αντουάν!

Από την Primera Division (τα πήρα ανάποδα σήμερα), θα ποντάρω σε δύο ΔΙΠΛΑ. Στις νίκες της Βιγιαρεάλ μέσα στην έδρα της Βαγιεκάνο και στη νίκη της Ατλέτικο μέσα στην έδρα της Θέλτα. Ντεφορμέ η Ράγιο, δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει εντός έδρας (2-1-7 ρεκόρ) και ο λόγος είναι ότι δεν παρατάει με τίποτα το ποδόσφαιρο κυριαρχίας, παρά την αστεία της άμυνα. Συνήθως όταν σφίγγουν οι κώλοι, ο Πάκο Χέμεθ το γυρίζει στο αλλιώτικο και ίσως δούμε πιο κοντρόλ ποδόσφαιρο σήμερα από την Ράγιο. Παρόλα αυτά, βασίζω την επιλογή μου στην πολύ γρήγορη μεσοεπιθετική γραμμή της Βιγιαρεάλ, που στα τελευταία 12 παιχνίδια έχει ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα δύσκολα με 3-2. Στο Βαγιέκας έχουν κάνει πάρτι φέτος ομάδες με πολύ κατώτερους ποιοτικά επιθετικούς.

Βλέπω και την Ατλέτικο να περνάει με νίκη από το Μπαλαϊδος, παρά τις απουσίες της, με πιο σημαντική αυτή του Αρντά Τουράν. Εντάξει, καλή η Θέλτα, αλλά έδειξε και φέτος ότι έχει ταβάνι και εκτός από μια νίκη με το φτωχό 1-0 επί της Κόρδοβα στα τελευταία 12 παιχνίδια, έχουμε βαρεθεί να αναμασάμε την καραμέλα και να λέμε ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Η Ατλέτικο του τελευταίου διμήνου θυμίζει πλέον την περυσινή μεγάλη ομάδα που όλοι θαυμάσαμε, με τους Γκριέζμαν και Μάντζουκιτς να έχουν εγκλιματιστεί πλήρως και να κάνουν τα δίχτυα να αναστενάζουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Αποτελεσματική, πειθαρχημένη και με καλή μπάλα ανά διαστήματα, ποντάρω επάνω της σε απόδοση 1,85 στον ΟΠΑΠ.

Αυτά για σήμερα, μια ΤΡΙΑΔΑ με OVER 2,5 από την Segunda και μια ΔΥΑΔΑ με τα ΔΙΠΛΑ της Βιγιαρεάλ και της Ατλέτικο Μ. από την Primera Division.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Βαγιαδολίδ - Αλκορκόν OVER 2,5 1,90
Σαμπαντέλ - Σαραγόσα OVER 2,5 1,80
Αλμπαθέτε - Μπέτις OVER 2,5 1,85

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ ΔΙΠΛΟ 1,90
Θέλτα - Ατλέτικο Μ. ΔΙΠΛΟ 1,85

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2