Top 10 Κυριακής

Πέντε στα δέκα ήταν ο χτεσινός απολογισμός του Top 10, όχι ιδιαίτερα καλός αν κρίνω και από τις αποδόσεις τις οποίες πρότεινα. Πιο περιορισμένο σε επιλογές το κουπόνι της Κυριακής, υπάρχουν όμως σημεία άξια αναφοράς και συμπλήρωσα πάλι μια "δεκάδα" από αυτά.








Όπως και χτες, έτσι και σήμερα, τα παρουσιάζω με σειρά απόδοσης, από την μεγαλύτερη προς την μικρότερη.

Νο10) Έμπολι - Τσεζένα Χ2 2,27: Μάχη μεταξύ 2 ομάδων που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Την Τσεζένα την είχαν όλοι ξεγραμμένη, αλλά με 2 συνεχόμενες νίκες (Πάρμα εκτός, Λάτσιο εντός) και παράλληλα καλές εμφανίσεις, αναπτέρωσε τις ελπίδες της. Γελοίος ο ΑΣΟΣ του 1,45, όταν η Έμπολι έχει συμπληρώσει 9 παιχνίδια χωρίς νίκη (7 ισοπαλίες, 2 ήττες) και έχει κερδίσει μόλις 2 μέσα στην έδρα της.

Νο9) Έλτσε - Βαγιεκάνο OVER 2,5 2,00: Το μεγαλύτερο φαβορί για υποβιβασμό στην Primera Division είναι η Έλτσε, που είχε κάποιες εκλάμψεις μέσα στο 2015, δείχνει όμως ότι δύσκολα θα τα καταφέρει. Η Ράγιο την πατάει μονίμως λόγω της αστείας αμυντικής της λειτουργίας, αν και δείχνει πως και φέτος με τον Πάκο Χέμεθ στο τιμόνι θα σώσει την κατηγορία. Εκτός έδρας βολεύεται καλύτερα (5-1-5 ρεκόρ), έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και γενικότερα με ομάδες βεληνεκούς Έλτσε τα πηγαίνει περίφημα. Θα πήγαινα με το ΔΙΠΛΟ, αλλά με την άμυνα της Ράγιο ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έτσι όπως αγωνίζεται η Ράγιο πάντως, όταν το OVER 2,5 πληρώνει πάνω από 2,00 απόδοση είναι πάντα Value Bet. Στα συν ότι και η Έλτσε θα χτυπήσει το ματς με όλες της τις δυνάμεις.

Νο8) Χετάφε - Σεβίλλη ΔΙΠΛΟ 1,90: Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας για την Σεβίλλη, η οποία ηττήθηκε δύσκολα με 2-1 από την Ρεάλ στο Μπερναμπέου, αν και άργησε να μπει στην ροή του ματς. Μια του ύψους μια του βάθους η Χετάφε, η οποία μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Ευκαιρία για την Σεβίλλη να κερδίσει και σε περίπτωση απώλειας βαθμών της Βαλένθια, να απομακρυνθεί κι άλλο από την βασική της αντίπαλο για την 4η θέση.

Νο7) Χιχόν - Αλμπαθέτε OVER 2,5: Έχει ρολάρει πλέον η Χιχόν και παίζει καλύτερα από ότι στον 1ο γύρο, άσχετα που το αήττητο της σερί έσπασε πρόσφατα. Σε καλό φεγγάρι και η Αλμπαθέτε, με 3 νίκες στα 4 τελευταία της παιχνίδια, με την ίδια ευκολία που βάζει γκολ δέχεται όμως κιόλας. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Χιχόν (Μόνο αυτό με την Γιαγκοστέρα έληξε 0-0) και αξίζει το ρίσκο στα πολλά γκολ που πληρώνουν 1,90 στον ΟΠΑΠ.

Νο6) Σετούμπαλ - Ακαδέμικα ΑΣΟΣ 1,90: Ακόμα μία μάχη της ουράς, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η Σετούμπαλ το οφείλει στην έδρα της, αφού από εκεί ήρθαν και οι 5 νίκες της στο πρωτάθλημα. Μία νίκη έχει μόλις στο πρωτάθλημα η Ακαδέμικα κι αυτή από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ποντάρισμα στην έδρα και τον ΑΣΟ.

Νο5) Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν 1Χ 1,77: Ανανεωμένη επέστρεψε μετά την διακοπή η Βέρντερ και δείχνει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, επικρατώντας στα 2 πρώτα παιχνίδια με Χέρτα εντός και Χόφενχαϊμ εκτός έδρας. Η Λεβερκούζεν δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε τελικά της Χέρτα με 0-1, τρέχει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων (3 ισοπαλίες, 2 νίκες), όλα αυτά τα παιχνίδια της όμως κινήθηκαν στο όριο. Μπορεί η Βέρντερ να συνεχίσει το θετικό της σερί και να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, με το 1Χ που πληρώνει 1,77.

Νο4) Άουγκσμπουργκ - Άιντραχτ Φρ. ΑΣΟΣ 1,75: Το τρένο της Άουγκσμπουργκ σταματημό δεν έχει και βλέπει πλέον με αξιώσεις ακόμα και έξοδο στο Champion's League. Καλή ομάδα η Άιντραχτ αλλά αφελής αμυντικά, δίνει μεγάλο βάρος στην επίθεση και τα περισσότερα της παιχνίδια γίνονται ροντέο εύκολα. Πάμε με την σοβαρή αμυντικά και πολύ δυνατή εντός έδρας Άουγκσμπουργκ.

Νο3) Ίντερ - Παλέρμο OVER 2,5 1,75: Ακόμα μία τραγική χρονιά για την Ίντερ που αποκλείστηκε και από το κύπελλο μεσοβδόμαδα και πλέον κοιτάζει μπας και καταφέρει να πλησιάσει την πρώτη 5αδα στο πρωτάθλημα. Άνετη βαθμολογικά η Παλέρμο, θα παίξει ελεύθερα σήμερα και δύσκολα θα δούμε κλειστό παιχνίδι (7/9 OVER 2,5 στα τελευταία τους οι Σικελοί).

Νο2) Φιορεντίνα - Αταλάντα ΝΟ-ΓΚΟΛ 1,70: Να μην χάσει την επαφή με την πρώτη 3αδα της βαθμολογίας θέλει η Φιορεντίνα, που έχει ακόμα πιθανότητες για έξοδο στο Champion's League και θα προσπαθήσει όπως και πέρυσι να τις εξαντλήσει. Η Αταλάντα έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας εκτός έδρας με μόλις 5 γκολ και θα κατέβει μάλλον με σκοπό να κρατήσει το μηδέν κι από εκεί και πέρα ότι ήθελε προκύψει. Δύσκολα θα ανοίξει σε ρυθμό το συγκεκριμένο παιχνίδι και νομίζω πως αν η Φιορεντίνα κερδίσει τελικά θα το καταφέρει κρατώντας λευκό παθητικό.

Νο1) Πλατανιάς - Πανθρακικός ΑΣΟΣ 1,70: Στο 1,80 άνοιξε ο συγκεκριμένος ΑΣΟΣ και δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει λίγες ώρες μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Πανθρακικός δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε και στα τελευταία 25 επίσημα παιχνίδια μακριά από το σπίτι του. Ο Πλατανιάς ήταν καλός στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη αν και αδικήθηκε από την διαιτησία. Οριακά αποδεκτός ο ΑΣΟΣ που παίζεται στο 1,70 τη στιγμή που γράφω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2