Top 10 Σαββάτου

Το tzogadomoutro "σκανάρει" το κουπόνι του Σαββάτου και ξεχωρίζει 10 σημεία που αξίζουν την προσοχή σας, όλα σε αποδόσεις πάνω από 1,60.











1) Νόργουιτς - Γουλβς ΔΙΠΛΟ 4,00: Παιχνίδι που αναλύθηκε στην στήλη για την Αγγλία και την απόδοση στη νίκη των Γουλβς να χτυπάει στο μάτι. Μιλάμε ουσιαστικά για 2 ισοδύναμες ομάδες και ένα παιχνίδι που θεωρητικά τουλάχιστον πρόκειται για ντέρμπι.

2) Χάρτλπουλ - Στίβενεϊτζ ΑΣΟΣ 2,50: Η αγωνιστική ανάσταση της Χάρτλπουλ που κάνει την ύστατη προσπάθεια για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και έχει κερδίσει τα τελευταία 3 παιχνίδια μέσα στην έδρα της, αξίζει την στήριξη μας.

3) Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ ΑΣΟΣ 2,20: Η ομάδα που εντυπωσιάζει μέσα στο 2015 στη Γερμανία είναι σίγουρα η Βέρντερ. 4 νίκες συνεχόμενες, 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία εντός έδρας, απέναντι σε μια Άουγκσμπουργκ που επίσης εντυπωσιάζει, εκτός έδρας όμως περιορίζεται κυρίως σε παθητικό ρόλο και χάνει μεγάλο μέρος από τη δύναμη της.

4) Μπρίστολ Σίτυ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ΑΣΟΣ 2,00: Η πρωτοπόρος της κατηγορίας Μπρίστολ, με το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ (11-2-1), απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα όπως η Σέφιλντ που έχει να κερδίσει όμως μακριά από το σπίτι της από τα μέσα Νοέμβρη (0-1-3).

5) Πόρτσμουθ - Έξετερ OVER 2,5 1,90: 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της Έξετερ για το πρωτάθλημα ήρθαν ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και 6 από αυτά OVER 2,5. Έχουν γκολ συνήθως τα εντός έδρας παιχνίδια της Πόρτσμουθ.

6) Μάλαγα - Εσπανιόλ ΑΣΟΣ 1,90: Μοναδική διέξοδος για διάκριση είναι το πρωτάθλημα για την Μάλαγα, η οποία είναι καταιγιστική στα εντός έδρας. Το μυαλό της στο κύπελλο έχει κυρίως η Εσπανιόλ που αγωνίστηκε και μεσοβδόμαδα.

7) Παλέρμο - Νάπολι ΔΙΠΛΟ 1,85: Ντεφορμέ η Παλέρμο και άνετη βαθμολογικά, φιλοξενεί μια Νάπολι που τρέχει καλό σερί (6 νίκες στα 7 τελευταία της) και δεν θέλει να χάσει επαφή με την Ρόμα που είναι στη 2η θέση.

8) Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ ΔΙΠΛΟ 1,85: Αγώνας για το κύπελλο Αγγλίας, με τους κόκκινους να θέλουν διακαώς την πρόκριση στην επόμενη φάση, απέναντι σε μια Κρίσταλ Πάλας που δεν φοβίζει κιόλας με την αγωνιστική της κατάσταση.

9) Μπέρτον - Όξφορντ ΑΣΟΣ 1,80: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην 2η κατηγορία είναι η Μπέρτο, η οποία τρέχει αήττητο σερί 11 αγώνων και αντιμετωπίζει μια Όξφορντ που έχει μόλις 1 νίκη στα 7 τελευταία της παιχνίδια

10) Μπαρτσελόνα Β' - Αλαβές OVER 2,5 1,65: Αλλαγή προπονητή είχαμε στην Μπαρτσελόνα Β', αλλά μάλλον όχι και αλλαγή φιλοσοφίας. Δεν κλείνεται η Αλαβές και θα παίξει το ματς στα ίσια και τα πολλά γκολ έχουν καλές πιθανότητες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2