Λύνουν τις διαφορές τους με ΓΚΟΛ

Το παιχνίδι της ημέρας στην Primera Division είναι δίχως αμφισβήτηση το Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης και το λιγότερο που περιμένω είναι υψηλής ποιότητας θέαμα. Καταθέτει ψυχή η Σεβίλλη του Ουνάι Έμερι σε κάθε της παιχνίδι και αναμένεται ένας εξαιρετικά αμφίρροπος αγώνας που περιμένω όμως από την άλλη να έχει αρκετά γκολ.





Αν πέρυσι έβγαζα το καπέλο μου στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ντιέγκο Σιμεόνε, φέτος το βγάζω στη Σεβίλλη του Ουνάι Έμερι. Με αρκετή δόση τύχης προκρίθηκε στους 16 του Europa League με νίκη 2-3 μέσα στην έδρα της πολύ καλύτερη της Γκλάντμπαχ, αλλά με μια πολύ ψυχωμένη εμφάνιση. Αντιθέτως δεν μ' άρεσε καθόλου η Ατλέτικο Μαδρίτης στο παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη με την Λεβερκούζεν στη Γερμανία και πάλι καλά να λέει που ηττήθηκε μόνο με 1-0. Φέτος η έξοδος στο Champion's League που είναι στόχος και των 2 ομάδων, ίσως αποδειχτεί πιο δύσκολη υπόθεση για την Ατλέτικο Μ, απ' όσο περιμέναμε... Εν πάση περιπτώσει, το στυλ της Ατλέτικο φέτος είναι λίγο διαφορετικό και η αμυντική της λειτουργία χειρότερη από πέρυσι. Τα 7/10 τελευταία της παιχνίδια ήρθαν OVER 2,5, ενώ και τα 6 τελευταία της Σεβίλλης στο πρωτάθλημα ήρθαν επίσης OVER 2,5. Περισσότερη ποιότητα υπάρχει από την μέση και μπροστά για τις 2 ομάδες παρά στα μετόπισθεν και περιμένω χορταστικό θέαμα και πολλά γκολ.

Δεν θα κρατήσω κάτι άλλο από Ισπανία σήμερα, αντιθέτως θα στρέψω την προσοχή μου σε άλλ πρωταθλήματα. Στην Μπουντεσλίγκα έχουμε την απογοητευμένη Γκλάντμπαχ που όπως έγραψα και πιο πάνω, παρόλο που ήταν πολύ καλύτερη της Σεβίλλης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Υποδέχεται σήμερα μια Πάντεμπορν που κόβει ταρίφες μέσα στο 2015 και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων, που ναι μεν είναι απογοητευμένοι, αλλά το κίνητρο της 3ης θέσης την οποία καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή και η έξοδος στους ομίλους του Champion's League, περιμένω να τους ξυπνήσει. Φτωχός μεν τίμιος δε ο ΑΣΟΣ του 1,45.

Ακόμα ένας ΑΣΟΣ στο παιχνίδι μου, αυτή τη φορά από την Γαλλία και την Ligue 1. Η Μονπελιέ υποδέχεται τη Νις που δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα 4 τελευταία (τα 3 ήρθαν ισόπαλα με 0-0). Οι γηπεδούχοι βρίσκουν δίχτυα εύκολα, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και βρίσκονται εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση από τη Νις, μετρώντας μόλις 1 ήττα στα 9 τελευταία τους παιχνίδια. Ανάμεσα σε 2 ομάδες που η μία μπορεί να σκοράρει και η δεύτερη βλέπει την εστία σαν την τρύπα της βελόνας, τάσσομαι υπέρ της πρώτης. Στο 1,90 ο ΑΣΟΣ.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης OVER 2,5 1,90
Γκλάντμπαχ - Πάτερμπορν ΑΣΟΣ 1,45
Μονπελιέ - Νις ΑΣΟΣ 1,90

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2